Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb'yi geçerçeğimizi düşünüyorum, Şampiyon olabiliriz, kadro olarak Arkas, Halbank ve fb'yle aynı seviyede olduğumuzu düşünüyorum, uzun yıllar sonra şampiyon olabileceğimiz bir kadromuz var, burdada bence Coskoviç'in perfonmansı çok önemli, en iyi yerli smaçör bence, takım olarak inanmak lazım:)

Geçen sezonki tek maçlık yarı final statüsü bile yeniden hortlayan play-off çeyrek final statüsünden mantıklıydı.Normal sezonu üstte bitiren takım rakibinin canını almadığı sürece turu geçemesin denmiş sanki.
Deplasman maçı çok kritik.O maçı kazanan turu geçer diye düşünüyorum.Bell-Coşkoviç ikilisinden hangisinin oynayacağını kestiremiyorum ama sezonu noktalamamak için oynayanın çılgın atması lazım.İki tarafı da kestirmek güç.

Kardeşim Leo bırakıcak diye dedim ben ama Gamze yi unutmuşum haklısın inşallah başarılı olur.Lloyd un sakatlıklarını bilmiyordum saol söylediğin için.

Hakkı, Neslihan bizde oynamak istemiyorsa ne yapabilirdi ki Orkun abi? Ayrıca Neslihan çok havalı ve burnu büyük gibi bir gelmiştir bana hep.

Geçmiş olsun Orkun Darnel'e. Kolay bir şey değil sonuçta...

Hakkı, Neslihan bizde oynamak istemiyorsa ne yapabilirdi ki Orkun abi? Ayrıca Neslihan çok havalı ve burnu büyük gibi bir gelmiştir bana hep.

Geçmiş olsun Orkun Darnel'e. Kolay bir şey değil sonuçta...

Her neyse bu benim görüşüm. Neslihan´ın burnu fazlasıyla havada gören de Barcelona'da oynuyor sanacak. Şu Eczacıbaşı bir mali kriz geçirse de görsem.

Orkun Darnel - Neslihan Darnel birlikteliğinin sonlanmasının magazin kısmı bizi ilgilendirmez. Lütfen özel hayata biraz daha saygılı olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...