Gündemden

Önümüzdeki hafta salı gününe kadar uzatırlar. Dururlar, beklerler bir 2 gün daha beklerler. Herkes yıpranır !

Doğan Abi' nin dediği gibi para cezası gelme olasılığı çok yüksek. Saha kapatma olursada Fener maçından sonra olur gibime geliyor...

Aksi olursa harbiden birilerinin bir taraflarından kan alırlar :)

Kan çıkar.. Kan..

Rahmetli Alpaslan abimiz, nur içinde yatsın; iki sene önce TFF'ye yapılan ve pek kalabalık olmayan protesto gösterisinden sonra;

"Biz buraya az kişi geldik diye bizi böyle sanmasınlar, tek hareketimizle buraya 10 bin kişi toplamasını da biliriz" demişti yanlış hatırlamıyorsam..

Biz de diyoruz ki, abilerimizin tek hareketine bakar, gerekirse 10 bin kişi toplanırız ;)

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Kan çıkar.. Kan..

Rahmetli Alpaslan abimiz, nur içinde yatsın; iki sene önce TFF'ye yapılan ve pek kalabalık olmayan protesto gösterisinden sonra;

"Biz buraya az kişi geldik diye bizi böyle sanmasınlar, tek hareketimizle buraya 10 bin kişi toplamasını da biliriz" demişti yanlış hatırlamıyorsam..

Biz de diyoruz ki, abilerimizin tek hareketine bakar, gerekirse 10 bin kişi toplanırız ;)

Böyle bir karar alındıktan sonra istersen 100 Bin kişi toplanalım hiç fark etmicektir.Bence karar alınmadan önce yönetim olarak bir tepki verilmeliydi sessiz kaldık yada pek umursamıyoruz gibi geldi umarım ummadık taş,baş yarmaz

Türker Aslan GS'ın saha kapatma gibi bir ceza almayacağını söylemiş. Sonuçta Hukukçu adam bu yüzden aklı selim konuuyor. O olayalrla kıyaslamayın. Birinde bıçak diğerinde silah vardı işin içinde demiş ...

Bence de şu an klüp basın anlamında sessiz kalıp içeriden konuşmalarını yapıyordur. Bugün webaslan'ın basın açıklaması tadındaki açıklaması bile klüp işidir diye düşünüyorum.

Bu arada GS-FB maçını seyircisiz oynatmak. Bırak mecidiyeköyü, taxim, şişli gibi esnafların bile ağlamasına neden olur. Store de olası ciro yok olur. Gişe hasıılatı gider maliyet çok yükselir. Klübün bu anlamda sessiz kalacağını hiç sanmıyorum.

Bu derbiyi sadece Türkiye izlemiyor.Dünyanın dört bir yanında izleniyor bu derbi.Her yerden basın mensubu geliyor.Bide şimdi Türkiyenin 2016 adaylığı var.Dünyaya kendimizi rezilmi edelim tabi bide ticari kısmı var sühan abinin dediği gibi.Bu PDFK olayları açıklamalar ortamı germe çalışmaları fener 4 puan geride ya bu hafta G.Antepede puan kaybetceklerini düşünüyorum.Bide bizim maça 6-7 puan farkla geldiğini düşünün!

Başkanları kaç yıl üst üste şampiyon olma sözü vermişti?

Ankaragücü maçı sonrasında yaşanan üzüntü verici olay nedeniyle saha kapatma ya da seyircisiz oynama cezasının çıkmasına ihtimal dahi vermiyorum. Burada amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Takımın ve camianın üstünde bir tedirginlik yaratma çabası bunlar.

Para cezası bile veremezler bence o olaydan dolayı... Mesela maç bitti çıkarken ben önümdeki adamı ittirdim. Adam merdivenlerden düştü beyin kanamasından öldü. Bunda klübün suçu ne? Ya da adamın ayağı takıldı düştü öldü? İçeriye kesici, delici, yaralayıcı, patlayıcı bir madde sokulmamasını sağlayarak, klüp sorumluluklarına sahip çıkmıştır. Özellikle, Ankaragücülülerin kesic aletlerinin bulunmasınıda sağlamıştır.

Ligin ilk yarısı Beşiktaş tribünlerinde bir kavga çıkmıştı, Bir çok kişi kapalı üstten kapalı alta düşmüştü. Alen bile dayak yemişti. O maçta ne ceza aldı BJK?

şeytan diyo git saraçoğluna at birini aşagı sonra bi şekilde bi bahane bulup kendini koru...
Ceza verirlerse ilk hafta Saracoğlundayım. Hatta adam atma işini nöbetleşe yaparız.

Deniz Baskın' Alıntı:
şeytan diyo git saraçoğluna at birini aşagı sonra bi şekilde bi bahane bulup kendini koru...
Ceza verirlerse ilk hafta Saracoğlundayım. Hatta adam atma işini nöbetleşe yaparız.

Ben atmaya değil atılmaya razıyım. Bir babayiğit beni atar, ben de delikanlıca düşerim sorun değil.

185 Bin lira ceza verdiler. :oops:

O kavga için 100 bin lira ceza verildi.

80bin lira küfür için,

5 Bin lira da DHA'nın izinsiz çekim yaptığı için...

Atletico Madrid maçında ipod um çalındı.Uefa'dan gerekli önlemleri almasını bekliyorum.Merdiven boşlukları doluydu maçın tekrarı olabilir mi ?

185 bin demek :p

10 kişi hareketlendi diye 100 bin TL 'kavga' cezası çıkıyorsa 3 büyük takımın hepsi her maç 1 milyon TL ile açmalılar ceza açıklamalarını.
Benim bu cezadan anladığım belli kesimlerden çok büyük baskı geldi maçın seyircisiz veya tarafsız sahada oynanması için o yemeyince sesleri çıkmasın baskıcı grubun diye böyle yüklü bir para cezası verildi.