Gündemden

Gökmen Özdemir bugun Vatan gazetesinde çok ağır şeyler yazmış ?
Doğruluğu araştırılmalı eğer haber doğruysa gereken yapılıp en ağır cezalar verilmeli !

Kararın bu kadar erken çıkması ilginç. Eğer kazansaydık sadece Alex´e isabet eden su nedeniyle en azından bir maç ceza alırdık. Kısacası sus payı aldık...

Öyle ya da böyle Fener maçı oynadık ve saha kapatma cezası almadık. Kutlamak gerek seyircimizi!..

Dün ntvsporda gecen altyazı cok dikkatimi cekti.Basketbolda biten macların sonucları geciyordu.Kullanılan ifade aynen şu:Türkiye Kadınlar ligi basketbol sonucları bi acayiplik var mı?bana mı öyle geldi." Kadınlar ligi"

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Dün ntvsporda gecen altyazı cok dikkatimi cekti.Basketbolda biten macların sonucları geciyordu.Kullanılan ifade aynen şu:Türkiye Kadınlar ligi basketbol sonucları bi acayiplik var mı?bana mı öyle geldi." Kadınlar ligi"

Haydar Dümen'e danışalım. :)

Çoğu kadın kendilerine "bayan" diye hitap edilmesinden rahatsız oluyormuş.Ondan dolayı NTV ve NTVSpor "bayan" yerine "kadın" ifadesini kullanıyor.

TRT 1'de yayınlanan ve Tayfun Talipoğlu'nun sunduğu " Nasılsınız? " isimli programa geçen sene olduğu gibi grubumuzu temsilen tribün liderimiz Sebahattin ŞİRİN konuk olacaktır.

Gündemki konuları yakın plandan ele alacak olan "Nasılsınız?" programını 6 Nisan 2010 Salı saat 23.10'da TRT - 1 ekranlarından veya www.trt.net.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Sezon bitene dek Jokamp!

Galatasarayımız'da Rijkaard'ın uzun süre direndiği kampa Jo sebep oldu. Şampiyonluk yarışında geriye düşülmesine Jo'nun partileri de eklenince Polat kampı mecbur kıldı

Galatasarayımız, Sivasspor maçı için önceki gece kampa girip dün kente giderken, sezon başından bu yana teknik direktörümüz Frank Rijkaard'ın direndiği kampın bir anda hayata geçirilmesinin sebebi de ortaya çıktı. Başkan Adnan Polat ve bazı yöneticilerin, Rijkaard'dan zaman zaman yapmasını istedikleri ancak Hollandalı hocanın ısrarla 'Hayır' diyerek reddettiği futbolcuların her haftaki maç öncesi Florya Tesisleri'nde kampa alınması son günlerde yaşanan gelişmelerle mecburi oldu. Takımın yaşadığı üst üste puan kayıpları sırasında Jo Alves'in özel yaşamı da sık sık basına yansımaya başladı. Ardından Fenerbahçe derbisi kaybedildi. Bu yenilginin yaşandığı gece Jo'nun evinde parti yapması ve bunun yine haber olması taraftarlardan ve camiadan büyük tepki aldı. Fenerbahçe maçı sonrası 6-7 futbolcunun takım otobüsünü bile beklemeden stattan ayrılması da bardağı taşırdı.

"Kulüp kalmamı isterse..."

Galatasaray'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyen Brezilyalı oyuncu Jo Alves, takımda kalmak istediğini belirtti.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından hazırlanan Galatasaray Dergisi'nin Nisan ayı sayısına açıklamalarda bulunan Jo Alves, gelecek sezon için planlarına değinirken, ''Ben kesinlikle Galatasaray'da kalmak istiyorum. Ama bu benim elimde değil. Sezon sonuna kadar buradayım. Sezon sonu Galatasaray kalmamı isterse, ben kesinlikle kalmak istiyorum. Çünkü burada çok mutluyum'' dedi.

Galatasaray'ın Brezilya'da tanınan bir takım olduğunu, Turkcell Süper Lig maçlarının Brezilya'da yayınlandığını anlatan Jo, kalitenin giderek yükseldiğini kaydederken, ''Yükselişte olan bir lig organizasyonu var. Hiç ummadığınız takım sizi yenebiliyor. Bu zaten bir lige dair en önemli kriter. Statları İngiltere ile karşılaştırmak için erken ama Rusya'ya göre çok daha iyi durumda. Bence bu da önemli, eğer standartlar artırılırsa, kalitenin daha da artacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

-''TEK FORVET OYNAMAK SIKINTI YARATMIYOR''-

Galatasaray'da tek forvet olarak forma giymesiyle ilgili olarak, bunun kendisinde sıkıntı yaratmadığını dile getiren Brezilyalı oyuncu, ''Kesinlikle zorluk çekmiyorum. İngiltere'de de bu sistem geçerli'' dedi. Jo, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Galatasaray'da Keita, Giovani, Arda gibi oyuncular var. Onların tamamlayıcı özellikleri beni daha çok rahatlatıyor. Çift forvet oynamayı tüm forvetler tercih eder. Çünkü herkes yanında birisinin olmasını ister. Ama ben iki sistemde de oynayabilirim. Ama artık futbol değişti. Forvetler de kaleciler gibi yalnız. Kaleci gol yenilince, forvetse gol kaçırınca eleştirilir. Yani eleştirilmesi daha kolay oyuncular. Ama bu durum da bende baskı yaratmıyor. Bu oyunun kuralı bu çünkü.''

