abicim haklısınız.. tekrar tekrar kınıyoruz bu olayı.. takımımıza desteği sürdürmeli kanısındayım. mehmetii ve diğer arkadaş ve abilerimizin salonlar dan kopmamalı..
gordon' Alıntı:Vallahi gözlerime inanamıyorum... Sahadan tribüne çıkan birkaç saçmasapan oyuncu ve sırf 2 tane adamla kavga etti diye, bayan basket maçı yerin dibine batsın, yok destek mestek, hepsi küme düşsün diyen başka bir grup adam...Derdiniz zorunuz varsa attırırsınız içeriye dava açıp,size galatasarayla başarılar diliyorum ne demek yahu! Vallahi yönetim ellerini ovuşturuyor...Vallahi Bravo!
Burak yumruk atmamistir kimseye.Eger birine fiziki bir darbede bulunduysada sadece bana bulunmustur.
Burak KSK dan ayrildigi gun Galatasaray idmanina cikmistir.Ne bir konusma ne bir imza olmadan.
Tepki verilecekse tribunde verilmedimi? Burakta herseye ragmen sahada topunu oynayip mactan sonra gereken kisilerle konusup yanlis anlama oldu diyip ozur dilememismidir.? Gerekirse gerekli bir ortamda yeniden ozur diler.
mata' Alıntı:ya kardesim o 2 adam rastgele 2 adam degil, bu takimi bir an olsun yalniz birakmayan adamlar, mehmet dediginiz adam 8-9 yillik arkadasim burakla birebir tanisan insan ona bile saldiriyor diger arkadaslarimiza nasil kufretmistir hesap edin iste, adamin bacanagi geliyor yillarini bu tribune veren ali abilerin grubuna bile sirf buragin akrabasi diye saldirmaya kalkiyor, bu ne yuzsuzluk burasi Galatasaray, sahada kaybedersin ama telafisi olur, ama tribun durusunda kaybedersen telafisi asla olmaz.
elbette mehmette bizde burnu kirilan aytek abide destegi surdurucez, ama herkesde yerini haddini bilmeli, sporcu sporculugunu, sporcu ahlakini bilecekki taraftarda ahlakli olsun.
mata' Alıntı:bizimkiler ara bulmaya calistikca eleman memoya saldirmis ona bozuldu kafam, uyku tutmadi gorusuruz ftw saglicakla kal kardesim.
gordon' Alıntı:Hocam yanlış anlaşılma olmuş 2 adam derken kastım burak ve gökhandı...O adamların yaptığını mantıklı vs gören kimse yok, ama tepkiler çok fazla ve ağır, ayrıca burak anlattığınız gibi insanlık dışı davrandıysa gider şikayetçi olursunuz ki yapmışsınız olay da adliyelik olur...Ha illa da kontratını fesettimek isterseniz imza toplarsınız, bişeyler yapar klübe gidersiniz mantıklı bir tepki olarak... Yoksa orda 10 kişi buraka bağırıp 10 kişi de tribünü boşaltarak yönetimi ikna edemezsiniz göndermeye...
Ralpgs( murattı sanıyorum), insanları herhangi bir şekilde yargılamıyorum ha eğer yargılıyorsam da insanları yazılı bir ortamda yazılar yerine neyle yargılıyayım...
Not: Kişisel görüşüm Burağa olaydaki kasıt unsuruna bağlı olarak birkaç maç ceza ile kontrat feshi arasında değişen ceza verilmelidir... Bir satıcı asla malı müşterilerine saldıramaz....Hwer ne olursa olsun...