GSbasket Film Kulübü

Çoktan seyredildi. :) Based on a true story bu arada.

Can Bulubay' Alıntı:
The Blind Side

başlarda boğazımı düğümleyen, ağzıma eden, sonrasındaysa yüzümde bir tebessümle bitirdiğim çok sıcak film.. Murat İnal'a özellikle tavsiyedir..

8
 
The Kite Runners-Uçurtma Avcıları.
Çok çok etkileyici bir film. 1 yıldır bilgisayarda duruyordu, şimdiye kadar izlemediğim için üzüldüm. Tavsiye ederim.
 
dün akşam sivas-galatasaray maçının tüm izlerinden kurtulmak için kendimi cnbc-e ye attım. baktım burt reynolds amca.. "deal " diye bir film. poker moker de var.. Tamam dedim, bu gece bu beni oyalar. ama rezalet bir filmdi. belki film de değildi. bir de gişe filmleri kuşağı. bu film ne gişe yapmış bilmiyorum ama ben ortada film bile göremedim. poker sevmesem hiç çekilmezdi..

biraz baktım şimdi imdb'den falan. notu 5.2.. Bir de 2008 yapımıymış. Orda yorumlarda 5 milyon USD gibi gişe rakamlarından bahsedilmiş ama doğru mu anlamadım.

burt reynolds keşke yine araba yarıştırdığı filmleri çekse.. omar sharif de kumar filmlerinde oynasa. öyle daha iyiydi..
 
bu arada iksv sinema festivalinin tam ortasındayız ama program hiç uymuyor.. bazı filmler sadece bir kez ve gündüz saatlerinde izlenebiliyor.. bir-iki film vardı gitsem dediğim ama onlar da çarşamba 3 te falandı.. böylece festival yokmuş gibi davranabiliyorum..

neden bu kadar sevildiğini anlamasam da, sevilmesine sevindiğim, en azından tutkuyla bakılan bir filmimiz var dedirten "selvi boylum al yazmalım " da gösterimde festival içinde.. bu film sanırım elden geçiyormuş. orjinaline uygun biçimde yeniden ses ve renk veriliyormuş. tam tekniğini bilmiyorum. yeniden sinemalarda vizyona girecekmiş. millette bu aşk varken, bir daha gişesini toplayacaklar..

ayrıca festival sinemaları arasında yeni rüya da var. eski rüya sineması. eskiden 2 film bir aradaların vazgeçilmez mekanıydı istiklal'in.
 
Nerdeyse 1 seneden beri elimde olan ama bir türlü izleyemediğim Gran Torino'yu izledim. Ve oldukça beğendim. Kore Savaşı'na katılmış, eski bir Amerikalı'nın karısının ölümünden sonra yalnızlığı, çok değer verdiği arabası ve Asyalı komşuları ile diyalogları... Sonu oldukça etkileyiciydi. Eastwood yani...

Dün de Iron Man 2'yi izledim. İlk filmi de sevmiştim, ikincisini de sevdim. Kullandığı teknolojinin kendisine zarar verdiği ortaya çıkıyor, farklı bir element kullanması gerekiyor, bu da pek kolay olmuyor. Ayrıca babasının eski ortağının oğluyla da mücadele içindeler.
 
Melekler ve Kumarbazlar

Geçen hafta izledim, sinemada izlemeyi istiyordum ama gidememiştim. Genel itibari ile filmi beğendim, hiç yoktan izlenilesi bir film.

7/10
 
"uçurtma avcısı"nı izledim.
uzun zamandan beri hatta "kanlı elmas"tan beri en çok etkilendiğim filmdi diyebilirim.
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Nerdeyse 1 seneden beri elimde olan ama bir türlü izleyemediğim Gran Torino'yu izledim. Ve oldukça beğendim. Kore Savaşı'na katılmış, eski bir Amerikalı'nın karısının ölümünden sonra yalnızlığı, çok değer verdiği arabası ve Asyalı komşuları ile diyalogları... Sonu oldukça etkileyiciydi. Eastwood yani...

Süper,harika,müthiş biir film.Zaten Clint Eastwood'un çektiği film kötü olamaz.
 
Elm sokağına gittim dün. Hayal kırıklığı oldu diyebilirim. Geriliyorsunuz ama üzerine bir şey katmadan geri gitmişler. Efektler çok yetersizdi. Şu çağda çok farklı şeyler bekliyordum.
 

Üst