Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orkun Darnelle yapılan röportaj tamamlandı birkaç güne burada yayınlayacağız o zaman fikirlerinizi daha iyi belirtirsiniz.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
[quote="Alpaslan Koc":3dvz0ljx]Erkek voleybolun sampıyonluga oynama ıhtımalı ne arkadaslar cok detaylı bı bılgım yokta

Erkek takımı ilk beşe giremez. Bayanlar da yarı finalden öteye gidemez. Biraz karamsar oldu ama gerçekçi olmak zorundayız.[/quote:3dvz0ljx]

Erkek Takımı bu sene fazla transfer yapmasa gibi gözüksede iç transferde oyuncularla anlaşıp ileriye dönük düşündüğünü gördük. Ben bu sene Fb ve Arkas'tan sonra bu ligde en dişli takım olacağımızı düşünüyorum. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz her ne olursa olsun.

Nemer'in ne kadar kaliteli bir smaçör olduğunu biliyoruz, hem iyi de manşet alıyor. Barca'da kötü bir oyuncu değil, vatandaşı Bazin ile bu sene daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Volkan - Kemal gibi iki tane üst düzey çaprazlarımız var...

Orta da eğer Yasin'in sakatlığı geçtiyse ve eski formunu yakalamış, ise Yasin'den çok yarar alacağımızı düşünüyorum. Keza Ahmet Pezük, Milli takımın orta oyuncusu şu anda ve özellikle bu milli takım maçlarında kendini çok geliştirdiğini gördük. Pasör konusunda hiç bir sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum, çünkü Bazin avrupa'nın sayılı ve önde gelen pasörlerinden biridir.

Fazla karamsar olmayalım diyorum ben, sonuçta geçen sene Türkiye Kupası'nda Final oynadık, Dehne yerine başka bir pasörümüz olsaydı Kupa bizimdi ve Fenerbahçe ile Süper Kupa oynayacaktık...

Volkan Güç Galatasaray'da

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, iki sezondur İstanbul Büyükşehir Belediye forması giyen milli sporcu Volkan Güç ile anlaştı.

Pasör çaprazı pozisyonunda oynayan Volkan GÜç 1980 doğumlu. Sporcumuza Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.

Volkan solak bir oyuncu, Kemal Elgaz ise sağ.

Rakip takım korksun bu sene bizden diyorum.

İkiside çok kuvvetli ve toplara çok iyi vurabilen oyuncular.

Bu arada Volkan Güç Fenerbahçe maçlarına ayrı bir motive ile oynar her zaman dikkat ettiyseniz.. İki sene evvel ki İbb-Fb Final serisinin kahramanlarından biridir ve o zamandan beri Fb taraftarları Volkan'ı hiç çekememiştir, mağlum eski oyuncuları çok canlarını yakmıştı zamanında 8)

Öncelikle öğrenmek istiyorum 40 yaşındaki oyuncu ile anlaşmakla hangi geleceğe yatırımdan bahsediyorsunuz anlamadım. volkan ve Yasin'in sakatlık durumları muamma bu şartlarda nasıl iyi bir takım oluyoruz acaba. Ayrıca geçen sene ligde sefğilleri oynayıp kupada final oynamak bizleri çok havaya sokmuş sanırım isterseniz tüm takımları bir inceleyinde sonra karar verin.

Öncelikle Volkan Güç 40 yaşında değil, henüz 30 yaşındadır. Ve kendine bakan bir voleybolcu için 30-34 yaş arası en uygun yaş dönemi olduğunu hatırlatırım. İleriye dönük yapılanma için, Ahmet Pezük, Caner Pekşen, Murathan Kısal ve Caner Dengin gibi genç ve gelecek vaadeden oyunclarımızla tekrar anlaştık, anlatmak istediğim buydu.

Ahmet Pezük'ü fbnin ne kadar istediğini bütün voleybol alemi biliyordu, fakat o Biz'de kalmayı tercih etti. Bunun başlıca etkeni işte o bahsetmiş olduğum ileriye dönük yapılanmadır...

