• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

evet aynen katılıyorum mesaka fb tv güncel haber de veiyor ekonomik haber de yapıyor hava durumu da veriyor çok kişinin bilgilenmesine yönelik yayın yapıyorlar bizde yok

Bügünkü bayan basket macini bile cok gördü ya nediyim artik.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
evet aynen katılıyorum mesaka fb tv güncel haber de veiyor ekonomik haber de yapıyor hava durumu da veriyor çok kişinin bilgilenmesine yönelik yayın yapıyorlar bizde yok
Fbtvden kaç kişi ekonomi haberi izler, kaç kişi hava durumuna bakar? Klüp kanalı için gereksiz şey bunlar.Zaten ekofener dedikleri şey zaman doldurmak için.Yoksa o programı ben yapsam biraz dahah kötü olur sadece.

tamam iyi de en azından ilgi duyup yapmışlar programlar yeterli olmasa da vs.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
tamam iyi de en azından ilgi duyup yapmışlar programlar yeterli olmasa da vs.
Zaman geçirmek için işte Kamil.Onlar bu işin lokomotifi veya Türkiye'de en iyi yapan değil.Anlatmaya çalıştığım şey bu.5 üzerinden biz 1 yıldızlık yapıyorsak onlar 3 yıldızlık yapıyor ve forumdakiler hep Fbtv şöyle fbtv böyle diye örnek veriyor.

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":recyorv2]tamam iyi de en azından ilgi duyup yapmışlar programlar yeterli olmasa da vs.
Zaman geçirmek için işte Kamil.Onlar bu işin lokomotifi veya Türkiye'de en iyi yapan değil.Anlatmaya çalıştığım şey bu.5 üzerinden biz 1 yıldızlık yapıyorsak onlar 3 yıldızlık yapıyor ve forumdakiler hep Fbtv şöyle fbtv böyle diye örnek veriyor.[/quote:recyorv2]

kendine iyiyi örnek almazsan hayatta hiçbir zaman başarılı olamazsın eren kardeşim.Şu anda bu spor kanalı işini en iyi yapan kim fb tv.Kötünün iyisi bile olsa örnek alınmalı.Mesela ben geçen gün gördüm fbtv'de canlı canlı yol durumu verdiler.Geçen günde orta şut karışımı adlı magazinsel bir program yayınladılar.Yani gelişmeye açık bir kanal.

melih abi daha teklif geldi digide n başkanın vereceği karar dedi

Kesinlikle haklısın Aykun.Benim dediğim Fbtv ilkleri gerçekleştirmiyor.Olması gerekeni yapıyor.Benim gözümde çok gereksiz programları olsada yapması gereken programlarıda iyi yapıyor ama iyi yapmak için canla başla mücadele etmiyor.Yani ortada yapılamayacak birşey yok.Para ve ciddiye alma ile en az Fbtv kadar iyi olabiliriz.Bundan endişem yok.Onlar işlerini ciddiye alıyor ortaya bu çıkıyor.Dediğin gibi canlı yoldurumu iyi birşey ama ben kendi takımımın tvsini açınca yol durumu görmek istemem o ayrı konu.
Ayrıca Bedri Baykam'ın yaptığı program uzak dursun.Onu başka türlü hatırlıyorum ben :)

arkadaşlar artık gs tv özetleri vermeyecek mi kocaeli maçınınkilerinkini göremedim ???

evet bende özet bekliyodum ama neden verilmediğini bilmeyen var mı

Onur Karakuzu' Alıntı:
arkadaşlar artık gs tv özetleri vermeyecek mi kocaeli maçınınkilerinkini göremedim ???

90 lı yıllarda şampiyonlar ligindeki 0-5 lik chelsea maçından sonra lig sonuncusu bir takımdan 5 gol yemek gstv yöneticilerine fazla dokundu sanırım yayınlamak gelmedi içlerinden

böle saçma şey olur mu yenilgilerden ders çıkarmak için bile gösterilmeli bu nedir ya her yenildiğimiz maçta göstermeeyelim o zamn

Onur Karakuzu' Alıntı:
böle saçma şey olur mu yenilgilerden ders çıkarmak için bile gösterilmeli bu nedir ya her yenildiğimiz maçta göstermeeyelim o zamn
Yahu Onur ne yapicaksin 2-5 yenildigimiz macin özetini seyredipte,bence iyi olmus.

ya ne kadar saçma bir düşünce ya ?? ben belki attığımız golleri yediğmiz gollerdeki hatayı görmek istiyorum her yenildiğimizi maçı göstermeyecekler mi ??

arkadaşlar sanırım gs tv digi ile olan lig maçları anlaşmasını iptal etti çnkü artık ne haberlerde nede diğer programlarda eski maçları dahi göstermiyolar of of

Onur Karakuzu' Alıntı:
arkadaşlar sanırım gs tv digi ile olan lig maçları anlaşmasını iptal etti çnkü artık ne haberlerde nede diğer programlarda eski maçları dahi göstermiyolar of of

Hani olurda bu kadarda amatorluk olmaz ! Pes artik

Onur Karakuzu' Alıntı:

ben gördüm onur gösteriyorlar servetin sakatlığını kayseri maçında ki görüntülerle gösterdiler tabi başını kaçırdım belki kocaeli görüntüsüylede göstermiştim ben sonuna yetiştim

ercan biraz rahatlatıcıı bir haber ama hala sinirliyim kanal yönetimine kocaeli maçını sonuç ne olursa olsun göstermeleri lazım

Onur Karakuzu' Alıntı:
ercan biraz rahatlatıcıı bir haber ama hala sinirliyim kanal yönetimine kocaeli maçını sonuç ne olursa olsun göstermeleri lazım
Yahu neden Onur neden?

kardeşim eğer aldıysan maç özetlerini göstereceksin nedenini üstte açıklamış daha golleri izlemedim nasıl oynadık n hatalarla golleri yedi
k naptık fikrim yok anladın mı neden ??

Geri