Marco Aurelio, seneye büyük ihtimalle Galatasaray forması giyecekmiş. Hem twitter'da gördüm hemde 2-3 arkadaşımdan duydum.
Bence iyi olur.Umarım doğrudur.Hemde TÜrkEren Aydın' Alıntı:Marco Aurelio, seneye büyük ihtimalle Galatasaray forması giyecekmiş. Hem twitter'da gördüm hemde 2-3 arkadaşımdan duydum.
Enes Kömürcü' Alıntı:Rijkaard, bir Türk takımının Avrupa'da final oynamasını 'sürpriz' olarak nitelendirerek, ?Bunun için uzun süre birlikte oynayacak ve sürekli takviye yapılacak kaliteli kadro şart? dedi.
Teknik direktörü Frank Rijkaard, UEFA?nın resmi dergisi Champions?a Türk futbolu ve Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu. Futbolcu olarak üç, teknik direktör olarak da bir kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Hollandalı hoca, bir Türk takımının Avrupa?da final oynamasını ?sürpriz? olarak değerlendirerek, ?Kupa kazanmaları çok zor. Ama bir Türk takımı, çok iyi performans sergileyip sürpriz biçimde final oynayabilir. Böyle bir durumda da, Avrupa?nın çok büyük kulüpleri, o takım oyuncularını kapmak için sıraya girer? dedi. Frank Rijkaard, böylesi büyük organizasyonlarda başarılı olabilmek için, her yıl takviye yapılacak çok iyi bir kadroya sahip olmanın gerektiğine dikkat çekerek, ?Bu birliktelik 3-4 yıl gibi uzun süreli olmalıdır. Ancak Türk insanının sabırsız olması, bu durumu zorlaştırıyor. Ayrıca Galatasaray, dünyanın diğer büyük takımlarıyla yarışabilmek için alt yapının önemini kavramış bir kulüp? görüşünü dile getirdi.
"ARDA BİR İLKİ YAŞAYABİLİR"
Dergide, Türk futbolunun yükselen yıldızı olarak gösterilen Arda Turan?ın Avrupa?dan pek çok talibi olduğu belirtilerek, ?Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu gören ilk Türk oyuncu Arda olabilir? vurgusu da yapıldı.
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Mehmet ile Arda giderse Türk oyuncu olarak kimleri oynatacağız acaba...Sonuçta 5 tane türk oyuncu koyacağız ilk 11'e...
1-Aykut(kaleci Türk olacak mecbur)
2-Sabri
3-H.balta
4-Hadi stoperde A.Turan veya E.Güngör ikilisinden birisinin oynadığını varsayalım.
5-Yok
Evet bu tablo konusunda fikri olanlar...
Bizim ligde benim bilmediğim cevherlermi var hemen aldığımızda gelip 11'in değişmez adamı olacak...Hadi bizim ligi geçtik birde dışarı bakalım...
Hamit gelmez,zaten adam heryerde kısa ve orta vadede böyle birşey düşünmüyorum diyor ama biz her kadroya ismini ekliyoruz,platonik bir aşk bu...G.İnler 6 ay önce Arsenal'in 18 milyon euroluk teklifini reddetmiş bir takımın oyuncusu,ne verip alacağız meçhul...Halil'mi en fazla rotasyon oyuncusu olabilir...Evet tablo bu,yolverin gitsin demekle olmuyor...Demek istediğim herşeyi düşünmek lazım...