Gündemden

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":1cn2epch]Fenerbahçe Üniversitesi geliyor
Aziz Yıldırım imar iznini aldı

Adam her yerde bizi izliyor takip ediyor...

Ve daha iyisini yapıyor.[/quote:1cn2epch]

Galatasaray Üniversitesinden daha iyisi kurulsun ben bu işi bilmiyorum.Kolay değil o işler öyle,telaşe etmeye gerek yok.

Fenerbahçe Üniversitesi ile Galatasaray karşılaştırılır mı arkadaşlar? Yapmayın. Adam özel üniversite kuruyor, kursun. Türkiye'de pek çok özel üniversite var. Hangisi ODTÜ; BOğaziçi gibi olabilir örneğin. Fenerbahçe'nin ismini kullanarak yeni bir para kazanma aracından öteye gitmez.

Gs Üniversitesi bizim değil derken kulüp olarak ticarethane gibi sahibi değiliz belki ama orası tamamen Bizim eğitim vakfımızın kontrolü altında. Oranın rektörü de, dekanlarıda seçilmiş iyi galatasaraylı insanlardır.

Ayrıca biliyomusunuz bilmem ama Galatasaray üniversitesi kontenjanının çok büyük bir kısmını Gs Lisesinden iç sınav ile alıyor, sadece küçük bir kısım öss sınavı ile geliyor orası Yök'e devredilirken her şey ayarlandı benim bildiğim.

Varsın Eğitim kurumumuzdan da para kazanmayalım.

Ayrıca Fener isterse Oxford'u satın alsın Galatasaray eğitim kültürü gibi bir kültürü kazanmak için bi 500 sene geçmesi gerek. o tarihi, kültürü milyondolarlık okullar kurarak kazanamazlar. Öyle okul açmakla Galatasaray gibi olunmaz olunmamasınada, bunu bizim bilmememize şaşırıyorum gerçekten.

Son Dakika

Klübümüz Joao Alves'in ülkesine izinsiz olarak döndüğünü açıkladı.

NTVSPOR

Re: Son Dakika

Umarım böyle birşey yapmıştır...Verdiğimiz paranın ufak bir kısmıda olsa kurtarılabilir...Çok değil zaten verdiğimiz para ama yinede kar kardır... :)

Re: Son Dakika

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Umarım böyle birşey yapmıştır...Verdiğimiz paranın ufak bir kısmıda olsa kurtarılabilir...Çok değil zaten verdiğimiz para ama yinede kar kardır... :)

Güzel bir yaklaşım inşallah doğrudur..

Ayrıca şaşırdık mı? HAYIR

Galatasaray Üniversitesiyle kurulacak bir özel üniversiteyi karşılaştırmak...Hakikaten bu işi bilmiyormuşsunuz...:)

Çok ekstrem bir örnek olacak ama mesela birde Galatasaray Lisesi ile Fenerbahçe kolejini karşılaştırın bizde okuyalım...Umarım karşılaştıran çıkmayacaktır...

Devre arasında yaptığımız hamleler fiilen çöküşü hazırladı.

Evet marka değerini yükseltmek için iyi niyet ile yapılmış takviyelerdi ama JO resmen fiyasko oldu. Detaylı bir araştırma yapmadığımız kanaatindeyim saha dışı olayları ile gündeme geldi ve son olay ile ''balon patladı'' resmen...

Kewell-Nonda tercihi ve kandırılan bir camia...

Leo fiyaskosu ve yaşanan kaoslar...

Şişirilen bir ''kaptan'' ve batan bir gemi...

Sihirbazcılık ve büyücülükten gerçekçiliğe...

Takımı yetersiz gören hocamızın yeterliliği nedir? Barça apoleti ile geldi ama söylemleri ve tercihleri ile kendini tartışılır hale getirdi.

Kısacası yine yeniden karavana atışlar ve karşı yaka ile açılan bir rekabet ortamı var. Spor kulübü tanımını sponsor bütçeleri ile çok iyi doldurdular. Biz ise hep önceliği A Futbol Takımına verdik. Diğer branşların bütçesi, karşı yakanın oluşturdukları sponsor desteğinin yanında bir oyuncuya verdikleri 1 sezon ücreti karşılığında varın gerisini siz düşünün...

