hahahahaha Onur Abim öyle görülüyor ki şampiyonluk maçına gelecez ama bu Türk Telekomla oynanılacak Basketbol Şampiyonluğu finali olacak gibi gözüküyor.Herşey için çok teşekkür ederim.Bu kadar erken yolladın diye testlerden kurtulacağını sanma
Burak Barut' Alıntı:10 numara Metin Oktay 10 numara insan Onur Yavuz.Sonsuz Teşekkürler ikinize de ...
Sercan Özbek' Alıntı:Tolunay Kafkas'a "Galatasaray'da görev alacak mısın?" diye soruldu..
"Önümüzde 4-5 maç kaldı oynamamız gereken. O gün geldiğinde değerlendirmemizi yapacağız." dedi..
Enes Kömürcü' Alıntı:Güvenç Kurtar bıraktı!
FLAŞ! Bir süredir Diyarbakırspor kulüp yönetimi ile çeşitli konularda sıkıntı yaşayan teknik direktör Güvenç Kurtar görevinden istifa etti.
Sezon başında Sportif Direktör olarak görev yapan Mehmet Budakın, teknik direktörlüğe, Kemal Zeydan'ın da yardımcı hocalığa getirileceği iddia ediliyor.
Mustafa Yanar' Alıntı:Şöyle bir zamanda çıkmasıda ayrı bir manidar...
https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=7149
İlk çıktığında alamadım bu sefer alacağım.Her Galatasaray'lıda olması gereken bir ürün bence.
Hele Aslantepe'de 52 bin kişinin bu formayı giymesi dehşet verici bir görüntü oluşturur
Böyle bir hamleyi becerebilir miyiz bilemiyorum,fakat gerçekleşirse kaymaklı ekmek kadayıfı oluruz..Eren Aydın' Alıntı:Basit mantıkla, Topal'ı satıp Hamit'i alırsak, Servet'i satıp Rafa'yı alırsak bu takım 3-4 gömlek yukarı gider.
Abi Mehmet'in tek işi stoperlerin arasına girmek. Onun ilerisi yok. Tabiki Hamit direk onun yerinde oynamayacak ama Sarp dediğin mevkiyi kapatır. Sarp tek kalır ise dersen abi, onun gibi çok adam bulunur. Eğer Elano'yu satacaksak Topal'ın yerine yabancı koyulabilir ama zaten 6 yabancının 5 tanesi banko sahada olacağı için Türk orta sahanın yerine yabancı orta saha almak hareket alanımızı çok daraltır.Sühan Cem' Alıntı:Arkadaşlar bir şey belirtmek istiyorum. Topal'ı satıp Hamit'i almamız bir şey kazandırmaz bize. Mehmet'in alternatifi Emanadır G. İnlerdir mesela gago'dur Hamit, Mehmet'in işlerini halledemez. Orta sahanın defansif kanadına bakan adam konusunda gene eksiklik çekeriz.