Haber 0:00 haberler spikerimizde yeni anlasilan,güzel.
Benim öyle bir sansim yok maalesef abi. :?Sühan Cem' Alıntı:Ya çok ufaka şeyelre takıyorsunuz bırakın öyle desin adam heyecanını yaşıyor işte. Maçı nasıl anlattığını görseniz bir de. Heyecan içinde maçı anlatırken. Ama genede beğenmiyorsanız benim gibi yapın maçlara gidin. Böylelikle duymazsınız Yalnız yorumcu nasıldı çok merak ediyorum. Devre arası dışarıdaki konuşmaları hapı attım yeni patladı kıvamındaydı
Şamil Turançiftçi' Alıntı:İphone'dan nasıl izleniyor.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Üyelik almak için illa kredi kartı mı gerekli ya.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Vay arkadaş Vodafone olmuyormu ya .
sanırım hayırŞamil Turançiftçi' Alıntı:Peki Sühan abi sana bi soru GsMobile hattıma yansıtsalarda vodafone hattımın takılı olduğu tvden izlesem olmuyormu yahu.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Peki Sühan abi sana bi soru GsMobile hattıma yansıtsalarda vodafone hattımın takılı olduğu tvden izlesem olmuyormu yahu.
Nasil oynuyor takimimiz abi,umut var mi?Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Şu anda devam eden ve Sports TV'den canlı yayınlanan Galatasaray-Ankaragücü bayan voleybol maçı yerine futbol maçının radyo anlatımını TV'den veren Galatasaray TV bence çapını belli etmiştir.
Emel Dizili' Alıntı:Ama ben hala her gece GSTV'yi açıp bekliyorum şifresiz olacak diye. =)
Başkan Lig Tv'ye katıldığında önümüzdeki günlerde demişti, hala gelemedi o günler, önümüzdeki haftalardayız, yakında da önümüzdeki aya gireceğiz ama hala açılan gören yok.