Bir kere kellesini almak zaten sevimsiz bir ifade,bunu kullanmak istemiyorum.Galatasaray'da kademeler var,bunlar futbolcular,teknik direktörler,yöneticiler ve başkan.Bir başarısızlık yaşanıyor bir sürü futbolcu gönderiliyor,bir başarısızlık yaşanıyor teknik direktörler gönderiliyor,yöneticiler görevden alınıyor ama başarısızlık devam ediyorsa en üst makamdaki kişinin hatayı kendinde bulma zaman'ı gelmiştir,bu tüm kulüpler için geçerlidir,aynı şekilde yıldırım demirören'in koltuğa yapışmasını tuhaf buluyorum buda Beşiktaş taraftarına yapılmış saygısızlıktır,Aynı durum bizde olsun istemem Adnan Polat önümüzdeki yılda başarıyı yakalayamazsa görevi bırakmalıdır,korkmasın kimse koltuğu bırakınca kimse ölmüyor bilakis ardından insanlar o kişileri iyi bir şekilde anıyor,benim düşüncem şudur ki Adnan Polat'ın Galatasaray camiası içinde büyük bir sevgisi,saygısı var fakat önümüzdeki sezon'da işler kötü giderse bu sevgi ve saygı zarar görecek,bu yüzden şunu diyorum Adnan Başkan işler kötü giderse zorlamasın,hem kendi yıpranacak,hem Galatasaray yıpranacak,birşey kötü gidiyorsa bırakmak en iyisidir,millet inat et devam et der ama bu gaza geldiğin zaman işler daha'da kötü gider,ne diyelim hayırlısı olsun.