bu olaylar karşısında yönetimin yarın bir açıklama yapmaıs acil gerekmektedir.
gordon' Alıntı:Önder abi her tepkinin bir yeri, zamanı vardır... Sen 2 adama kızdın diye bilmemne yerin dibine batsın, hepsi küme düşsün diyemezsin. Ne oldu biz de halil Üner geldiğinde bir daha maça gitmem demiştik...E sonra paşa paşa gittik... Her tepkiyi uygun yerde koyarsın, sen 2 adamla kavga ettin diye galatasaraya sırtını dönüp salonu boşaltamazsın...Olayların içinde olmadığım için bilemiyorum kasıt var mıdır, ama onunla kavga eden adamlar bile yanlış anlaşılma var diyolar. Önde rabi şöyle sorim, tut ki oyuncusun ve maç içinde eşini taicz ettiklerini farkettin( kimse üstüne alınması örnek hayali ve her durumda bazı istisnalar olabileceğini vurgulamak içindir)... Bunla galatasaraylı diye durur musun? Yoksa allah ne verdiyse girer misin?
gordon' Alıntı:.Ha illa da kontratını fesettimek isterseniz imza toplarsınız, bişeyler yapar klübe gidersiniz mantıklı bir tepki olarak... Yoksa orda 10 kişi buraka bağırıp 10 kişi de tribünü boşaltarak yönetimi ikna edemezsiniz göndermeye...
cimboms34' Alıntı:X Murat... Burak kimseye vurmadı diye nasıl böyle bir şey söylüyorsun,tuvaletin orda saydırdığı yumrukların haddi hesabı yok,bizden özür diledi diyen mehmet, eğer ben gökhan üçokları itmesem duvara yapışıyordu haberi yok hala olay tatlıya bağlandı diyip burada nasıl yazabiliyorsunuz pes doğrusu...
Sizler antremanlara gidin çiçek verin, maçlarda dolaşın saha içinde, zaten bu şubede biraz ciddiyet olsa bunların hiçbiri olmaz, GALATASARAY lılık değerleri sizin için ne ifade ediyor şimdi daha iyi anlıyorum.. haftaya ülker maçı var gidin burak buraya yumruk havaya diye bağırın,nede olsa sizin için üzerinde giydiği formanın hiç önemi yok,baki olan o formanın içindekiler ve sizin ilişkileriniz...
cimboms34' Alıntı:Murat... burak kimseye vurmadı dersen tabiki göze batarsın...niye savunuyorsunuz onu anlamakta zorluk çekiyorum...GALATASARAY için kim ne yapıyorsa ALLAH razı olsun buna lafım asla olamaz ama körü körüne bu adamları savunmak,hemde olayın içindeyken hiç hoş olmuyor...
ARdaQue' Alıntı:Ali abi; bizler de tribün çocuguyuz, Kapalı çocuguyuz . Beni, Murat' ı, Önder' i v.s. seversin sevmezsin bilemem ama bizlerin de tek amacı Galatasaray' ın başarısı.
Basketbolu çok seviyoruz da taraftar olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya ugrasıyoruz. Taraftarla şube arasında köprü durumunda olmamız (ki olabiliyorsak ne mutlu bize) neden bu kadar tepki çekiyor anlamıyorum. Sonuçta bizler de gökten zembille inmedik.
ARdaQue' Alıntı:Ali abi; bizler de tribün çocuguyuz, Kapalı çocuguyuz . Beni, Murat' ı, Önder' i v.s. seversin sevmezsin bilemem ama bizlerin de tek amacı Galatasaray' ın başarısı.
Basketbolu çok seviyoruz da taraftar olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya ugrasıyoruz. Taraftarla şube arasında köprü durumunda olmamız (ki olabiliyorsak ne mutlu bize) neden bu kadar tepki çekiyor anlamıyorum. Sonuçta bizler de gökten zembille inmedik.