Gündemden

hahahahaha :) Onur Abim öyle görülüyor ki şampiyonluk maçına gelecez ama bu Türk Telekomla oynanılacak Basketbol Şampiyonluğu finali olacak gibi gözüküyor.Herşey için çok teşekkür ederim.Bu kadar erken yolladın diye testlerden kurtulacağını sanma :)

Berkan, bu forma Galatasaray Store içinde en çok rağbet gören ürün.O yüzden bitse bile gene çıkacaktır.Her sene çıkacaktır hep çıkacaktır.

Not: Forma bugun elime ulaştı 10 numara Metin Oktay 10 numara insan Onur Yavuz.Sonsuz Teşekkürler ikinize de ...

Beşiktaş ağır yaralı!
Sakat sayısı 8 oldu!

Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maç öncesi sakat futbolcuların çoğalması nedeniyle sıkıntı yaşıyor.
Matteo Ferrari, Rodrigo Tabata, Nihat Kahveci ile Ramazan Özcan'dan sonra sakat futbolculara Mert Nobre, Ekrem Dağ, Rüştü Reçber ve İbrahim Toraman da katıldı.

Beşiktaş Kulübü Doktoru Devrim Urgun, sağ eli kırılan Nobre'nin sezonu kapattığını açıkladı.

Trabzonspor karşılaşmasının 38. dakikasında sakatlanarak yerini Hakan Arıkan'a bırakan Rüştü Reçber'in MR'ının çekileceğini ve sonuçlarının yarın belli olacağını belirten Devrim Urgun, sol dizinde kemik ödemi oluşan Ekrem Dağ'ın tedavisinin de üç hafta süreceğini ifade etti.

Urgun, sol ayak bileği burkulan İbrahim Toraman'ın durumuna ise yarın çekilecek MR sonrasında karar verileceğini söyledi.

Böylece siyah-beyazlı takımda Fenerbahçe derbisi öncesi sakat futbolcu sayısı 8'e yükselmiş oldu.

Bizim geçen seneki durumumuza döndüler bunlar :?

"Gördüğüm en büyük kaptan.."
Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (GSYİAD) 11. kuruluş yıldönümü kutlandı. GSYİAD'ın 11. kuruluş yıldönümü için düzenlenen gecede kürsüye çıkan Adnan Polat, son günlerde gelişen olaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle Galatasaray'ın bir teknik direktör sorunu olmadığını vurgulayan Polat, şöyle konuştu:

"Bizim teknik direktör sorunumuz yok. Bu mesele kapansın. Teknik direktörümüz Frank Rijkaard'dır. Kendisiyle bir yıllık daha sözleşmemiz var, devam edeceğiz. Hatta ben Rijkaard'la, bir yıl kalan sözleşmeyi bir sene daha uzatmak için konuştum. Ancak kendisi bana, "Ben önce bu teklife layık olmalıyım. Önümüzdeki yıl büyük başarılara imza attıktan sonra konuşalım" dedi. Rijkaard ile yola devam ediyoruz, bu konunun tartışılacak yanı yok."

TARAFTAR, PROTESTOSUNDA HAKLI

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, sarı kırmızılı taraftarların, Diyarbakırspor maçındaki protestolarını ise haklı bulduğunu belirterek, bu konuda ise şu yorumu yaptı:

"Galatasaray'a gönül veren insanlar, elbette ki başarılı olmamızı istiyor. Galatasaraylı taraftarlar da son gelişmelerden sonra Pazar günkü Diyarbakırspor maçındaki protestolarında haklı. Ancak bu olay burada kapanmalı. Herkes Galatasaray'a hizmet etmeye devam etmeli. Protestoya hedef olan oyuncuların başında gelen Jo Alves, bu konuya çok üzüldü. Yaşananlardan çok pişman olduğunu söyledi. Jo, bizimle yaptığı görüşmede, "Ben Galatasaray'da kalmak istiyorum. Ama kalamasam da iz bırakarak ayrılmak istiyorum. Mutlaka Galatasaray'a bir katkı sağlamak için bundan sonra hata yapmayacağım" sözünü verdi.

