Gündemden

TT ARENA, G.SARAY'IN KASASINI DOLDURUYOR!

Kaba inşaatının çok büyük bir bölümü biten ve gelecek sezonun ikinci yarısından itibaren Galatasaray'ın maçlarını oynamaya başlayacağı Türk Telekom Arena'nın loca satışlarının yüzde 99'u tamamlandı.

Toplam 52 bin kişi kapasiteli statta bulunan 6, 8, 10, 12, 15 ve 24 kişilik koltuk kapasitesine sahip olan toplam 154 locadan, 152'si satılırken, sadece 15'er kişilik iki loca kaldı.

Yüzde 99'u satılan ve stat içindeki yerlerine göre koltuk başına fiyatları 7 bin 500 ile 15 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılan localar, 3 yıllığına sahiplerini buldu. GS Bonus Card sahiplerine satılan locaları alanlar, 12 taksit imkanından da faydalanabildi.

Öte yandan, statta bulunan 4 bin 845 adet VIP koltuk satışının büyük bir hızla sürdüğü belirtilirken, şu an için doluluk oranının yüzde 30'a yükseldiği bildirildi.

2009 yılı nisan ayından itibaren süren satışlardan 120 milyon dolarlık gelir beklenirken, şu anda 65 milyon dolarlık satış gerçekleştirildiği açıklandı.

Önemli bir para miktarı
ama daha önemlisi o parayı değerlendirmek
İnşallah tesisleşmede altyapıda kullanılır o para
yoksa transfere vs harcandımı uçup gider....

Umarım Fenerbahçe´nin yaptığı hataya düşmeyiz.

Onlar da bir zamanlar gösterişli isimlere imza attırıyordu. Loca gelirinden gelen nakit akışı durunca ikinci sınıf yabancılara yöneldiler. Hoş, şu anda yabancılardan aldıkları başarım bizimkinden daha üst seviyede.

?BEN OLSAYDIM ŞİMDİ ŞAMPİYONDUK?

Korkmaz geçen sezon sonunda Galatasaray'da göreve geldikten sonra uzun vadeli bir plan hazırladığını ama sezon sonunda yönetimin kararı karşısında hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Bülent Korkmaz ?Eğer bu sezon takımın başında kalsaydım ligin bitimine 4-5 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ederdik, bunun garantisini başkan Adnan Polat ve yönetime vermiştim? dedi.

Kendisine para nedeniyle Meira'yı satmak zorunda olduklarını söyleyen yöneticilerin 3-4 ay sonra transferde 35 milyon dolar harcamasına anlam veremediğini söyleyen Korkmaz ? Ben kimsenin yapmadığını yaptım ve istifa dilekçemin altını göreve başladığım gün imzalayarak Adnan Polat'a verdim, gerçek bir Galatasaray'lı olduğum için bunu yönetimi rahatlatmak için yaptım. Ama Polat o mektubu yırtıp atsaydı çok şey değişirdi. Mektubu cebine koydu ve ben de sezon sonunda ayrılacağımı anladım ? dedi.

?RİJKAARD BAŞARISIZ, SEZON SONUNDA TAKIMI BIRAKIR?

Bülent Korkmaz ?Rijkaard kariyeri tartışılmayacak bir teknik adam ama bence Türkiye'de başarılı olamadı, son kamp olayından sonra da otoritesi sarsıldı. Başkan Polat takımı kampa alarak Rijkaard'ın otoritesini sıfıra indirdi. Sezon sonunda Türkiye'den ve Galatasaray'dan ayrılacağını düşünüyorum? diye konuştu.

?YABANCI FUTBOLCU TRANSFERLERİ HATALI?

Yapılan transferlerde büyük hatalar yapıldığını savunan Korkmaz ?Jo umursamaz ve disiplinsiz bir futbolcu araştırmadan alınmış, Elano ise uyum sağlayamayacağı ortada olan bir isim. Türkiye'nin en iyi yerli futbolcuları Galatasaray'da ama yabancılar hatalı tercih? diye konuştu.