Yasin ve Volkan'ın sakatlığından da bahsetmişsiniz. Yasin ve Volkan'ın ne kadar hırslı sporcular olduğunu biliyoruz, Yasin'in omzundan yaşadığı bir sakatlık vardı geçen sene Fb'de ve sözleşmesini feshettiler, G.Saray'da başarılı olacağından şüphem yok. Ha olduda bizde problem yaşadı, kenarda bekleyecek olan Ahmet ve Murathan gibi orta oyuncularımızda mevcut, bununla beraber orta da Ahmet'mi yoksa Yasin'mi oynacağının garantisi yok şuanlık. Ama büyük olasılıkla Ahmet oynar...

Geçen sene talihsizlikler yaşadık, bunun başlıca nedeni Pasörümüz Dehne idi. Oyuncularla anlaşımı kesinlikle berbattı ve çok ağır bir oyuncuydu. Bu sene ki pasörümüz bana stil olarak İbb'nin pasörü Ulaş Kıyak'ı hatırlatıyor ve geçen sene yaşadığımız bu sorunların önümüzdeki sene yaşanmayacağını düşünüyorum. Geçen sene yeni kurulan bir ekiptir, birçok oyuncumuz ilk kez aynı takımda oynuyorlardı.

Ben diğer takımlarıda takip ediyorum, göreceksiniz aynı sorun bu sene onlarda da yaşanacaktır. Şu an için ligde en ciddi rakiplerimiz Fb ve Arkas'tır. Şampiyon olmamız zor fakat imkansız değildir...

Birincisi bahsettiğim 40 lık oyuncu Volkan Güç değil Ali Peçen'dir. İleriye dönük yapılanma ise neden İbrahğim Akşeker gitti neden geçen sezon Ali Çayır, Turgay gönderildi aynı soru bu sene Güray için geçerli. Ahmet Pezük konusuna hiç girmeyelim isterseniz. Aklını değil kalbi,nin gösterdiğini seçti. Murathan ileriye dönük bir oyuncu mu sizce artısı ne kendisinin bence İbrahim Emet bile kendisinden daha iyi bir oyuncudur. Geçen sezon bende Dehne'yi beğenmedim evet ama ona düzgün manşet getirebiliyormuyduk. Bunu yapacak olan oyuncu da süper orta oyuncumuz Ali Peçen'di. Birde kendisini iyi bir orta oyuncusuyla görseydik ve kendi oyun yapısına uygun köşe oyuncularıyla. Diğerr takımları da takip ediyorsanız bir Halkbank'ı bir Ziraat Bankası'nı yabana atmamak gerektiğini görürsünüz. MEF de süpriz yapabilecek bir takım.

Mevzu 40lık oyuncuysa Fofao'da 40 yaşında, voleyboldda bu tür şeyler olabiliyor. Ali Çayır'ın ben kendi isteği ile ayrıldığını biliyorum. Ve şuan Türkiye'ye döndü orta düzeyde bir takımla anlaşmıştı geçtiğimiz günlerde..

Turgay'ı bende beğeniyordum, fakat gönderildi detaylarını bilmiyorum. İbrahim'lere gelince ikiside bence G.Saray'da oynayabilecek düzeyde orta oyuncular olmadığını düşünüyorum. Tamam altyapıdan çıkma olabilir Akşeker, fakat Ahmet Pezük veya Murathan'la kıyaslamam.İbrahim Emet kaç maç oynadı bize geldiğinden beri,ondan önce Halkbank'ta kaç maç oynadı. Bu sene blok yapmak amacıyla girdi oyuna sadece. Murathan'ın artısı, Ligimizde en iyi taktik servis atan oyuncuların başında geliyor.

Bu arada Ali Peçen orta oyuncusu değil, Libero'dur. Ve bana bir liberonun iyi manşet alamadığını ve bunun Ali Peçen olduğunu söylerseniz gerçekten gülerim buna... Güray & Ali Peçen ikisininde o kadar büyültülücek bir farkı yok. Güray 33 yaşında Ali Peçen 40. Ali Peçen ülkemizde ki en önemli liberodur her ne olursa olsun geçen seneki başarısızlığımızın nedenini Ali Peçen olarak göstermek yanlış...

