NTV Spor son dakika geçti.Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Kayserisporlu Salih Dursun ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar genç futbolcu için Kayserispor'a 2 milyon 750 bin euro ödeyecek.
Muhammed Selçuk;590812' Alıntı:Sezonu kapatmış. Hay şansımız ya her dalda bu ne böyle !
Oyuncu ararken tekmeye kafa soksun istiyorsunuz, sakatlanınca acemi gibi sakatlandı. Ya kardeşim sakatlanmanın acemiliği profesyonelliği mi oluyor.. Biraz tutarlı konuşun ya
Hajrvic, Salih Dursun , Endoğan Adili , Umut Gündoğan , Alex Telles ve bir Türk isveç liginde oynayan bir sol bek daha almışız sanırım kadro şöyle olacak ;
Muslera
Salih Semih Hakan
Hamit(Eboue) Melo Selçuk Alex
Sneijder
Drogba Burak
Koray'ı izledin mi hiç ? Ben hiç izleyemedim ama herkesin dilinde bu adam. İzlediysen neyi iyidir neyi kötüdür kime benzer tarzı bi yazabilir misin rica etsem ?Endoğan Adili Türk bunun yanı sıra Erdim Demir de Türk Hajrovic işi malesef çok karışık sanırım Türk olamayacak 5 yıl oynaması gerekiyor . Alex konusunda ise sıkıntı var sanırım manejeri olay çıkarmış umarım çabuk çözülür kadroda Salihi Hamitin yerine çekip oraya bir de Dordmunttan Korayı alıp koyabiliriz 18 yaşında inanılmaz bir defans .