Nee Emre tilev mi? :shock:[/quote:u6v1x0hg]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Eren Aydın":u6v1x0hg]Maçı kaliteli ve güzel çeksinlerde Emre Tilev anlatsın![]()
şaka yapıyorsun herhalde ciddiye almış olamazsın ?
Nee Emre tilev mi? :shock:[/quote:u6v1x0hg]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Eren Aydın":u6v1x0hg]Maçı kaliteli ve güzel çeksinlerde Emre Tilev anlatsın![]()
öyle deme hüseyin mesela bayan basketbol maçlarında adam akıllı anlatan bir spiker ve derya özyerde yorumcu ve taraflı bir anlatım olsa inanın tadından yenmez tek anlatımlarda bazen çok daralıyor insan .Hüseyin Çıtak' Alıntı:Ya maçlar yayınlansın da SESİNİ kısıp izleriz.Fark etmez yani yeter ki maçlar yayınlansın.Sizin de dert ettiğiniz şeye bakın![]()
Bunu Can Erbesler mi dedi?Aykun Alan' Alıntı:Misal:2'de 0 kaçırdı ?
oho hüseyin maşallah valaha sen yakında sadece skor yazsın bi tek onu sayamıyoruz zor oluyo dersinHüseyin Çıtak' Alıntı:Valla ben ayırt etmiyorum.Bazen spikeri bile duymuyorum zaten heyecandan.Oyuncuların hepsini tanıyoruz.İlk gelecek yabancılarıda 3 ,4 haftada zaten beynimize yazmış oluyoruz.Kim asist yaptı kim sayı yaptı biliyoruz.Sadece İstatistikleri ekrana getirmeleri önemli...![]()
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Bu sene bayanlar abdi ipekçide değil mi ?Ben orada olurum büyük ihtimalGs tv ile işim olmaz maçlarda.Erkekleri bilmem de bayanları izlemeye gidecem
![]()
Bunu Can Erbesler mi dedi?[/quote:1wa2s7t2]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Aykun Alan":1wa2s7t2]
Misal:2'de 0 kaçırdı ?
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:ben galatasaray.com'a girdiğimde izleyemiyorum :S
Benim bu maç yayınlarıyla ilgili kafamı kurcalıyan başka bir sorun var,örnek vericek olursam,olurda bayan basketbol takımımız ile voleybol takımlarımizdan biri (bayan veya erkek) lig maçların saatleri çakışırsa o zaman maçları dönüşümlü mü gösterirler sence?Onur Karakuzu' Alıntı:sanırım o konuda baya iddaalılar çünkü pota arkaları filanda dahil 5kamera ile çekim yapılacakmış (futboldaki gibi acemi kamera değişiklikleri yapıp izleme kalitesini düşürmezler umarım . ) voleybolda da iddaalılar d sporun göstermediği maçlarda yine 4kamera ile çekim yapılacakmış d sporun gösterdiği maçlarda ortak yayın yapılacakmış fakat ayrı spikerler (geçen yıl fb tv nin yaptığı gibi ) .. beni en çok düşündüren skorboard hala tam bulunamamış bazı detayları varmış ve zor bir işmiş anlamadım tam .