?ARDA'NIN AÇIKLAMALARI GEREKSİZ?

Bülent Korkmaz Arda'nın kaptan yapılmasını kendisinin istediğini ama Arda'nın ?Türkiye'den ayrılmak istiyorum, üzerime çok geliyorlar? şeklindeki açıklamalarını doğru bulmadığını belirtti. ?Hata yapa yapa doğruyu bulacaktır? diyen Korkmaz Arda'nın sezon sonunda düşüşe geçtiğini söyledi.

FENERBAHÇE'DEN TEKLİF GELSE?

Bülent Korkmaz, Barbaros Çıdal'ın ?Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan taklif gelse kabul edermisiniz? sorusuna ? Böyle bir olay gerçekleşmeden konuşmak doğru olmaz, profosyonel hayatta her şey olabilir, gelirse ona göre bakarız ama ben Galatasaray'lı Bülent'im ? dedi.

Trabzonspor, Fenerbahçe ve Sivasspor maçları ardından gelecek sezonki durumu tartışılır hale gelen teknik direktör Frank Rijkaard için Başkan Adnan Polat ve futboldan sorumlu ikinci başkan Haldun Üstünel, kesinlikle yola devam edileceğini söylediler.

Galatasaray yönetim kurulunun dün gece yaptığı görev bölümü sonrasında teknik direktör Rijkaard'ın üzerine çok gelindiği ve haksız yere yıpratıldığı belirtilirken Başkan Polat ve futbolun patronu Üstünel "Birileri istiyor diye Rijkaard gibi kaliteli ve mükemmel bir teknik adamdan vazgeçecek değiliz. Çok daha uzun yıllar kendisiyle bereber çalışacağız. Kendisi de bizler kadar çok üzgün ve mutsuz. Yolların ayrılması diye birşey asla söz konusu olamaz." dediler.

Mustafa Yanar' Alıntı:
Şöyle bir zamanda çıkmasıda ayrı bir manidar...

https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=7149

İlk çıktığında alamadım bu sefer alacağım.Her Galatasaray'lıda olması gereken bir ürün bence.
Hele Aslantepe'de 52 bin kişinin bu formayı giymesi dehşet verici bir görüntü oluşturur ;)

Daha iki gün önce anneme bahsetmiştim. O zamanlar internet alışverişi diye birşeyin olduğundan bile haberim olmadığından ve çevrede de store bulunmadğından alamamıştım. Şimdi ne yapıp edip almaya çalışacağım.

Canberk Işcan' Alıntı:
Mustafa Yanar":1o3k9jf2]Şöyle bir zamanda çıkmasıda ayrı bir manidar... [url="https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=7149' Alıntı:
https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=7149[/url]

İlk çıktığında alamadım bu sefer alacağım.Her Galatasaray'lıda olması gereken bir ürün bence.
Hele Aslantepe'de 52 bin kişinin bu formayı giymesi dehşet verici bir görüntü oluşturur ;)

Formanın arkasında numara var mı ?[/quote:1o3k9jf2]
10 numara yazıyo beyaz yazı ile.

POLAT: HER ŞEYİN SUÇLUSU BENİM!..

Hollandalı teknik adama sahip çıkan G.Saray Kulübü Başkanı, ?Eğer bir suçlu aranıyorsa 1 numaralı suçlu benim. Daha sonra futbol komitesi, ardından idari ve teknik heyet gelir? dedi.

Galatasaray'ın ?ın son 5 maçta 11 puan kaybedip şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu atmasından sonra eleştiri oklarına hedef olan teknik direktör Frank Rijkaard?a başkan Adnan Polat sahip çıktı. Hürriyet gazetesindeki bir habere göre, Sivasspor beraberliğinden sonra Rijkaard?ın gönderileceği yönündeki söylentileri kesin bir dille yalanlayan Polat, ?Eğer bir suçlu aranıyorsa, 1 numaralı suçlu benim. Daha sonra futbol komitesi, ardından idari ve teknik heyet gelir? dedi.

