Galatasaray TV

Ya çok ufaka şeyelre takıyorsunuz bırakın öyle desin adam heyecanını yaşıyor işte. Maçı nasıl anlattığını görseniz bir de. Heyecan içinde maçı anlatırken. Ama genede beğenmiyorsanız benim gibi yapın maçlara gidin. Böylelikle duymazsınız :D Yalnız yorumcu nasıldı çok merak ediyorum. Devre arası dışarıdaki konuşmaları hapı attım yeni patladı kıvamındaydı:)

Sühan Cem' Alıntı:
Ya çok ufaka şeyelre takıyorsunuz bırakın öyle desin adam heyecanını yaşıyor işte. Maçı nasıl anlattığını görseniz bir de. Heyecan içinde maçı anlatırken. Ama genede beğenmiyorsanız benim gibi yapın maçlara gidin. Böylelikle duymazsınız :D Yalnız yorumcu nasıldı çok merak ediyorum. Devre arası dışarıdaki konuşmaları hapı attım yeni patladı kıvamındaydı:)
Benim öyle bir sansim yok maalesef abi. :( :?

Bu arada su anki haberleri sunan spikerimizin ismi nedir,ilkkez görüyorum kendisini.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Peki Sühan abi sana bi soru GsMobile hattıma yansıtsalarda vodafone hattımın takılı olduğu tvden izlesem olmuyormu yahu.

Müjdemi İsterim Şamil :)

?UYELIK GS TV? yazıp tüm GSM operatörlerinde 3555?e gönderip GS TV?ye aylık üye olunabilmektedir.

Şu anda devam eden ve Sports TV'den canlı yayınlanan Galatasaray-Ankaragücü bayan voleybol maçı yerine futbol maçının radyo anlatımını TV'den veren Galatasaray TV bence çapını belli etmiştir.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Şu anda devam eden ve Sports TV'den canlı yayınlanan Galatasaray-Ankaragücü bayan voleybol maçı yerine futbol maçının radyo anlatımını TV'den veren Galatasaray TV bence çapını belli etmiştir.
Nasil oynuyor takimimiz abi,umut var mi?

Digitürk'ten gelen mesaj;

Sistemsel sorun nedeni ile faturanıza yansıltılmayan Gs Tv bedeli Ocak ayı faturanıza eklenecektir. Bilginize.

----

Nasıl iş anlamadım, hani anlaşmıştı bunlar? :)

Her zaman ki gibi Adnan Polat bunu da yüzüne gözüne sıvadı desene. :) Hayır, 5 lira mühim değil. Sonuçta üyeliğim var ama bir öyle bir böyle konuşunca olmuyor, paralı şekilde devam edeceksen de gidip sağda solda - hem de tarih vererek - şu gün şifresiz olacak deme.

Ama ben hala her gece GSTV'yi açıp bekliyorum şifresiz olacak diye. =)
Başkan Lig Tv'ye katıldığında önümüzdeki günlerde demişti, hala gelemedi o günler, önümüzdeki haftalardayız, yakında da önümüzdeki aya gireceğiz ama hala açılan gören yok.

Emel Dizili' Alıntı:
Ama ben hala her gece GSTV'yi açıp bekliyorum şifresiz olacak diye. =)
Başkan Lig Tv'ye katıldığında önümüzdeki günlerde demişti, hala gelemedi o günler, önümüzdeki haftalardayız, yakında da önümüzdeki aya gireceğiz ama hala açılan gören yok.

Başkan dediyse bilin ki tam tersidir aslında. Yani Adnan'lardan biri deseki Ronaldinho'nun peşindeyiz anlaştık bilin ki o Roni değil, Fransa 2.liginden 30 yaşında bir oyuncu. Adnan Polat kadar yalan söyleyen bir başkan daha görmedim.