gökhan üçoklar her ne kadar bizim için sembol bir isim olsa da takıma hiçbir katkı vermediğini(saha içinde,mental açıdan bilemiyorum)kabul etmek lazım.kalmasaydı da bizim için önemli bir sorun olamzdı bence.
koch' Alıntı:Kaptan. :atki Takımı toparlayıcı görevi görüyor.
BuRaKGS' Alıntı:koch' Alıntı:Kaptan. :atki Takımı toparlayıcı görevi görüyor.
valla ben de katılmıorum bu sene sıfır katkıyla oynuo onun yerıne bu takımda arda yı tutsaydık cok cok ıı olurdu 3 numarada hem ıcerıde hem dısarıda oynayabıldıgı ıcın
Sagın Gökhan Üçoklar için söylenmesi gerekenleri söylemiş unutulmasın ki geçen sezon ligte aldığımız galibiyetlerin hepsinde Kaptanın payı var.Saygın R.Lion' Alıntı:Her türlü özelliği ile Galatasaray'a lazım bir oyuncu Sporcunun çok iyi olup olmaması ön planda bana göre önemli değildir.Önce ahlaklı ve dürüst takımda birlik beraberlik sağlayan olgun bir Kaptan lazım o da bizde var !
İyiki Galatasaray'dasın Gökhan Üçoklar :claps :claps
Bazı istisnalar hariç buna katılıyorum.Ayrıca Zeki Gülay olayını tekrar hatırlatmak istiyorum.biglion' Alıntı:bana gore kaptanlıgı dısında cok onemli bi oyuncu degil tabi bu benim sahsi dusuncem
gökhan üçoklar zeki gülayın yanında jordan gibi kalır.zeki gülay attığı basketlere gol diye seviniyor resmen.koch' Alıntı:Bazı istisnalar hariç buna katılıyorum.Ayrıca Zeki Gülay olayını tekrar hatırlatmak istiyorum.biglion' Alıntı:bana gore kaptanlıgı dısında cok onemli bi oyuncu degil tabi bu benim sahsi dusuncem
yok bide yapılsaydı be. ya ben Galatasaray'da aldığı topları gökhan gibi şuursuzca kullanan bi oyuncu daha görmedim. ya bu adam oyunu sürekli zırvalamaktan başka bişiy yapmıyo ya..dirk nowitski' Alıntı:onunla yeni sözleşme yapılacağını sanmıyorum
emregs' Alıntı:yok bide yapılsaydı be. ya ben Galatasaray'da aldığı topları gökhan gibi şuursuzca kullanan bi oyuncu daha görmedim. ya bu adam oyunu sürekli zırvalamaktan başka bişiy yapmıyo ya..dirk nowitski' Alıntı:onunla yeni sözleşme yapılacağını sanmıyorum
SEKO' Alıntı:Transfer çalışmalarımız yoğun biçimde devam ediyor ama hala iç transferde Gökhan Üçoklar'la anlaşıldığı haberi gelmedi iki sezondur sahada kaptan koçun gözü kulağı gibiydi kritik basketlere imza hattı takımda kalmalı diye düşünüyorum. Tolga Tekinalp Beşiktaş'ta benchten gelip oynuyordu bize transfer oldu Gökhan'ın Tolga'dan eksiği yok takımda kalmalı her şeyden önemlisi bu takımın iki kaptanından birisidir.