Gündemden

Dunyanın en ıyı alt yapılarından bırı bızde.ama yıllardan berı A takıma cıkardıgın topcu sayısı 8-10u gecmemısken.Uguru ver A.gucune..

2008 sampıyonlugunun en buyuk pay sahıplerınden mıllı stoper Emreyıde veer Antepe..

Barı Kewellı gerı getırsınlerde adam stoper oynasın.Yapmadıgı ıs degıl sonuctaa

Dünyanın en iyi alt yapı tesislerinden biri bizde desek doğrudur ancak alt yapıda ilk 20 ye zor gireriz.Daha yeni yeni özel hocalar eşliğinde bir ekol ile onları yetiştirme kararı aldık.Nasıl en iyilerden biri oluyoruz.

Bu Samet'in dediği gibi büyük bir balondur.En iyi demek istiyorsak klasmanımız Türkiye ile sınırlandırılmalı.

Eğer para kazanmaya göre bakarsak Antep'in tesisleri bizden daha iyi. Fiziki şartlar olarak zaten iyide, çıkan oyuncuların A takımlarda gösterdiği başarılar olsun, diğer kategorilerdeki başarıları olsun bizden öndeler.

Uefada en iyi 5 altyapı olarak geçtiğini biliyorum bizimkinin.Ayrıca cok uzun zamanda olmadı koskoca Ajax ve Barca altyapı hocaları geldıler bızımkılerden bılgı almaya

Alpaslan Koc' Alıntı:
Uefada en iyi 5 altyapı olarak geçtiğini biliyorum bizimkinin.Ayrıca cok uzun zamanda olmadı koskoca Ajax ve Barca altyapı hocaları geldıler bızımkılerden bılgı almaya

Geçiniz o sıralamayı.O sitenin yöneticilerinin sempetisiyle oluşturulmuş listelerdir.En iyi Altyapı denilmesi için şartlar,kıstaslar nedir diye sorsak kaçımız cevap verebilir buna?Ajax,Barça bize gelse gelse öğretmeye gelir gerisi laga luga adamların ne ihtiyacı varki gelip bizden bişi öğrensinler.Aksine onlar geldikten sonra bizim Hollanda'lı hocaları altyapıya getirmemiz,Guardiola örneğindeki gibi Tugayı getirmemiz o buluşmada kimin kimden ne aldığını gayet ortaya koymuş durumda.

Galatasaray?ın eski başkanı Mehmet Cansun, sarı kırmızılı kulübün mali açıdan iyi yolda olduğun söyledi.

Radyospor?da Özgür Sancar?la Haber Özel Programı?nda açıklama yapan Cansun yeni stadın üstünün kapatılmasını doğru bulmadığını belirtirken, yeni sezondan umutlu olduğunu ifade etti ve ?Rijkaard, bana göre geçen sezonki hataları yapmayacaktır. Ayrıca Rijkaard?la Schuster arasında karşılaştırma yapmak abesle iştigaldir? dedi.

GALATASARAY MALİ AÇIDAN İYİ YOLDA

Galatasaray'ın mali yapısını değerlendirerek sözlerine başlayan Cansun, "Galatasaray, mali açıdan iyi yoldadır. Sportif AŞ ile Futbol AŞ?nin birleştirilmesinin yanı sıra sponsorluk gelirleri ciddi rakamlara ulaştı. Bu sene 300 milyon lira gibi bir gelirle bütçeleyecek muhasebesini. Yeni stadın devreye girmesiyle gişe gelirleriyle birlikte, şimdiden 3 yıllığına satılan locaların getirisi Galatasaray?ın çok kısa sürede mali açıdan çok daha kuvvetli hâle geleceğini düşünüyorum." dedi.

