Gündem 2013 -2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korayla ilgili şöyle
diyebiliriz :Aalmanya milli takımının en önemli oyuncularından. u17 milli takımı'nın teknik direktörü Steffen Freund, Koray için "Fizik olarak takımın en hazır oyuncusu. onu geçebilen biri yok" diyor. İngiliz devi liverpool, sezon başında Koray'ı istedi ve teklif de sundular ancak Koray Dortmund'ta kalmayı tercih etti. Almanyada çalışan bir arkadaşım koyu Dordmuntludur ve hala daha bizim anlaştığımızı Dordmuntun bıraktığına inanamıyor yaşı 18 boyu 185 olmasına rağmen inanılmaz hızlı ve fiziği çok iyi kafa toplarına inanılmaz hakim bunu Almanya u 17 ve u 19 takımlarında oynadığı 19 maçta attığı 6 golle gösteriyor futbol tarzı olarak kime benzetilir sorusuna tam olarak cevap veremem bekleyip görmek lazım çalışmayı bırakmazsa inanılmaz bir oyuncu olur FM 2013te ilk tercihimdir ve 4 5 yıl sonra çok rahat 25 30a satılan bir oyuncudur ..

Alex ile de şöyle bir bilgi vermek gerekir 16'da imza atıldı Ünal Aysalın inanılmaz çabasıyla bu gece resmi olarak açıklanır yarında takıma katılır .. Endoğan Adili , Erdim ve Koray ile de anlaşıldı üç oyuncuda yerli statüsünde oynayacak bu hafta sonuna kadar üçü de imza atar .

Bu sene bizi ligte 8 puan geriden getirip şampiyon yapacak ve Chelsea'yi eleyecek bir transfer olmadı şu ana kadar.

Ama gelecek seneler için iyi transferler yapılmış gibi.

Hayırlı olsun inşaAllah...
 
Yerli ve genç oyuncu denince benim kalbim kıpırdanıyor arkadaş, umarım şaka olmasın. Hakan Çalhanoğlu ve Koray Arslan'da harika gider.
 
Bu sene bizi ligte 8 puan geriden getirip şampiyon yapacak ve Chelsea'yi eleyecek bir transfer olmadı şu ana kadar.

Ama gelecek seneler için iyi transferler yapılmış gibi.

Hayırlı olsun inşaAllah...

Hiçbir oyuncu özellikle şu takımda tek başına maç kurtaramaz. Yani sen Chelsea'yi eleyecek, takımı 8 puan geriden getirecek oyuncu bekliyorsan, daha çok beklersin. Transfer politikası tamamen genç oyuncular üzerine kurulu. Stoper dışında.
 
Her şey iyi güzel de Alex ve Hajrovic alındı . 2 yabancı gitmesi lazım takımdan. Bir de stoper alınacak deniyor etti 3 gitmesi gereken de kim gidecek bu takımdan. Hadi bir şekilde Dany gider diye düşünüyorum diğer 2si kim olacak. Amrabat ve Riera kolay kolay gidecek gibi durmuyor. Onlar dışında kim giderse saçma olur ki bence Riera gitmemeli sezon bitene kadar. Bruma'nın sözleşmesini de donduramıyoruz bugün TFF Sözcüsü Mete Düren çıkıp demiş öyle bir talep gelirse red ederiz diye.
 
Hiçbir
oyuncu özellikle şu takımda tek başına maç kurtaramaz. Yani sen Chelsea'yi eleyecek, takımı 8 puan geriden getirecek oyuncu bekliyorsan, daha çok beklersin. Transfer politikası tamamen genç oyuncular üzerine kurulu. Stoper dışında.

Ben genç ve olası yerli transferlerinden gayet memnunum ağabey.

2 sene önceki Necati ve geçen sene ki Drogba ve Sneijder transferleri bize 2 lig şampiyonluğu SL çeyrek finali getirmişti.

Yeni transferlerde ayni katkıyı beklemek onlara da haksızlık olur sanki.

Açıklamam bu yüzdendi...
 
Dün akşamki maçta futbolcularımız hiç kasmadı, nitekim kasan Aydın'ın da ayağı kırıldı. 2. yarının başında sahanın sulanmasıda ayrı bir rezaletti. Umut Gündoğan'ı çok beğendim keşke 66 numarayı o giyseymiş, en azından televizyondan izleyen bizler için küçük bir Arda flashback'leri yapabilecek kapasitede :)
 
Arkadaşlar sakın tek maç için 3 5 2 yi suçlamayın orjinal kadroya döndüğümüzde sorunlar kalmayacak Chedju malesef 3lü defansın sağında oynayamaz o yüzden Muslera Semih Gökhan Hakana döndüğümüzde daha güzel olur .. Salih ısınmadan girdi normal ama beğendim en çok Umutu ilk yarı da beğendim inanılmaz güvenli kendine Drogbaya artık diyecek bir şey bulamıyorum o kadar lakayit oynuyor ki şaşırıyorum .. Çok acilen Alex şu Riera denilen adamın yerine geçmeli bu nedir ya nasıl hala daha oynatılıyor bu .
 
Chedjou yok yani olmuyor. 7.5 milyon euro yüzünden birşey de denmiyor ama yok yani gerçekten olmuyor. Burak'ı bu taraftar yerse yazık olur. Drogba'yı kupa maçlarında oynatmak çok akıllıca iş değil. Hem adamın posası çıkıyor , hem lakayitlik yapıyor hem de takıma Drogba'sız bir hiçsiniz mesajı gidiyor ister istemez . Bir de 5 tane Türk'ün olduğu hiç bir takım 3-5-2yi hakkıyla oynayamaz. Çünkü ne ring seferi yapacak sağ ve sol oyuncumuz var ne de ortasahanın ortasında olup winger backler ilerdeyken kanada yakın oynayabilecek atletiklikte orta saha oyuncularımız var. Bizde 3-5-2 oynayacak dinamizm yok gibi gözüküyor. Bir de Dany 2 stoperin az önünde oynatılırsa çok faydalı olabilir ama Dany'ye güvenmek de hakkaten cesaret işi.
 
Antep Dany'yi kiralamış bu güzel haber de ''Bruma'yı satın alma opsiyonlu kiraladık'' demiş Antep başkanı. Bu neyin nesi anlamadım ? Ayrıca Dortmund'dan Koray Günter'i transfer etmişiz.
 
Antep Dany'yi kiralamış bu güzel haber de ''Bruma'yı satın alma opsiyonlu kiraladık'' demiş Antep başkanı. Bu neyin nesi anlamadım ? Ayrıca Dortmund'dan Koray Günter'i transfer etmişiz.

O ne biliyor musun ? Makaranın Allahı :) Sanane ulan tff demenin resmi makarası o. Rahat ol yani :)
Astori çok iyi stoper. Bence bizlik olan stoper o. Rhodolfo filan ağır gelir bize ücret olarak. Astori 5 yıl Semihle götürür. Atarlı stoperi olmayan takım şampiyon olamaz bu kadar netim ve bu adam Astori.
 
Koray Günter,Erdoğan Adili ve Erdim Demir transferleri ne zaman açıklanacak acaba ?

Özellikle Koray transferi olursa muazzam bir hamle olacak inşAllah. Sabırsızlıkla bekliyorum bu transferi.

Bende Rhodolfo yerine Astori'yi tercih ederim.

Bu 4 transferde inşaAllah bir an önce biter ve artık futbola odaklaniriz...

Birde Lucas Ontivero diye genç bir Arjantin'li ile anlasmisiz. Ilk etapta kiralanacakmis ama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst