• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Ercan Şahin":2z9qq897]ne televizyonmuş arkadaş her zaman derim sabır sabır bu işlerin hopbadan olmadığı herkes biliyor ben bu konuda tecrübeli değilim ama sabır birşeylerin olduğunu birşeylerin değiştiğini görüyoruz ama sabır en basiti şunu söyliyim antalya kampından saat farketmeksizin canlı yayın yapılması gstv'ye ait bir veya iki onu bilmiyorum canlı yayın aracının olmasından kaynaklanıyor ligtv özetleri alınacak deniyor ki bunu sitede bulunan kendi Galatasarayın resmi sitesinde çalışan Zoban Raftik abimiz diyor hatta şunu söyliyim showtv gibi bir özel kanal almazken kanald gibi doğan grubuna ait bir kanalın izleyenlere ligtv özetlerini almazken sen yeni 1. yılına giren kanal alıyorsa bunda yönetimi tebrik etmek düşer

bana kalırsa 15 ocak şaçmalığını bir attı ortaya herkes ona inandı eğer halen test yayındaysa birşeylerin değiştiğinin göstergesidir
Iyi´de Ercan kardesim kesin tarihini biliyorsan sen söyle bari ne zaman aciliyor bu kanal?[/quote:2z9qq897]
:) bende bilsem

1´de Allah rizasi icin su 3004 SMS (altyazi)´larini kaldirsalar sinir oluyorum

izlicegim varsada izlemiyorum kanali.Ayrica DOGAN GURUBU´ndan ayrildigimizi söylüyor bazi arkadaslar ama benim hâlâ kafam karisik nicin su altyazilari kesmediler ozaman.

Hakan Avci' Alıntı:
1´de Allah rizasi icin su 3004 SMS (altyazi)´larini kaldirsalar sinir oluyorum

izlicegim varsada izlemiyorum kanali.Ayrica DOGAN GURUBU´ndan ayrildigimizi söylüyor ama benim hâlâ kafan karisik nicin su altyazilari kesmediler ozaman.
şöyle olabilir kardeş ordan gelen smslerden para kazanılıyorsa kaldırmazlar onu

Ercan Şahin' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":rf4m9fo2]1´de Allah rizasi icin su 3004 SMS (altyazi)´larini kaldirsalar sinir oluyorum

izlicegim varsada izlemiyorum kanali.Ayrica DOGAN GURUBU´ndan ayrildigimizi söylüyor ama benim hâlâ kafan karisik nicin su altyazilari kesmediler ozaman.
şöyle olabilir kardeş ordan gelen smslerden para kazanılıyorsa kaldırmazlar onu[/quote:rf4m9fo2]Iyi´de kardes BJK TV´de olmuyor getirirse onada para getirmez mi?

15 ocakta test yayınından cıkacağız lafını "sallayan" benim !!!!!

3004 sms kalkmıyor çünkü emin olun kanala oradan ek gelir geliyor.Ve buna doğanlar karışamaz.Bjk tv kaldırdı çünkü yeteri kadar mesaj gelmiyor dolayısı ilede maddi gelir sağlamadığı için kaldırmışlardır.Akşama kadar 3 tane msj yayınlayacak değiller ya adamlar.

Aykun Alan' Alıntı:
15 ocakta test yayınından cıkacağız lafını "sallayan" benim !!!!!

3004 sms kalkmıyor çünkü emin olun kanala oradan ek gelir geliyor.Ve buna doğanlar karışamaz.Bjk tv kaldırdı çünkü yeteri kadar mesaj gelmiyor dolayısı ilede maddi gelir sağlamadığı için kaldırmışlardır.Akşama kadar 3 tane msj yayınlayacak değiller ya adamlar.
Peki simdi ne zaman acilacak diyorsun?

kanal zaten açık !!!

Aykun Alan' Alıntı:
kanal zaten açık !!!
Test yayini ne zaman biter diyorum güzelkardesim......