Adnan POLAT daha önceleri müessese kulüplerini kastederek bizim 5-6 katımız bütçe ile oynuyorlar onlarla yarışmamız zor derken geçen kongre de rakiplerimiz ile bütçe olarak mücadele etmekte zorlanıyoruz demesi içinde bulunduğumuz Galatasaray SPOR KULÜBÜ'nün yürek sızlatan, içini inciten söylemleri ağzından döküyordu...

Tabii onlarda(karşı yaka) kadroların başında bulunan teknik adamlarda iyi seçilmiş kişiler. Bizim basketbola büyük yatırım yaptığımız sezonlarda asistanlıktan yeni çıkmış ya tutarsa diye milyon $ sokağa attığımız bir M.ÖZYER
vardı onlarda Aydın ÖRS sonra da Tanjeviç...

Bu taraftar böyle idare edilmeyi hak etmiyor...

Bizim 2010 Bütçesi yaklaşık 123 milyon liraydı.

Fenerbahce'nin 2010 yaklaşık bütçesi 345 milyon lira olarak belirlenmiş.

Tekrar yazayım 345 milyon lira.

Gel ondan sonra rekabet yaşa :( :( :(

sadece ve sadece Yönetimsel başarı fener için

Sponsorlukları kuvvetli

Stad gellirleri fazla

çok değil 1-2 sene içinde bizde yükseltiriz bütçeyi

az daha sabır.......

Bizimkilerin şirket birleşimi çabaları, stadyum sorunları bugünkü sonuçların temel kaynakları olabilir ama bu kadar bütçe olarak amatör branşlarda ezilmenin Galatasaray'ı yönetmek için talip olanların o işi yapamadığını gösteririr...

Skandala bakar mısınız! G.Birliği deplasmanında oynayacak forvetimiz yok ve 3.lüğü korumak için mücadele edeceğiz güler misin ağlar mısın :?

Rijkaard gidiyor Terim geliyor

Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA

14 Mayıs 2010
Galatasaray büyük beklentilerle girdiği sezondan tek kupa çıkartamadan ayrıldı. Teknik Direktör Frank Rijkaard sarı kırmızılı camiada tartışılırken Başkan Adnan Polat, bu akşam teknesinde Fatih Terim ile görüştü.

Galatasaray?da çok önemli bir buluşma. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat?ın, Sarı kırmızılı takım ve Milli Takım?ın eski teknik direktörü Fatih Terim ile teknesinde görüşüp, birlikte akşam yemeği yedikleri öğrenildi. Galatasaray Başkanı ile Terim?in bu özel görüşmesinin içeriği henüz tam olarak bilinmiyor.

Sezonu büyük bir hayal kırıklığı ile tamamlayan Galatasaray?da başkan Adnan Polat?ın, Terim ile Marmara açıklarında özel teknesinde gizlice buluşması birçok soruyu da beraberinde getirecek. Bugüne kadar teknik direktör Rijkaard?a destek verdiğini her fırsatta dile getiren Polat?ın, Terim ile yaptığı bu özel görüşmeyi, futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel ve çok yakın dostlarından bile gizleyerek yapması Terim, Galatasaray?a 3. kez teknik direktör olarak dönüyor mu sorusunu akıllara getirecek.

Terim olsaydı veyahut olursa;

Arda bu kadar magazine haber olurmu,tabiri caizse 'yer mi?' merak ediyorum.

Elano, bu kadar sallamaz olabilir mi?

Mehmet,Arda,Servet üçlüsü her fırsatta avrupaya gitmek istiyorum diyebilirmiydi?

Takımımız Teknik drektör ha gitti ha gidecek diye 1 yıl boyunca hırpalanırmıydı?

Kötü bir sonuç olduğunda her kez kafasına göre özel aracı ile stadtan ayrılabilirmiydi?Bunu deniyenin sonu ne olurdu acaba?

Merak ediyorum???