YENİ STADIN ÜSTÜNÜN KAPANMASI DOĞRU DEĞİL

Galatasaray'ın yeni stadının üstünün kapanmasının doğru olmadığını iddia eden Mehmet Cansun, "Stadın üstünün kapanmasını hepimiz arzu ediyorduk; ama UEFA kriterlerinde üstü kapalı statta maç oynama yasağı var. Dolayısıyla açılır kapanır çatıyı sadece konser organizasyonlarında kullanacaksınız. Bence sadece bunun için bu maliyeti çekmek yerine locaların, iç mekânlarının kısacası dekorasyonunun çok daha güzel yapılması, gururla ağırlayacağımız misafirlerimiz üzerinde daha olumlu bir etki bırakacaktır." şeklinde konuştu.

BU SEZODAN UMUTLUYUM

Yeni sezondaki beklentileri de değerlendiren Cansun, "Galatasaray, çok genç oyuncuları transfer etti. Burada mesele takımı diri tutabilmek, ben geçen sezonki tecrübeyle bu sene takımın daha verimle hâle gelecek. Ben futbolcu kardeşlerimin de hataları görebildiği kanısındayım. Bazısı bu hataları göremeyebilir. Yönetimin bu futbolculara yardımcı olması gerekir. Genel itibariyle ben bu sezondan umutluyum." ifadelerini kullandı.

RIJKAARD BU YIL HATA YAPMAYACAK

Galatasaray teknik direktörü Franck Rijkaard'ın yeni sezonda başarılı olacağını ileri süren Cansun, "Bence Rijkaard, 1 yıllık tecrübe sonrası bu yıl pek çok şeyi farklı uygulayacağı kanısındayım. Futbol kariyeri olarak tartışılmayacak bir yetenek. Dolayısıyla ilk yılda yaptığı hataları bu yıl yapmayacaktır. Bu konudaki inancım tam." dedi.

ELANO, GALATASARAY?DA, BREZİLYA MİLLİ TAKIMI?NDA OYNATILDIĞI GİBİ OYNATILMALI

Elano'nun Brezilya milli takımındaki performansınıda değerlendiren Cansun şöyle devam etti: "Brezilyalı olduğu için taraftar Elano?dan bambaşka şeyler bekledi. Halbuki Elano?nun Brezilya Milli Takımı?ndaki oyun bakarsanız ilk iki maçta güzel oyun, verdiği paslar Avrupa stiline daha yakın bir tarzı ortaya koyuyor. Demek ki Elano?dan faydalanacaksak bu şekilde faydalanıp, onu bu şekilde değerlendirmek gerekir."

KEİTA, KEWELL VE ELANO?DAN DAHA FAYDALI

Futbolcular ile teknik direktörleri de değerlendiren Mehmet Cansun sözlerini şöyle bitirdi: "Keita, daha farklı bir oyuncu. Kıvrak, fantastik hareketleriyle her zaman kendisine ait seyirci kitlesi toplayacaktır. Kewell, Elano Keita içerisinde Türkiye şartlarına en uygunu Keita?dır.
Rijkaard ve Schuster arasında kıyaslama yapmak abesle iştigal olur. İkisi de çok kariyerli; ama hangisi takımlarına ekip olabilme özelliğini kazandırırsa o başarılı olur. Futbolda ekip olabilmek çok önemli. Hangisi takımını ekip haline sokarsa o ağır basar."

güzel konuşmuşta uefaya göre üstü kapalı stadda maç oynatılmıyor demesine taktım ben üstü kapalı stadlar var benim bildiğim yada yanlış mı biliyorum ?

Enes Aygan' Alıntı:
http://www.posta.com.tr/spor/futbol/HaberDetay/Diarra_Galatasaray_da.htm?ArticleID=34782

Ne kadar doğrudur artık bilemem
Osman Senher oldugu icin olabilir diyorum dogruluk payi mutlaka vardir bence.

BU FORMA DA OLAY YARATACAK!..

Geçtiğimiz sezon 2288 adı verilen mor formayla olay yaratan Galatasaray yeni forma rengiyle bu sezon da olay yaratmaya hazırlanıyor.

