GSbasket Film Kulübü

Patch Adams filmini izledim ve izlemeyen herkese de tavsiye ederim Robin williamsın mükemmel performansıyla film dahada güzel olmuş
 
''State of Play'', ''Vantage Point'', ''Drag Me To Hell'', ve ''SAW VI''...

''State of Play''; Devlet Oyunları'nda Russel Crowe, Ben Affleck ve Rachel Mc Adams oynuyor. Bir politikacı olan Stephen Collins(Ben Affleck), gazeteci olan Cal McCaffrey(Russel Crowe) ile üniversiteden oda arkadaşıdırlar. Geleceği olan bir politikacı olan Stephen'ın asistanının ölümü üzerine giden Cal bu olayın arkasında başka gerçeklerin de olduğunu görmeye başlar. İzlenebilecek kaliteli bir film. Tavsiye ederim.

7.8/10

''Vantage Point''; Bakış Açısı'nda Lost'tan da tanıdığımız Matthew Fox(Jack), Dennis Quaid oynuyor. ABD Başkanı'na düzenlenen suikasti ve daha sonrasındaki olayları anlatıyor. İsminden de anlaşıldığı üzeri olaya birkaç farklı bakış açısından bakılıyor. Kötü bir film değil. İzlenebilir.

7/10

''Drag Me To Hell''; Türkçe'ye Kara Büyü olarak çevrilen bir korku filmi. Filmin konusu ise bir bankada görevli olan Christine Brown'ın terfi almak için aldığı bir karardan sonra başına gelenler anlatılıyor. Müdürünün gözüne girebilmek için yaşlı bir kadının ödemeyi erteleme talebini reddeden Christine, yaşlı kadın tarafından lanetlenir. Ara sıra filmde saçmalar olsa da kötü bir film değil.

6/10

''SAW VI'', söylenecek birşey yok. Testere 100'ü de çekseler izlerim heralde.

7.3/10
 
Avatar bi kere film degil yani benim daha once izlediklerimiz hicbirine benzemiyor
James cameron danda bu beklenir Aliens Rambo The Abyss Terminator Titanic derken bu artik ohaa dedirtti yani ama durmayacak Kanadali Terminat0r 5 2010 bilemedin 2011 de gelecekmis ne diyelim James senin ki hayalgucuyse benimki Ankaragucu !
 
Twilight New Moon

alacakaranlik-efsanesi-yeni-ay-0e.jpg


Çarşamba günü arkadaşlarla gittim. Aslına bakarsanız ilk filmini falan izlememiştim, zaten öyle isteyerekte girmedim filme ama arkadaşın kardeşi çok israr edince bende izlemek zorunda kaldım.

Bir Twilight efsanesi kopmuş gidiyor, birde ben bakayim dedim. :) Film başlamadan arkadaşım ilk filmi kısaca özetledi ve filmi öyle izledim. Efekt olarak fena sayılmayan bir yapım, birincisini izlemediğim için ikincisi sıkıcı geldi bana, hatta filmin ilk yarısında uykum dahi geldi.. :) Bu seri filmi izlemek isteyenler varsa ayrıntıya girmeyeyim, zaten öyle ayrıntıya girip yorumlayacak durumda değilim. ( İlkini izlemediğim için )

6/10

Not: Esas kız olan hatun bayağı güzel ama, masum bir yüzü var.. :D
 
17 Again (17 Yeniden)

Lise son sınıfta verdiği evlilik kararırın ardından geçen sürede duyulan pişmanlıklar, geriye dönüş şansının verilmesi? Filmin vermek istediği ufak mesajlar da yok değil ama pek de başarılı bir yapıt sayılmaz bana göre. IMDB6,5/10 vermiş, ben de versem versem 7/10 veririm.

Umut

Babam ve Oğlum´un başarısı üzerine, beyazperdeye yansımış bir eser olarak göründü gözümde. Aslı varken kopyasının pek kıymeti harbiyesi olmaz derler ya, o söze uygun bir film. IMDB 5,8/10 vererek bonkör davranmış.

Law Abiding Citizen (Adalet Peşinde)


Adalet sisteminin aksaklıklarından muzdarip bir adamın, mesleğinden de yararlanıp zekice yöntemlerle adaleti sağlamaya çalışması. IMDB puanı 7,3/10 ama bana göre en azından 8/10´u hak ediyor.
 
Onur abi, Law Abiding Citizen filmi gerçekten tarihteki çok önemli filmlerden olabilirdi ne bileyim bi Vandetta olabilirdi ama o film o şekilde bitince bütün albenisini kaybetti verdiği bütün mesajlar tersine çevrildi. Filmin sonunda bizim adamımız katilden başka birşey değildi.

O yüzden bu film için diyebileceğim başı ortası mükemmel olupta sonunda bir filmin içine bu kadar edilir.

O bomba patlamalıydı elemanda ölse bile o bombayı patlatmalıydı.
 
5650_1.jpg


Selamsız Badosu

Yönetmen: Nesli Çölgeçen

Yapımcı: Türker İnanoğlu, Nahit Ataman

Senarist: Nesli Çölgeçen, Hakan Aytekin

Müzik: Serdar Ateşer

Oyuncular:

Şener Şen
Ali Uyandıran
Üstün Asutay
Uğur Yücel
Güzin Çorağan
Can Kolukısa
Cengiz Tünay
Celal Perk
Tayfun Çorağan
Ayla Aslancan
Bican Günalan
Tuncay Akça
Faruk Savun
Ahmet Açan
Serap Çölgeçen
Işık Aras
Ahmet Pınar


Başta Şener Şen olmak üzere yeşilçam'ın bütün ustalarının buluştuğu 1000 kere de izlesem gene aynı tadı aldığım mükemmel bir film.

Anadolunun ücra bir köşesinde bir kasabada insanların umutları, yaşayışları, bir yandan doğup büyüdükleri topraklara duydukları vefa, bırakıp gidememe, küçük bir ihtimalin peşinden gidip yapılan onca şey ve en sonunda gene hayal kırıklığı ama inadına mutluluk. Kısacası her şeyden bu filmde bulmak mümkün.

Şimdinin aptal aptal türk filmlerinden sonra haftada 40 tane diziden sonra insanın türk sinemasının o yıllarına özlem duymamasının imkanı yok

Aslında çok da bir şey de söylemeye gerek yok Şener şen diyorum başka da bir şey demiyorum.
 
2012'yi izledim aksiyon dolu, efektler çok hareketli, senaryo güzeldi tek eksik sonu istediğim gibi bitmedi ama izlemeye değer bir yapıt olmuş, ne zamandır kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı bu film iyi geldi. Aksiyon dedik ama dramda yok değil hani ;) .

8/10.
 

Üst