-''MUTLAKA EKSİKLERİM VAR''-

Futbola bakış açısının, sürekli kendisini geliştirmek üzerine kurulu olduğunu anlatan Jo, mutlaka eksikleri olduğuna ve bunları tamamlaması gerektiğini belirtti.

Galatasaray'da her geçen gün daha iyi olduğunu söyleyen genç oyuncu, ''Adaptasyon problemi yaşayabilirdim ama başta Elano olmak üzere yerli ve yabancı tüm takım arkadaşlarım öyle bir problem yaşamama fırsat vermediler. Futbol mentalitemde dripling yapmak ve kaleye yaklaşınca şut çekmek var. Şu ana kadar Galatasaray forması altında bunu çok iyi yapamadım. Ama burada bir sakatlık yaşadım ve bu durum beni sekteye uğrattı. Ama sezonun bitmesine daha var. Kritik maçlara çıkacağız. Ben de her geçen gün daha iyi olacağımı düşünüyorum'' şeklinde görüş belirtti.

Rıdvan Dilmen gözaltında

Telekulak operasyonu kapsamında eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen gözaltına alındı.

İstanbul başta olmak üzere 4 ilde bir suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in de aralarında bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı.

TANJU ÇOLAK EMNİYETTE

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 yıla yakın süren teknik ve fiziki takip, bu sabah operasyona dönüştü. İstanbul başta olmak üzere 4 ilde tespit edilen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in de bulunduğu 36 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan bu kişilerin, tanınmış kişi ve iş adamlarının telefonlarının izinsiz dinlenilmesiyle alakalı oldukları iddia edildi.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da ifadesine başvuruldu.

Çolak, yaklaşık bir saat kaldığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılırken basın mensuplarının soruları üzerine, ''Sabah 08.30'da aradılar. Gelip ifade verdim. Benim telefonlarımı dinlemişler. Mağdurum. Mağdur olarak geldim. 'Şikayetçimisiniz' dediler, şikayetçi olduğumu bildirdim. Bu olay futbolda şikeyle alakalı değil. Gizlilik kararı var konuşamıyorum'' dedi.

RIDVAN BENİM ARKADAŞIM

Çolak basın mensuplarının ?Rıdvan'dan şikâyetçi oldunuz mu?? sorusuna ise ?Rıdvan benim arkadaşım. Ondan şikayetçi olmadım. Ben buraya geldiğimde Rıdvan'ın olduğunu bilmiyordum. Öğrenince avukatıma talimat verdim. Rıdvan'a avukatımı verdim? diye cevap verdi.

TANJU ?ZİYARETE GELDİM? DEMİŞTİ

Eski futbolcu Tanju Çolak saat 09.30 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne avukatıyla birlikte gelmiş ve gazetecilerin ?İfade vermek için mi geldiniz? sorularına "Hayır. Ziyarete geldim, 3. kata çıkıyorum demişti.

Tüm şike olaylarını flaş haber olarak giren ntvspor tv ve internet portalında bu saat oldu hala birşey yok garip :S
Ümit Ozan'ı bulup röportaj bile yapmışlardı.

Rıdvan Dilmen gözaltında
İstanbul başta olmak üzere 4 ilde bir suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in de aralarında bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 yıla yakın süren teknik ve fiziki takip, bu sabah operasyona dönüştü. İstanbul başta olmak üzere 4 ilde tespit edilen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in de bulunduğu 36 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan bu kişilerin, tanınmış kişi ve iş adamlarının telefonlarının izinsiz dinlenilmesiyle alakalı oldukları iddia edildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da ifadesine başvuruldu.

Çolak, yaklaşık bir saat kaldığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılırken basın mensuplarının soruları üzerine, ''Sabah 08.30'da aradılar. Gelip ifade verdim. Benim telefonlarımı dinlemişler. Mağdurum. Mağdur olarak geldim. 'Şikayetçi misiniz' dediler, şikayetçi olduğumu bildirdim. Bu olay futbolda şikeyle alakalı değil. Gizlilik kararı var konuşamıyorum'' dedi.

Çolak, basın mensuplarının ''Rıdvan'dan şikayetçi oldunuz mu?'' sorusunu ise ''Rıdvan benim arkadaşım. Ondan şikayetçi olmadım. Ben buraya geldiğimde Rıdvan'ın olduğunu bilmiyordum. Öğrenince avukatıma talimat verdim. Rıdvan'a avukatımı verdim'' diye cevaplandırdı.

http://www.sporxtv.com/futbol/Genel/tanjudan-gozalti-aciklamasiSXTVQ15231SXQ

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu?nun 6 Nisan 2010 tarihinde yaptığı toplantıda
Görev Dağılımının aşağıdaki şekilde belirlenmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

Başkan: Adnan Polat
2. Başkan: Mehmet Helvacı
Başkan Yardımcısı-Mali ve İdari İşler: Yiğit Şardan
Başkan Yardımcısı-Sportif : Haldun Üstünel
Genel Sekreter: Işın Çelebi
Muhasip Üye: Taner Aşkın
Veznedar Üye: Murat Yalçındağ

Adnan Sezgin'den haberi olan var mı ?

Barış Şişman' Alıntı:
Adnan Sezgin yönetimde olmadığı için onu yazmazlar, Adnan Sezgin sadece Futbol A.Ş'nin başında müdür yani maaşlı elemanlarımızdan biri.

Futbol A.Ş'nin başında olduğunu biliyorum ama burda görmeyince şaşırdım.

Teşekkürler bilgi için.