Ne demek istediğini anladım fakat üslbunu beğenmedim !

Valla bana gelen bilgilere göre 15 ocak dediler ama bu taşınma olayı yüzünden bu süre daha uzayabilirmiş....

bi çalışan en az bir buçuk iki ay dedi ayrıca bu sürede doğan tv de olduğumuzda lig özetleride hayal dedi kendi ayaklarımızın üzerinde durmadan olmazmış

Kanalda son 1-2 haftada gördüğüm olumlu gelişmelerden sonra içimden bir ses herşey en kısa sürede istediğimize yakın düzeye gelecek diyor ya da içimdeki ses öyle istiyor diyim :)

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
Kanalda son 1-2 haftada gördüğüm olumlu gelişmelerden sonra içimden bir ses herşey en kısa sürede istediğimize yakın düzeye gelecek diyor ya da içimdeki ses öyle istiyor diyim :)

ben yeni bir program ve 8.gün program logosunun değişiminden başka bir değişiklik görmedim. haa birde şu var yalan söylemiş olmayayım: test yayını yazısı bazen sağa bazen sola geçiyor

artık her gün akşam yayın akışı veriliyo sayın arkadaşlar süper bişey bu kanalda tam istediğim gibi bugun 8de verildi süperdi izleyenler var mı bilmiyorum

arkadaşlar bugünyani(20 01 2009) tarihinde saat 6:30 da kanal artık yayın akışını kendi göstermeye başladıgını gördüm grafik tasarım falan güsel yapmışlar
20:45 ana haber
21 :30 cimbomun renkleri
falan yazıyodu umarım bunu devamı gelir

Evet onu bende gördüm.Birde maç yayınları öncesindeki jenerikte değişti.Gstv'nin sorunu kendi reklamını yapamaması diyorduk yavaş yavaş başlardılar ama dediğim gibi çoook yavaş işliyor sistem.

Hasan tankaya verdiği sözü tutacaktır...

Teknik yorum diye bir proğram var. Skibbe her hafta takımı değerlendiriyor, açıklamalar yapıyor vs.

Bu programın basketbol versiyonunu da yayınlasalar çok güzel olmaz mı? Koray Mincinözlü çıksa haftayı değerlendirse, bayan basketbolda yeni koç çıksa haftayı değerlendirse. Ben isterim şahsen. :P

birde kötü hber veriyim size bu hafta lig tv özetlerini beklemeyin test yayınından çıktıktan sonra anlaşmak için zemin hazırlanacakmış yani bekle babam bekle

Peki Galatasaray Tv ne zaman test yayınından çıkacak. Bilgisi olan var mı acaba ?

Böyle iş olmaz olsun.Takımımızın televizyonundan maç özeti izleyemiyoruz.Her hafta olduğu gibi Stadyum'u izleyeceğiz.

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Teknik yorum diye bir proğram var. Skibbe her hafta takımı değerlendiriyor, açıklamalar yapıyor vs.

Bu programın basketbol versiyonunu da yayınlasalar çok güzel olmaz mı? Koray Mincinözlü çıksa haftayı değerlendirse, bayan basketbolda yeni koç çıksa haftayı değerlendirse. Ben isterim şahsen. :P

Aslında böyle bir söz verilmişti her pazaresi günü merak edilen konular açığa kavuşacak falan denmişti.Ben ne zaman açsam ts baskebolcularımız çıkıyor basketbol dünyası programına.

Benim anlamadığım birşey var.Hasan Tankaya kanalın logosuna 3 yıldız koymadı iyi,güzel anladık tamam futbol takımının kanalı değil.Peki haber bültenlerinde niçin üç yıldızlı logo kullanılıyor.Onunda acilen değişmesi lazım.Hala bayan takımını gösterirken tangela smithi gösteriyorlar.Kulüp her branşta kupa kaldırdı ama o grafik hala yenilenmedi.

Geri