Öncelikle Volkan Güç 40 yaşında değil, henüz 30 yaşındadır. Ve kendine bakan bir voleybolcu için 30-34 yaş arası en uygun yaş dönemi olduğunu hatırlatırım. İleriye dönük yapılanma için, Ahmet Pezük, Caner Pekşen, Murathan Kısal ve Caner Dengin gibi genç ve gelecek vaadeden oyunclarımızla tekrar anlaştık, anlatmak istediğim buydu.
Ahmet Pezük'ü fbnin ne kadar istediğini bütün voleybol alemi biliyordu, fakat o Biz'de kalmayı tercih etti. Bunun başlıca etkeni işte o bahsetmiş olduğum ileriye dönük yapılanmadır...
Yasin ve Volkan'ın sakatlığından da bahsetmişsiniz. Yasin ve Volkan'ın ne kadar hırslı sporcular olduğunu biliyoruz, Yasin'in omzundan yaşadığı bir sakatlık vardı geçen sene Fb'de ve sözleşmesini feshettiler, G.Saray'da başarılı olacağından şüphem yok. Ha olduda bizde problem yaşadı, kenarda bekleyecek olan Ahmet ve Murathan gibi orta oyuncularımızda mevcut, bununla beraber orta da Ahmet'mi yoksa Yasin'mi oynacağının garantisi yok şuanlık. Ama büyük olasılıkla Ahmet oynar...
Geçen sene talihsizlikler yaşadık, bunun başlıca nedeni Pasörümüz Dehne idi. Oyuncularla anlaşımı kesinlikle berbattı ve çok ağır bir oyuncuydu. Bu sene ki pasörümüz bana stil olarak İbb'nin pasörü Ulaş Kıyak'ı hatırlatıyor ve geçen sene yaşadığımız bu sorunların önümüzdeki sene yaşanmayacağını düşünüyorum. Geçen sene yeni kurulan bir ekiptir, birçok oyuncumuz ilk kez aynı takımda oynuyorlardı.
Ben diğer takımlarıda takip ediyorum, göreceksiniz aynı sorun bu sene onlarda da yaşanacaktır. Şu an için ligde en ciddi rakiplerimiz Fb ve Arkas'tır. Şampiyon olmamız zor fakat imkansız değildir...