• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Aykun Alan' Alıntı:
Şu anki stüdyoda şöyle bir çelişki var...

Yeni stüdyoysa neden arkada taraftar sesi var

eski stüdyoysa neden masa değişik

eski stüdyoysa neden arkada taraftarın kartonu asılı

????
Arkadaslar 90+ programini su anda tekrar veriyorlar orada dikkatli baktim bu olaya bence o yeni stüdyo felan digil Ali Sami Yen´deki stüdyo.

evet samiyendeki studyo , niye arkalarında saha gözükmüyor, kapalının resmini koymuşlar!

yunustaylan' Alıntı:
evet samiyendeki studyo , niye arkalarında saha gözükmüyor, kapalının resmini koymuşlar!
Hic iste is olsun torba dolsun hesabi.....

artık floydaki boğucu stüdyoda yenilenmiştir diye tahmin ediyorum!

samiyendeki değiştiğine göre!

digitürke getirsinler artık ya

Hakan Avci' Alıntı:
yunustaylan' Alıntı:
Hic iste is olsun torba dolsun hesabi.....
Beyler etmeyin eğlemeyin hava karanlık, sahanın ışıkları kapalı açsalar bile karanlıktan başka ne görülecek :)

maç öncesi yaptıkları programda da öyleydi :)

yunustaylan' Alıntı:
maç öncesi yaptıkları programda da öyleydi :)
Ona bişi diyemem Yunus ama maç sonrası yaptıkları programda öyle olması doğal :)

bu arada studyada ,saha gözükmemsine rağmen güzeldi 8)

yani bunu florya ya yapmamışlarsa yazıklar olsun, sabahtan akşama kadar orda kalıyorsun zaten!

yunustaylan' Alıntı:
bu arada studyada ,saha gözükmemsine rağmen güzeldi 8)

yani bunu florya ya yapmamışlarsa yazıklar olsun, sabahtan akşama kadar orda kalıyorsun zaten!
Aynen sana katiliyorum.Bütün gün Florya´dalar zaten orayi digilde yakinda yikilacak olan Ali Sami Yen stadini yenilemek cok mantiksiz ondan sonra niye paramiz kalmiyor diye cirpiniyoruz.

bundan sonra bütün bayan maçları gs tvde canlı yayınlanacakmış can erbesler öle dedi ne kadar inanılır bilemem birde maç için bi eleştiri şahsen maçı avrupa kupasındaki gibi bekliyordum grafikleri gs tarsus yazısını filan hiç umduğum gbi olmadı yazık

Onur Karakuzu' Alıntı:
bundan sonra bütün bayan maçları gs tvde canlı yayınlanacakmış can erbesler öle dedi ne kadar inanılır bilemem birde maç için bi eleştiri şahsen maçı avrupa kupasındaki gibi bekliyordum grafikleri gs tarsus yazısını filan hiç umduğum gbi olmadı yazık
İçerideki maçların hepsini yayınlarız da deplasmandaki maçları d spor vermezse yayınlayamayız.

mustafa_güler' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":su02ery8]bundan sonra bütün bayan maçları gs tvde canlı yayınlanacakmış can erbesler öle dedi ne kadar inanılır bilemem birde maç için bi eleştiri şahsen maçı avrupa kupasındaki gibi bekliyordum grafikleri gs tarsus yazısını filan hiç umduğum gbi olmadı yazık
İçerideki maçların hepsini yayınlarız da deplasmandaki maçları d spor vermezse yayınlayamayız.[/quote:su02ery8]
eğer canlı yayın aracı alındıysa neden yayınlamayalım diye sorarım ??

İnşallah hepsini yayınlarız.

ve inş hep avrupa maçında kullandığımız grafiği kullanırız

Uzun zamandır oturup şöyle yarım saat bile izlemiyordum kanalı ama yine çok büyük değişmeler olmamış galiba. Hala Veli Yiğit denen arkadaşa haberleri falan sunduruyorlar.. Birde bu kanal ne zaman doğru düzgün spiker alacak çok merak ediyorum?..

Barış Şişman' Alıntı:
Uzun zamandır oturup şöyle yarım saat bile izlemiyordum kanalı ama yine çok büyük değişmeler olmamış galiba. Hala Veli Yiğit denen arkadaşa haberleri falan sunduruyorlar.. Birde bu kanal ne zaman doğru düzgün spiker alacak çok merak ediyorum?..
Arkadasim hâlâ kadro dar kim sunsun istiyorsun?

Can Erbesler bence ondan deha iyidir ayrıca yukarıdan alıntıladığım yazımda kalın ve büyük puntolarla yazdığım yere dikkat et.. Birde bu kadar büyük tepki verecek durum yok, yakını falan mısın da "kim sunsun" diye bir tabir kullanıyorsun..

Barış Şişman' Alıntı:

şu Paf takımı maçlarını sürekli vermelerinin nedeni ne?

pafta oynayan oyunucular evinde izlesin diye, onların hatırlı için mi veriyorlar?(yoğun istek üzerine)

yoksa yayına koyacak doğru düzdün birşey mi bulamıyorlar?

Galatasaray'da futbol takımı için çok şey ifade ediyor paf takımı.İnsanlara geleceği gösteriyorlar bir noktada.Aydınlar,Ardalar,Uğurlar hep o yuvadan çıktı şimdi yenileri geliyor ve bu maçları gösterirkende bize bunun haberini veriyorlar...

Geri