Boyle oyunculara sahip oldugumuz icin utandıgımı soyleyerek baslıyorum anlatmaya..(özellikle burak)
bugunku buyuk kolaj macının 2.yarısının hemen basıydı..500 kişilik tribunde abartmıyorum 3-4 kişi oturuyordu o 3-4 kişiden biri önündeki demirlerin orda ayakta duran tezahurat yapan birine kenara gec goremiyorum diye biraz agalık kokan bir uyarı yaptı.tezahurat yapan cocuk koskocaman tribun 3 koltuk yana oturursan rahat rahat izlersin ben biz tezahurat yapıyoruz gibi bir cevap verdi.
cevaptan sonra tribundeki adam supermen edasıyla hiç bir şey soylemeden cocugun ustune saldırmaya basladı baya bi yumruklasmadan sonra saldıran adamı sakinleştirmek icin kenarda bir yere aldılar.adam ısrarla cocugu arıyor hala.o sırada ogrendikki oyuncularımızdan burak sezginin bacanagıymıs kendisi.burak ta asagıdan işaretler yapıyor benim misafirim o diye..biz dedik tamam olay kapandı..ama adam ısrarla saga sola saldırıyor tamam dedikçe birilerine saldırıyor..eh artık yeter dedi millet bir iki yumrukta taraftarın icinden buna sallandı ama size yemin ediyorum diger taraf sag duyulu olmayarak o buragın bacanagının zihniyetinde olsaydı o adam orada yuruyemeyecek hale gelirdi.
daha sonra biz digerlerini koridora cıkarttık bacanak hala arkadan geliyor ve bosta buldugu adama saldırıyor.koridor yeniden karıstı bu sırada ozur dileyerek yazıyorum...en önde burak sezgin ulan sizin ananızı sinkaf .diye taraftarlara dogru saldırdıgını gordum ki oyun devam ediyordu bildigim kadarıyla bizim oyuncuların tribune cıkmasıyla zaten macta durdu burakın arkasından gokhan ve ozgur kufurler ederek taraftarların uzerine yuruyolar.
kulubumuzun 2.başkanı turgay kıran orada coach halil uner orada oda geldi koridora ayrımaya ugrasıyor..
nedir bu curet nedir bu zihniyet bu nasıl sporculuk anlayısı ..zeki oldukları konusunda bir fikrim yok cevik oldukları salladıkları yumruklardan belli oluyordu ama nerde ahlak....
burası galatasaray ,patagonya degil,bunun yaptırımı ne olacak cok merak ediyorum.