Gündemden

185 bin TL cezayı Fenerasyon herhalde Guus Hiddink'in aylığını çıkarmak için vermiştir. Kesinlikle yanlış bir karar ki aslında M.Özgener Fenerasyonundan lehimize doğru bir karar çıkmasınıda beklemek ütopik bir beklenti olurdu zaten.

Diğer taraftan Diyarbakır'a da 3 maç ceza verilmiş. Oysa ki olayın hukuki boyutunda aynı olayın 2.kez tekrarlanması halinde o takımın bir alt lige düşürülmesi gerektiği yazıyordu. Şimdi yine eskiye dönecem ama Bursa bedavadan 3 puan aldı.

Şu yaşananlara bakınca halimize acıyorum gerçekten. Federasyonundan medyasına köpek gibi yırtınıyorlar şampiyon olmayalım diye. Madem Fener şampiyon olamıyor, Anadoludan bir şampiyon çıksın hesabı.

Yazık

Eğer önümüzde Fenerbahçe maçı olmasaydı saha kapatma cezası verilecekti muhtemelen. Çok fazla tepki almaktan korktular. Az bir cezayla da Fenerbahçe'den tepki alacaklardı. Yine politik davranmışlar.

Ben katılmıyorum. Bize ceza verecek doneleri yok. Bursa-FB maçında FB taraftarları tribünde birbirlerine girmiş birbirlerini bıçaklamışlardı. TFF o maçta da ceza vermemişti. Bursa'ya kesmişti cezayı, tribüne yeterli arama yapmadan tarafatr aldığı için. BUrda ise, klübümüz gerekli aramaları yapmış. Saha içine kesici,delici, patlaıcı madde alınmamış. Ne yapsaydı klübümüz? giren herkesin ellerinimi kesseydi. Bu ceza verildi Çünkü gereksiz bir yaratık Ankaragücü korner kullanırke sahaya yabancı madde attı. Klüp itiraz ettiğinde TFF bunu klübün önüne koyacak. Kavgadan bir ceza verdiğini söylemeyecek bile...

Gene de itiraz etmeleri lazım. Ankaragücüne ceza verilmesini ise kutluyorum. Umarım küme düşerler. TFF düşünsün Ankaraspor ile Ankaragücü aynı ligde tekrar karşılaşınca...

Sporu yönetenler politik değil de adaletli olsalar pek çok karar farklı alınır ülkemizde. Ancak biliyoruz ki kararlar politik alınıyor. Burada politikten kastım, duruma göre ceza. Tribün olaylarının bu kadar gündemde olduğu bir dönemde bize ceza vermemek olmazdı. Bu olay belki bir ay önce olsaydı 185 değil 85 lira bile ceza yemezdik. Ancak tribünlerde olaylar artmışken ceza vermeden duramazlardı. Açıkçası önümüzde Fenerbahçe maçı değil de önemsiz bir maç olsaydı saha kapatma da verebilirlerdi. Burada hem bize hem de Fenerbahçe'ye yaranmaya çalışmış federasyon. Örneğin basketbolda bize verilen cezayı Fener'e ya da Efes'e veremezlerdi çünkü bu iki takımın ciddi gücü var federasyon üstünde. Kısacası duruma göre ceza mantığı bu iki federasyonda da işliyor.

az cok demeyelim feneryasyona yardım edelım :p stada giren herkesın ne pıskolıjınden nede ruh halınden yonetım sorumllu tutulamaz komik

G.Saray'a 2 kötü haber!
Galatasaray Süper Lig'de 26. hafta deplasmdanda Trabzonspor ile yapacağı maçın çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri?nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30?de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Bir pozisyonda çarpışarak antrenmanı bırakmak zorunda kalan Arda Turan ve Mehmet Topal?ın hemen yapılan ayrıntılı tetkikleri sonucunda, Mehmet?in diz bölgesinde diz kapağını da kapsayan bir ödem ve Arda?nın bel-kalça bölgesinde kemik ve kasları kapsayacak şekilde kanama ve ödem tespit edildi. Her iki oyuncunun hemen başlanan tedavileri yoğun biçimde sürdürülüyor.

Serkan Kurtuluş ve Harry Kewell tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırılıyorlar.

Galatasaray, Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarını 20 Mart Cumartesi sabahı saat 11.00?de basın ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra 1481 Incentive Organisation?ın düzenlediği, Türk Hava Yolları?nın özel bir uçak seferiyle Trabzon?a geçerek otelde kampa girecek.

Kral bir eyyam ve ne şiş yansın ne kebab olayıdır buda.O zaman Bursa maçı neden 0-0 tescil edilmedi veya neden İ.b.b. maçı da 3-0 sayılmadı.Bunun açıklaması yok bence :roll:

Fener yönetimi bizim cezayla ilgili açıklama yapmış..
Anadoluyakasındakiler fena tırsmış..
Maçtan önce gerginlik olmasın ortamı yumuşatacak açıklamalar yapılsın diyenler çelişki içindeler..
Şimdiden psikolojik savaşı başlatmışlar..hayırlısı olsun..
İstediğiniz kadar bir yerlerinizi yırtın büyük taraftarımızın önünde eze eze yeneceğiz!..
Yürüyoruz biz bu yolda göğüs gerdik zorluklara!..

Karşıdakiler fena bozulmuş bu 100 bin TL olayına :) Aynı şekilde Beşiktaş'ın sözcüsü de benzer açıklamalarda bulunmuş.

Bir tarafta Everton maçında tribüne silah sokulmasını engelleyemeyen bir fbahçe yönetimiyle, gurur duyduğu Kapalı tribününe bıçak sokulmasını engelleyemeyen Beşiktaş yönetimi..

Diğer tarafta stadına kesici, delici, yaralayıcı alet sokturmayan bir Galatasaray yönetimi..

Ne bekliyorlardı ki ? Yarın öbür gün biz gidip onların tribününden bir adamı atsak aynı şeyleri mi söyleyeceklerdi..

Bu kadar korkmayın Cehennem`den ; )

Oyuna gelmemek lazım...

Karşı yakadakilerin bu demeçlerinin amacı kendi maçları vs. değil. Derbide ortam gerilsin, taraftar öfkesini sahaya yansıtsın ve Galatasaray en az 2 maç ceza alarak Bursa maçını seyircisiz oynasın.

Benim için Fener´den intikam almanın en iyi yöntemi, bu maçın ardından ceza almadan yolumuza devam edip şampiyonluğa ulaşmaktır. Gerisi laf-ı güzaf.

1 maç ceza kesin alırız gibi geliyor bana. Çünkü bu hafta Ankaragücü'nün düştüğü durumdayız onlarda sınırdaydı bizim maçtaki en ufak küfürlerine cezayı yediler. Bizimkiler de hiç birşey için olmasa Emre'ye sövecekler, burada önemli olan Onur abi'nin de dediği gibi kendimize hakim olalım 2 maç ceza falan almayalım şurada Fener dışında topu topu 3 maçımız var Samiyen de, 2 sinde cezalı olursak taraftar olarak kapatalım dükkanı gidelim canına yanayım.

Şamil abi, sahaya kimse girmezse ceza almayız.Biz daha sınırda değiliz.2 ceza puanımız mevcut.4 ceza puanında saha kapatıyorlar.Diyarbakır maçında da problem olmayacağından Bursaspor maçıyla cezalı duruma düşeriz.Cezalı maçımızda Antalyaspor maçı olur.

Ama, sahaya giren biri olursa direkt sahayı kapatırlar.