ARDA, GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK KAPTAN

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Diyarbakırspor maçında protestolara hedef olan futbolcular arasında bulunan kaptan Arda Turan'a da sahip çıkarak, şunları söyledi:

"Pazar günü maçtan sonra spor programlarında Arda Turan ile ilgili tartışmaları dinledim. Yapılan eleştirinin büyük bir bölümünü Arda haketmiyor. Ben Bülent Korkmaz'a da 23 yaşında kaptanlık verdim. İlk yılında Bülent Korkmaz da kaptanken hatalar yaptı. Arda da genç bir insan. Belki ufak tefek hataları da olmuştur. Ama tanıdığım en kişilikli kaptanlardan biri. Arda'nın bir özel hayatı var. Tabii ki bir arkadaşı, sevgilisi olacak ve onunla Galatasaraylı sporcuya yakışan bir şekilde her ortamda bulunacak. Biz geçtiğimiz günlerde engelliler için yapılan bir törende Arda Turan'ın kız arkadaşıyla birlikte sunucu olarak yer almasını istedik. Arda önce bunu yapmak istemedi, ancak bizim isteğimiz sonrasında engelli vatandaşlarımıza bir hizmette bulunmak amacıyla sunuculuk yaptı. Ben kendisinden çok memnunum. Aslan gibi bir kaptan. Çok onurlu ve akıllı bir delikanlı. Arda da bizim kaptanımız olmaya devam edecek"

12.04.2010
Kaynak : DHA

Tolunay Kafkas'a "Galatasaray'da görev alacak mısın?" diye soruldu..

"Önümüzde 4-5 maç kaldı oynamamız gereken. O gün geldiğinde değerlendirmemizi yapacağız." dedi..

Sercan Özbek' Alıntı:
Tolunay Kafkas'a "Galatasaray'da görev alacak mısın?" diye soruldu..

"Önümüzde 4-5 maç kaldı oynamamız gereken. O gün geldiğinde değerlendirmemizi yapacağız." dedi..

Aman bir de torbacımız eksikti arkadaş... Ama ne bileyim Kafkas alana Makukula beleşse yardımcı antrenörün yardımcısının dıdısının dıdısı olarak gelmesi iyi olur diye düşünüyorum :p

Meksika Milli Takımının değerlendirmesini yapmak için ve kadroya alacağı isimlerle ilgili olarak basının karşısına çıkan Javier Aguirre, Shakhtar'ın malı olan fakat şu günlerde Ukrayna'nın Dnipro takımında kiralık olarak forma giyen Nery Castillo ile ilgili bomba açıklamalar yaptı.
Fotomaç'ın haberine göre; Meksika Milli Takımı Teknik Direktörü Aguirre, "Nery'yi hergün takip eden insanlar var. Takımıyla bir anlaşmazlığı bulunuyor. Onu Galatasaray'a sattılar. O benim tavşanım, kadroda yer alacak bir isim. Beklediğim çıkışı bir türlü yapamadı ama ona gelecekte güveniyorum. Kendisini kanıtlayacağı bir takımda oynaması işine gelir" dedi.

Aguirre, bir gazetecinin "Giovanni'den mi yoksa Nery'den mi bahsediyorsunuz" sorusuna ise, "Nery'den" diye cevap verdi.

Nery Castillo kimdir?

Doğum tarihi: 13 Haziran 1984
Ülkesi: Meksika
Boyu: 1.70 cm
Mevkisi: Kanatlar, ofansif orta saha, forvet
Oynadığı takımlar: (2000-2007) Olimpiakos, (2007?) Shakhtar Donetsk, (2008) Manchester City kiralık, (2009) Dnipro Dnipropetrovsk kiralık

Hürriyet

Güvenç Kurtar bıraktı!

