Orkun Darnelle yapılan röportaj tamamlandı birkaç güne burada yayınlayacağız o zaman fikirlerinizi daha iyi belirtirsiniz.
Alpaslan Koc' Alıntı:Erkek voleybolun sampıyonluga oynama ıhtımalı ne arkadaslar cok detaylı bı bılgım yokta
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:[quote="Alpaslan Koc":3dvz0ljx]Erkek voleybolun sampıyonluga oynama ıhtımalı ne arkadaslar cok detaylı bı bılgım yokta
Volkan Güç başlı başına bir GÜÇ bu sezon Volkan ve Kemal'in bizi sevindireceğini düşünüyorum. Pasörümüzde iyi çıkarsa ligin süpriz takımı oluruz.Murat Pektezel' Alıntı:volkan güc'ü aldık belediyeden cok iyi bir oyuncu.
Mert'in dediği rakipler korksun bizden ve şampiyonluk zor ama imkansız değil sözlerine katılıyorum.Mert Göker' Alıntı:Volkan solak bir oyuncu, Kemal Elgaz ise sağ.
Rakip takım korksun bu sene bizden diyorum.
İkiside çok kuvvetli ve toplara çok iyi vurabilen oyuncular.
Bu arada Volkan Güç Fenerbahçe maçlarına ayrı bir motive ile oynar her zaman dikkat ettiyseniz.. İki sene evvel ki İbb-Fb Final serisinin kahramanlarından biridir ve o zamandan beri Fb taraftarları Volkan'ı hiç çekememiştir, mağlum eski oyuncuları çok canlarını yakmıştı zamanında 8)
evet galatasarayı şikayet etmiş bizim maçta oyuncularımıza her sayı sonrası abartılı sevinç yapmış doping kullanmış adam HAYIRLI OLSUN takımımıza ne kadar güzel yönetiliyor şube !!!Mert Göker' Alıntı:Evet bir diğer orta oyuncusu Yasin Sancak`ta hayırlı olsun takımımıza.