cevdet abi ben haldun alagaş diyorum sence nasıl yeri uzak geliyor herkese ama bence iyi saha 5000 kapasite
Burak kardeş yeni salon yapılana kadar malesef bu salon isimlerini çok duyacağız. haldun alagaş voleybol müsabakaları için tahsis edilmiş bir salon , basketbol maçları verirlermi bilmem :?burakeyvel' Alıntı:cevdet abi ben haldun alagaş diyorum sence nasıl yeri uzak geliyor herkese ama bence iyi saha 5000 kapasite
degerlendirilebilir[/quote:dbonz5zq]Ahmet Akay' Alıntı:[quote="Fatih Kutlu":dbonz5zq][quote="Tugay Aktepe":dbonz5zq]BAĞCILAR OLİMPİK SPOR SALONU !!
Ahmet Akay' Alıntı:Burak kardeş yeni salon yapılana kadar malesef bu salon isimlerini çok duyacağız. haldun alagaş voleybol müsabakaları için tahsis edilmiş bir salon , basketbol maçları verirlermi bilmem :?burakeyvel' Alıntı:cevdet abi ben haldun alagaş diyorum sence nasıl yeri uzak geliyor herkese ama bence iyi saha 5000 kapasite
Fatih Kutlu' Alıntı:hakikatten aslantepeye salon olucakmı net bilgisi olan
Burak Barut' Alıntı:Ayhan ŞAHENK ideal bir salon basketbol için ulaşım içinse zor bir salon.Deplasmanda Sami Yende Ultraslan her yerde diyorsak bizim için sorun olmamalı ve oraya da gidilmeli.Hergün sayımız artarak.
Demek ki kalbin değil, beynin hükmetmiş ellerineUğur Cabadak' Alıntı:Yanlışlıkla Ayhan Şahenk'i işaretledim
Ama Abdi İpekçi diyorum. Ulaşımı çok rahat..
Demek ki kalbin değil, beynin hükmetmiş ellerine [/quote:3hft0ipu]Yada büyük düşünmüş küçük değilOnur Yavuz' Alıntı:[quote="Uğur Cabadak":3hft0ipu]Yanlışlıkla Ayhan Şahenk'i işaretledim
Demek ki kalbin değil, beynin hükmetmiş ellerine [/quote:2ify201w]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Uğur Cabadak":2ify201w]Yanlışlıkla Ayhan Şahenk'i işaretledim
Demek ki kalbin değil, beynin hükmetmiş ellerine [/quote:2vhuh8r5]Volkan Kiziltas' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":2vhuh8r5][quote="Uğur Cabadak":2vhuh8r5]Yanlışlıkla Ayhan Şahenk'i işaretledim