FLAŞ! Bir süredir Diyarbakırspor kulüp yönetimi ile çeşitli konularda sıkıntı yaşayan teknik direktör Güvenç Kurtar görevinden istifa etti.
Sezon başında Sportif Direktör olarak görev yapan Mehmet Budakın, teknik direktörlüğe, Kemal Zeydan'ın da yardımcı hocalığa getirileceği iddia ediliyor.

Enes Kömürcü' Alıntı:
Güvenç Kurtar bıraktı!

FLAŞ! Bir süredir Diyarbakırspor kulüp yönetimi ile çeşitli konularda sıkıntı yaşayan teknik direktör Güvenç Kurtar görevinden istifa etti.
Sezon başında Sportif Direktör olarak görev yapan Mehmet Budakın, teknik direktörlüğe, Kemal Zeydan'ın da yardımcı hocalığa getirileceği iddia ediliyor.

Yarın da sahaya attırdıkları taşlardan kale kurup çift kale maç yapsınlar!

% 74 Mehmet Topal

Super Deporte gazetesinin anketine göre Valencia taraftarlarının %74'ü Mehmet Topal'ı istiyor.

Önceki gün Valencia'nın Mehmet Topal'ın peşinde olduğunu öne süren İspanyol Super Deporte gazetesi, dünkü sayısında haberin devamını getirdi. Bir anket açan gazete, Valencia taraftarlarının Topal'ı takımda görmek isteyip istemediğini sordu.

Ankete katılanların yüzde 74'ü, genç oyuncunun transfer edilmesi gerektiği yönünde oy kullandı. Valencia'nın yerel gazetelerinden olan Super Deporte, iki gündür Mehmet Topal'ı birinci sayfasında manşetten veriyor. İşte bu da dünkü manşet; ?Türk Örümceği!?

Marquez, Rijkaard için Aslan olacak..!

İspanyol basını, Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan eski öğrencisi Rafael Marquez'i Galatasaray'a getirmek istediğini öne sürdü.

Barcelona?ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi, Hollandalı teknik adamın, Meksikalı savunma oyuncusuna Sarı-Kırmızılı formayı giydirmeyi amaçladığını yazdı. Guardiola yönetimindeki Barça?da Rijkaard dönemindeki kadar şans bulamayan 31 yaşındaki defans oyuncusunun da arasının çok iyi olduğu eski hocasıyla görüştüğü ve İstanbul?a gelme konusuna olumlu baktığı bildirildi.

Arkadaşlar bir şey belirtmek istiyorum. Topal'ı satıp Hamit'i almamız bir şey kazandırmaz bize. Mehmet'in alternatifi Emanadır G. İnlerdir mesela gago'dur Hamit, Mehmet'in işlerini halledemez. Orta sahanın defansif kanadına bakan adam konusunda gene eksiklik çekeriz.

Sühan Cem' Alıntı:
Arkadaşlar bir şey belirtmek istiyorum. Topal'ı satıp Hamit'i almamız bir şey kazandırmaz bize. Mehmet'in alternatifi Emanadır G. İnlerdir mesela gago'dur Hamit, Mehmet'in işlerini halledemez. Orta sahanın defansif kanadına bakan adam konusunda gene eksiklik çekeriz.
Abi Mehmet'in tek işi stoperlerin arasına girmek. Onun ilerisi yok. Tabiki Hamit direk onun yerinde oynamayacak ama Sarp dediğin mevkiyi kapatır. Sarp tek kalır ise dersen abi, onun gibi çok adam bulunur. Eğer Elano'yu satacaksak Topal'ın yerine yabancı koyulabilir ama zaten 6 yabancının 5 tanesi banko sahada olacağı için Türk orta sahanın yerine yabancı orta saha almak hareket alanımızı çok daraltır.