GSbasket Film Kulübü

Rec:Ölüm çığlığı filmi izledim ve çok beğendim.Konu bilindik ve alışagelmiş olabilir ama film tek kamerayla çekilmiş olması filmi gerçekçi kılıyor.Haber için itfaiyeleri konu alırken birden bir ihbar üzerine bir eve gidiyorlar ve olan oluyor.Film boyunca tek kameradan çekiliyor film.10/8,5
 
The Horsemen, Keith ve The Haunting of Molly Hartley adlı filmleri izledim...

Üçü de izlenebilecek filmler. Özellikle The Horsemen'ı beğendim. Konusu da güzeldi. Fakat biraz daha ayrıntılı şekilde işlenebilir ve süresi uzun tutulabilirdi.

Keith de güzel bir filmdi. Boş vakit bulunca izlenebilcek bir film. Karakter ve yaşam tarzı açısından farklı iki gencin ilişkisini anlatıyor. Ve sürpriz sayılabilecek bir sonla bitiyor. Eksi yönü olarak; sonu daya yiyi bir şekilde işlenebilirdi diyebilirim.
 
Yukarı bak- (up)

cok güzel bir animasyon filmi.Erol günaydın'ın seslendirdigi büyük küçük herkesin gülüp ve aglayabilecegi anların oldugu (ben sahsen) gitmeme degen bir yapıt..
 
bir alışverişkoliğin itiraflarını izledim sonunda.. ben keyif aldım.. beyler izlediğinde aynı zevki alabilirlermi bilmiyorum..
ama bayanlara tavsiye ederim mutlaka..
 
EsraGerçek' Alıntı:
bir alışverişkoliğin itiraflarını izledim sonunda.. ben keyif aldım.. beyler izlediğinde aynı zevki alabilirlermi bilmiyorum..
ama bayanlara tavsiye ederim mutlaka..

Ben de bir ara vakit bulup izlemiştim. Eğlenceli bir film. Boş vakit de izlenebilir.
 
John Q adlı filmi izledim. Yine müthiş bir Denzel Washington oyunculuğu. Bu adama hayran olmamak elde değil.

Filmin konusu hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse; John Q iyi bir aile babasıdır. Bir oğlu vardır. Bir işçi olan John Q'nun maddi durumu da iyi değildir. Bir beyzbol maçı sırasında oğlu Mike bayılır ve hastalığı ortaya çıkar. Nakil gereklidir ancak John Q part time çalıştığından sigortası bu masrafı karşılayamamaktadır. Ve daha sonra çaresiz kalan John Q'nun yaptıkları...

Çok güzel bir film. Gözlerinizin dolduğunu hissedeceksinizdir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Puan; 9/10
 
Son oyun diye bir film izledim gerçekten çok güzel bir film başrollerinde : Morgan Freeman ve Antonio Banderas oynuyor.Adı gibi filmde birçok oyun var :)
 
@Nefes

aslında filmi benim yada bir başkasının izemesi önemli değil..asıl izlemesi gereken(ler) izlemeli ki askerlerin yan gelip yatmadığını bir nebze anlayabilsn
 
23 Numara :)
Jim Carrey in filmi bir türlü kısmet olmamıştı geçen gün sonunda izledim:)Zaten benimde 23´e takıntım var:) Ablam 23 temmmuzda evlendi:) Sonradan tanıdığım bir artık kardeşim gibi oldu oda 23 eylül doğumlu:) Tabii Bunların dışında 23 ocakta doğdum:) Kaptan 23 yaşında:) Elazığın Plaka kodu 23:)vs 23 sayısını severim:) Bu film ama bayağı abartmış:) Sayılar Harfler hep 23e çıkıyor:)Kaptandan bir misal verim :) ;
22.02.1986 doğum tarihi nasıl 23 bulurum:)
9x8-6-22/2+1=23:)
 
X-Men Başlangıç: Wolverine filmini izledim gayet güzeldi efektler olsun aksiyon sahneleri olsun oyunculuk performansları tatmin ediciydi.
 
Transformers 1-2'yi izledim. İkisi de güzeldi. Ancak ben serinin ikinci filmini daha çok beğendim. İkisi de kendini izllettiren, keyifli ve hareketli filmler...
 
500 Days of Summer. İmdb'den 8.2 almış. Güzel bir romantik film. "this is not a love story, it's a story about love" Değişik bir anlatımı var. Benim puanım 9/10.
 
Kehanet adlı filmi izledim, çok etkileyici güzel bir film, adını 3 ay önce duymuştum ama dün izleyebildim.

İzlemenizi kesinlikle öneririm.
 

Üst