Erkek voleybol takımında Ahmet Pezük'ün kalması ve yapılan bir iki transfer tabii ki olumlu bir gelişme. Ancak, biz bir adım atarken rakiplerimiz üç adım attı. Halkbank ve Ziraat bu yılki kadrolarını büyük ölçüde koruyup ciddi transferler yaptılar. Üstelik kendilerini başarısız görmüş olmalılar ki antrenörlerini değiştirdiler. Bu iki takım ileriye dönük transferlerde de bizden daha iyi hamleler yaptı. Fenerbahçe için konuşmaya gerek yok. Zaten iyilerdi çok iyi takviye yaptılar. Üstteki takımlardan yalnızca İBB biraz durgun. Onların da Ulaş'ı takımda tutmayı başarmaları takdir edilmeli. Rakip takımların smaçörlerine bakınca Nemer ve Barca sinek gibi kalıyor. Geçen yılki pasörümüz kötüydü ama yerine de dünyanın en iyi pasörü gelmedi. Şampiyonluğu kovalamak şöyle dursun, ilk beşe girecek takımlara karşı maç kazanabileceğimizi bile sanmıyorum. Belki taraftar coşkusu, yakalanan hava vs. maç kazandırabilir ama ilk beşe girmemiz bence çok zor. Umarım yanılırım. Bütün bu kadro olumsuzluklarının yanında kenar yönetimimizin de bana umut vermediğini söylemek zorundayım.

Bayanlarda durum biraz daha umut vericiydi. Sponsor bulunması hepimizi heyecanlandırdı. Ancak, işin sponsorla olmayacağı kısa sürede ortaya çıktı. Örneğin Eczacıbaşı geçen yıl başarısız bir sezon geçirdi. Ve bu yıl yaptıkları transferlere bakıyorsunuz, heyecan verici isimleri getirdiler. Bayanlarda zaten 4.lük garanti, arkadan gelen herhangi bir takım yok. Yapılan transferlerin de bizi ligde yarı-finalden öteye taşıyacağını sanmıyorum. Kurulan kadroya bakınca, Olimpiakos'la Panathinakos'u rahatça geçeriz diyemiyoruz. (Gerçi diyenler var ama ben diyemiyorum)

Kısacası ben sizler kadar umutlu değilim. Basketbol ve futbolda yaşanan 'kısmi yeniden yapılanma'nın voleybolda da olmasını dilerdim. Şu ana kadar yapılanlar hayal kırıklığı oldu.

Mert Göker' Alıntı:
Volkan solak bir oyuncu, Kemal Elgaz ise sağ.

Rakip takım korksun bu sene bizden diyorum.

İkiside çok kuvvetli ve toplara çok iyi vurabilen oyuncular.

Bu arada Volkan Güç Fenerbahçe maçlarına ayrı bir motive ile oynar her zaman dikkat ettiyseniz.. İki sene evvel ki İbb-Fb Final serisinin kahramanlarından biridir ve o zamandan beri Fb taraftarları Volkan'ı hiç çekememiştir, mağlum eski oyuncuları çok canlarını yakmıştı zamanında 8)
Mert'in dediği rakipler korksun bizden ve şampiyonluk zor ama imkansız değil sözlerine katılıyorum.

Vesna Citakovic Djurisic Galatasaray'da

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, bayan voleybolda Sırpların efsanevi isimlerinden Vesna Citakovic Djurisic ile anlaştı.

1988 yılında OK Tarateks takımında voleybola başlayan Vesna Citakovic, uzun yıllar Jedinstivo Uzice forması giydi. Sonrasında, İtalya, Almanya ve İsrail?de kariyerine devam eden Vesna Citakovic, ülkemizde de Eczacıbaşı forması giydi. Geçen Sezona Dinamo Bükreş takımında başlayan Vesna Citakovic, sezonun son bölümünde İtalyan takımı Villa Cortes?e geçerek sezonu burada kapattı.

1.87 boyundaki 1979 doğumlu Vesna Citakovic Djurisic'e Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

Hayırlı olsun, birkaç sene evvel Eczacıbaşı'nda oynamıştı gayet iyi bir oyuncu faydalı olucaktır. :)

Mert Göker' Alıntı:
Evet bir diğer orta oyuncusu Yasin Sancak`ta hayırlı olsun takımımıza.
evet galatasarayı şikayet etmiş bizim maçta oyuncularımıza her sayı sonrası abartılı sevinç yapmış doping kullanmış adam HAYIRLI OLSUN takımımıza ne kadar güzel yönetiliyor şube !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...