Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

Ali Emre' Alıntı:
öhö öhö öhö. Ne oluyoruz beyler? Daha fazla ilerlemesin lütfen tartışma ayrıca konuşma tarzınıza dikkat edin lütfen.

abicim sorun konusmada falan degil arkadas bnim ne demeye calistigimi tam anlamamis birazda bn anlatamamisim bn su anda yurt disindayim internete kisitli zamanlarda girebiliyorum herseye ayrinti katamiyorum o biraz alingan yaklasmis olaya bak simdi o eski msji demek istemi tam belirttim bi okusun hala sikayeti varsa solesin

Değiştirdikten sonra daha iyi anladım. Ama daha öncekinde sanki bana saçma demişsin gibi bi anlam wardı.YAnlış anlamış olabilirim. Eğer suç benden kaynaklanıyosa hem biglionndan hem de forumu boşa işgal ettiğim için dier üyelerden özür diliyorum.

neyse ya cok uzatilacak bisey sende kusura bakma degil oluyor bole yannis anlasilmalar sen keyfine bak forumdan falanda soguma bunlar icin ;)

Hüseyin BESOK hayallerimizin sonu ....

turkbasket.com' Alıntı:
Son iki sezondur kariyerini Fransa’da sürdüren Hüseyin Beşok, bundan böyle Polonya’da ter akıtacak. 2.12 boyundaki Milli pivotumuz, bugün attığı imzayla Polonya’nın Prokom Sopot takımının oyuncusu oldu. İstanbul’da gerçekleşen imzada Sopot’un Başkanı Wierzbicki ve genel Menajer Jakubowski hazır bulundular.

Son 3 yılın Polonya şampiyonu olan Prokom Sopot, Hüseyin’e 2 yıllık bir süre için 3 milyon dolar ödeyecek. “Son derece cazip bir teklif getirdiler” diyen Hüseyin Beşok, “Hedefleri yüksek bir kulüp; gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler heyecan verici. Ayrıca Avrupa Ligi’nde mücadele ediyorlar” şeklinde konuştu.

Hatırlanacağı üzere Hüseyin Beşok, 2005/06 sezonunda Le Mans’da forma giymiş, takımının Fransa Şampiyonluğunda büyük pay sahibi olurken, final maçının MVP’si seçilmişti.

ARdaQue' Alıntı:
Hüseyin BESOK hayallerimizin sonu ....

turkbasket.com' Alıntı:
Son iki sezondur kariyerini Fransa’da sürdüren Hüseyin Beşok, bundan böyle Polonya’da ter akıtacak. 2.12 boyundaki Milli pivotumuz, bugün attığı imzayla Polonya’nın Prokom Sopot takımının oyuncusu oldu. İstanbul’da gerçekleşen imzada Sopot’un Başkanı Wierzbicki ve genel Menajer Jakubowski hazır bulundular.

Son 3 yılın Polonya şampiyonu olan Prokom Sopot, Hüseyin’e 2 yıllık bir süre için 3 milyon dolar ödeyecek. “Son derece cazip bir teklif getirdiler” diyen Hüseyin Beşok, “Hedefleri yüksek bir kulüp; gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler heyecan verici. Ayrıca Avrupa Ligi’nde mücadele ediyorlar” şeklinde konuştu.

Hatırlanacağı üzere Hüseyin Beşok, 2005/06 sezonunda Le Mans’da forma giymiş, takımının Fransa Şampiyonluğunda büyük pay sahibi olurken, final maçının MVP’si seçilmişti.

ewt bnde okumustum yazik oldu ama bnde huseyin in yerinde olsam ne oldugu belli olmayan bi subeye transfer olmazdim en azindan kendi icin hayirli olsun gittigi takim kotu takim degil

konu açılmış hüseyinle neyse
uleb den takip edenler bilir
prokom euroleague nin en kötü takımlarından birisi
gerçi le mans hiç başarısı yok ama
prokoma lig için gittiyse yazık oldu....

bu sene yatirimi arttirdi prekom ama onuda dusunmeklazim zaten avrupa icin gittim demedi cok cazip bi teklifti geri ceviremedim dedi 2 yil icin 3 milyon dolar

Vincent Jones
Jeff Trepaigner
Hakan Köseoğlu
Muartcan Güler
ve bir yabancı(3 numara)

emregs' Alıntı:
hangi oyuncuları kaçırmadıkki elimizden sanki. hüseyin'de bunlardan biri işte. keşke onu alabilseydik ama nerdeeeeeeeeeeeeeee
ne kacirmasi arkadasim sen iyimisin 1.5 milyon dolar yillik paraya gitti sanki bi rekabete girdikte elimizden kacti bizim tum butcemiz bukadar zaten

ben sadece hüseyin beşoktan bahsetmiyorum genel olarak söyledim ve bana göre istediğimiz herhangi bi oyuncu için parayı çok bulup rekabete girmemekte o oyuncuyu kaçırmamız demektir çünkü biz o oyuncuyu istemişiz yani sonuçtada alamamışız ama almalıymışız bize gerektiği için. ayrıca tamam para çok önemli ama herşeyden önemlisi bişeyi istemek. eğer çok istersen olur bence. ama bizimkiler napıyor sadece ilgileniyor iş transfere gelince ses yok. böyle olmazki çok sessiz kalıyoruz transferde hemde en yakın rakiplerimizin tam aksine

Bi forumda Kaya ile ilgilendiğimizi duydum. Ama sadece duyum.Kaynak veremem. Ne düşünüyosunuz. Kaya bize yararlı olabilir mi ?

Sen ne komiksin yaa.
Kaya Tau ile sözleşme imzalamadı daha diye biliyorum ben.