2008-2009 sezonunda ?turuncu? renk ile başlayan Galatasaray formalarındaki değişiklik geçtiğimiz sezon çarpıcı bir renk olan mor ile devam etmişti. Önce tepki çekmesine rağmen daha sonra Galatasaray Store?un forma satışlarında adeta bir patlama yaratan mor formanın satışları turuncu formanın satışlarını neredeyse 3?e 4?e katlamıştı.

Bu durumun getirdiği gelir artışını devam ettirmek isteyen Galatasaray Yönetimi ve pazarlama komitesi bu sezon da yepyeni bir rengi Galatasaray forması üzerinde kullanmayı düşünüyor. Pembe rengi andıran ?somon? rengini düşünen Galatasaray şu anda İtalya?nın Palermo takımının formasına yakın bir renk üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

METİN OKTAY GİYMİŞTİ
1961-62 sezonunda Palermo'ya transfer olan Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Metin Oktay, İtalyan ekibinde "somon" renkli formayı sırtına geçirmişti.

Turuncu formayı Kewell ile, mor formayı da Elano ile başarılı bir şekilde pazarlayan Galatasaray yönetimi bakalım bu forma rengini hangi yabancı oyuncuyla lanse edecek? Bir başka soru da mor forma bu kadar yankı uyandırırken ?somon? renkli forma ne derece tepki toplayacak ve konuşulacak?

36890_407397132580_179709382580_5040079_2223830_n.jpg

34233_407396127580_179709382580_5040066_6774001_n.jpg

şu formalara bak sarı ve kırmızıdan başka her renk var,pazarlama stratejisi bu mu ? kendi renklerinin dışında her rengi seç forma yap,yani tüzük müzük kavgaları yapıyor bu adamlar,forma kutsaldır niye bir kural yok galatasaray renkleriyle oynanamaz galatasaray formalarında % bilmemkaç oranında sarı ve kırmızı renk olmalı diye bir kural olmalı bence.Utanmasalar sarı lacivert forma yacapaklar neymiş pazarlama stratejisiymiş.İlla değişik birşeyler yapacaksan içinde sarı ve kırmızının olduğu farklı dizaynda bir forma yap,renklerle oynamanın mantığı ne.Çok net söylüyorum Galatasaray'ın renkleriyle oynamak densizliktir,kendini bilmezliktir bu hakkı kim veriyor bunlara,sırf bazı makamlardasın diye kafana göre istediğin renkte forma tasarlayamazsın arkadaş,size meydanı çok boş bırakmışlar,bıraktırmazlar doğru düzgün işler yapsınlar !

Krem rengi forma güzel bence ama bir sezonda 2 tane Galatasaray'ın renklerini taşımaya forma çıkartmak saçma.Üstelik somon rengi formanın çok talep görüceğini düşünmüyorum.

Ya 1 tane anlamı olan bir forma çıkartırsın normal renklerimizin dışında tamam,mesela turuncu olabilir renklerimizin karışımı,veya geçen sezon 2288 formaları olabilir bir anlam taşıyor ama sırf her yıl değişiklik olsun diye farklı farklı renkte formalar çıkarılması garip ve çok anlamsız,diyelim bu yıl somon rengi oldu,seneye mavi,sonra yeşil nereye kadar sürecek bu .. Ki bunlar işin zartı,zurtu istersen düz beyaz formayla çık adam gibi oyna,taraftarını memnun et,doğru düzgün bir takım yaratsınlar,bize yakışan şekilde mücadele eden bir takım izleyelim formanın süsüyle,müsüyle kimsenin derdi olmaz,yeni yeni icatlar çıkıyorlar başımıza.

Ve bugün 2. kez degisti resmi sitemizin acilis sayfasindaki resim :)

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Millet transfer umudu ile siteyi milyon kez tıklarken akıllıca bir taktik reklam bombardımanına başlamak :p
Kimse reklamlara odaklanmıyordur ki,herkes transfer beklentisi ile girdiği için reklama aldırış etmeden sayfayı kapatıyordur :)