HAYAL GÖRÜYORLAR

Böyle bir ortamda Rijkaard?ı tartışmanın anlamsız olduğunu ifade eden Adnan Polat, şunları söyledi: ?Her kafadan bir ses çıkıyor. Bazıları hayal görüyor. Bizim hocayla ilgili bir sorunumuz yok. Her şey açık ve net. Rijkaard?la 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Bu konuyu konuşmak bile istemiyorum. Hocamız önümüzdeki sezon da bizimle olacak.

Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra sürekli bir sorumlu aranıyor. Eğer bir suçlu arıyorlarsa, 1 numaralı suçlu benim. Daha sonra futbol komitesi, ardından idari ve teknik heyet gelir. Bu tabloda herkesin sorumluluğu var. İlla birinin kafasını koparmak mı lazım? Neden herkes bir kelle istiyor, anlamıyorum.?

DÖRT DÖRTLÜK YÖNETTİ

Hakem hatalarına sığınmak gibi düşüncelerinin olmadığını ifade eden Galatasaray Kulübü Başkanı, ?Hakemleri şikayet edecek futbol bile oynamıyoruz. Bu yüzden hakem kararlarını ön plana getirip, yapılan hataların arkasına sığınmak gibi bir düşüncemiz yok? diye konuştu.

G.Saray Kulübü Başkanı, futbolcularının Sivasspor maçının son yarım saatinde oynadığı futboldan memnun kalmadığını belirtirken, ?Allah aşkına hakemlerden Sivas maçında bahsedilecek ne var? Halis Özkahya dört dörtlük maç yönetti. Artık G.Saraylı futbolcuların daha dikkatli oynayıp, en azından kalan 6 maçta üzerlerine düşeni yapmaları lazım? dedi.

SİVAS BERABERLİĞİ PLANINI DEĞİŞTİRDİ

SİVASSPOR beraberliği G.Saray Başkanı Adnan Polat?ın planını değiştirmesine neden oldu. Mazbata töreninde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım?ı kastederek, ?Seslerini yükseltenler kendi lehlerine imkanlar çıkarmaya başladı. Bağıranlar istediğini alıyor? diyen ve bugünlerde MHK ve Futbol Federasyonu?na yönelik açıklama yapmaya hazırlanan Polat, kötü futbol ve alınan başarısız sonuçtan sonra planında değişikliğe gitti. Polat?ın sesini yükselteceği zirveyi ileri bir tarihe ertelediği öğrenildi.

Fener kimin olacak Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam DeliciousFacebookGoogleMySpaceTwitterE-postaFriend Feed 8 Nisan 2010Kalamış Burnu'ndaki tarihi Fener, Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirdi.

Akşam Gazetesi yazarı Alaattin Metin, tarihi Fener'in kiralanması konusunda aynı yerde tesisleri bulunan iki ezeli rakibin kapıştığını yazdı.

İşte Alaattin Metin'in yazısı:

Galatasaraylılar'a göre Kalamış, Fenerbahçe Burnu denilen yerdeki Fener'i herkes bilir. Askeri tesislerin yanında Galatasaray, onun da bitişiğinde Fenerbahçe tesisleri var. 890 metrekarelik, müştemilatlı bu Fener, yıllardır Fenerbahçe ile Galatasaray arasında sorun olmuştur.

İki kulüp de bu Fener'e sahip çıkmak ister. Fenerbahçe, 'Benim ismim bu Fener'den alındı. Benim sembolüm' der. Galatasaray ise Fener'in kendi tesislerine daha yakın olduğunu söyler. İşte bu Fener, önümüzdeki günlerde Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yıllık kirası 500 bin liraya ihaleye çıkacak.

