Re: O salon dolacak hemde hınca hınc!!!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":qm46wt4r]Gençler beni korkutmayın.. Aldığım 2 bileti kuzenim istedi diye kendisine verdim, ben nasılsa biletixe yakınım yine alırım diye.. bu akşam uğrayacağım.. şimdi bilet bitti derlerse olay çıkartırım :shock: inşallah bilet biter ama ben de aldıktan sonra biter
alamazsam karaborsa tekliflerinize açığım..
Valla ben biletleri 5 ytl den aldım ilk çıktığında şimdi sana 10 ytl den satsam karaborsacımı olacAğım
Şaka bir yana biletler tükenmek üzere herkes acele etsin![/quote:qm46wt4r]
Eyüp abi şaka bir yana, akşam saat 19.20 itibari ile Soyak Migros Biletix önünde deli bir sıra vardı.. Heyecanlandım birden.. Sonra işin aslı anlaşıldı.. Çarşamba akşamı oynanacak Galatasaray-Fb kupa maçının sırasıymış.. O maça da bir tane bilet kalmamış bu arada.. Galatasaray tribünü full, konuyla alakasız ama yazayım.. Asvel maçına sadece pota arkasında bilet var dendi.. Ama sayı sormadım.. Eğer bilet alıp da gelmemezlik yapmazsak salonu dolduruyoruz..
Bir de şu dönememe hikayesine takıldım ben ya.. Bu maçlar her akşam oynanan sıradan maçlar değil.. Önemli maç.. Bir akşam herkes fedakarlık edecek.. 23.30 da olimpiyat stadından çıkıp eve gittiysek 23.00 de maslaktan ayrılıp gideriz herhalde.. Burası İstanbul.. Minibüs, otobüs, metro herşey çalışıyor.. Kulüp otobüste kaldırmış.. Daha ne istiyoruz..Bu maç 20.00 de oynansa , yarın maça geleceklerin yarısı gelemezdi bence..En azından Anadolu yakasında çalışanlar gelemezdi.. Böyle olması en iyisi.. Bir akşam sıkalım dişimizi..
Bir de şu salonda ekstra bir baskı yaratılmasına karşı olduğumu yazayım. Bazen bu baskı rakibe değil, bizim takıma çöküyor.. Zayıf halka Dee Brown. O seyirciden çok etkileniyor.. Fenerbahçe maçında şaşkın ördek gibiydi.. "Ya atamazsam, ya beceremezsem " düşüncesine girerse yandık.. Bışağın iki tarafı da keskin.. Kendimizi kesmeyelim..
Böyle maçların en sevdiğim yanı, rakibin ilk ısınmaya çıktığı anlar.. O şaşkınlığı , o seyirciye hayranlık dolu bakışları görmek lazım.. Kim ne derse desin bu sene bizim senemiz.. İnşallah başaracağız.. Allah utandırmasın..