İki kulüp de şartnameyi aldı, ihaleye katılım için yüzde onluk payı da ödedi. Amaçları Fener'e sahip olup etrafındaki yeşil alanı cafe, çay bahcesi yapmak.
Daha doğrusu Fenerbahçe sembolü olan Fener'i ezeli rakibine kaptırmak istemez. Galatasaray da bu semte ismini veren tarihi simgeye sahip olarak ezeli rakibinin elinden almak ister. KDV'si dahil ayda 40 bin liraya gelen bu tesis parasını çıkarmaz ama işin aslı psikolojik savaş...

2006 yılında da ihaleye çıkarılmıştı. O zaman da iki kulüp Fener'i almak istemiş, daha sonra kriz çıkmasın diye 300 milyon liraya çıkan ihale iptal edilmişti.
Bakalım şimdi ne olacak? İhale yapılacak mı?

Yoksa Fener'i kim alacak?

İnşallah biz alırız...

Transfer sezonu konusu kapalı olduğundan buraya yazayım dedim.

Krkic atağı
İspanyol yıldızın menajeri Vekic, İngiliz Sky Sports'a "Krkic yeni sezonda Rijkaard'ın yanına gidebilir" dedi

Sürpriz açıklama
Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın geleceği tartışılırken, İngiltere'den sürpriz bir açıklama geldi. Barcelona'da top koşturan 20 yaşındaki Bojan Krkic'in Galatasaray yolunda olduğu ifade edilirken, menajeri Zoran Vekic, İngiliz Sky Sports TV'ye, "Krkic yeni sezonda eski hocası Rijkaard'ın yanına gidebilir" dedi.

Mustafa Yanar' Alıntı:
Şöyle bir zamanda çıkmasıda ayrı bir manidar...

https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=7149

Bugün gittim Antalya GSStore'a bir arkadaşıma bir kendime alacaktım daha gelmemiş.Ne biçim iştir bu yahu.

Sercan Özbek' Alıntı:
Transfer sezonu konusu kapalı olduğundan buraya yazayım dedim.

Krkic atağı
İspanyol yıldızın menajeri Vekic, İngiliz Sky Sports'a "Krkic yeni sezonda Rijkaard'ın yanına gidebilir" dedi

Sürpriz açıklama
Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın geleceği tartışılırken, İngiltere'den sürpriz bir açıklama geldi. Barcelona'da top koşturan 20 yaşındaki Bojan Krkic'in Galatasaray yolunda olduğu ifade edilirken, menajeri Zoran Vekic, İngiliz Sky Sports TV'ye, "Krkic yeni sezonda eski hocası Rijkaard'ın yanına gidebilir" dedi.
Ah keşke...

Burak Barut' Alıntı:
Mustafa Yanar":knbxtane] [url="https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=7149' Alıntı:
https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=7149[/url]

.

Formamı aldım mutluyum.Bu süreçte Ankara'da formayı bulan, dükkandan alıp kargoya veren çok saygıdeğer abim Onur Yavuz'a sonsuz teşekkür ediyorum bir kez daha.[/quote:knbxtane]
Bizde şimdi aldık kardeşimle aynı mutluluk bende de mevcut Burak Abi :)

Burak Barut' Alıntı:
Formamı aldım mutluyum.Bu süreçte Ankara'da formayı bulan, dükkandan alıp kargoya veren çok saygıdeğer abim Onur Yavuz'a sonsuz teşekkür ediyorum bir kez daha.
Rica ederim Burak ne demek. Keşke her gün senin gibi sipariş veren 10 kişi çıksa, aylık gelirim asgari ücret tutarında artış gösterir. : )

Yurtiçi Kargo, GS Bonus/GS Mobile sahiplerine %25 indirim yapıyormuş. Son hafta şampiyonluk maçına geldiğinde havale bedelinin artan kısmını veririm. : )