Bu bildiğimiz Pembe,somon filan demeye ne gerek var...
Ya giymesine bende giyerim,benim sorunum kulübün renkleriyle oynanması,her sene alakasız renkler olmaz ki,tamam turuncu sarı ve kırmızının karışımı,mor'un bir hikayesi var,peki pembe ne alaka,pazarlama stratejisi bumudur ? Öyleyse seneye mavi forma yapsınlar değişiklik olur,Sarı kırmızı olsun formalar dizaynı farklı olsun,güzel dizayn edilsin yine çok forma satarız,keramet farklı renk forma yapmak değil kiTugay Aktepe' Alıntı:Ben giyerim arkadaş. Pembe t-shirt olunca moda, pembe gömlek olunca karizma oluyor da forma olunca neden olmuyor ?
Yıllardır Fener bizden üstün diye ağlıyorduk, geçen sene mor forma ile damgayı vurduk forma satışına. Bunu da düşünün. Hem yıl 2010 arkadaşlar 1970'lerde değiliz...
Ya giymesine bende giyerim,benim sorunum kulübün renkleriyle oynanması,her sene alakasız renkler olmaz ki,tamam turuncu sarı ve kırmızının karışımı,mor'un bir hikayesi var,peki pembe ne alaka,pazarlama stratejisi bumudur ? Öyleyse seneye mavi forma yapsınlar değişiklik olur,Sarı kırmızı olsun formalar dizaynı farklı olsun,güzel dizayn edilsin yine çok forma satarız,keramet farklı renk forma yapmak değil ki[/quote:1myq12u7]Bayram Kurtulmuş' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":1myq12u7]Ben giyerim arkadaş. Pembe t-shirt olunca moda, pembe gömlek olunca karizma oluyor da forma olunca neden olmuyor ?
Yıllardır Fener bizden üstün diye ağlıyorduk, geçen sene mor forma ile damgayı vurduk forma satışına. Bunu da düşünün. Hem yıl 2010 arkadaşlar 1970'lerde değiliz...
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Ne alakası var ? Sırf muhalefet olmak içinmiş.
Bu kulübün renkleri nedir Sarı Kırmızı ..
Arada bazı anlamı olan renkleri formanda kullanırsın,ama her sene bir başka renkte forma yapmak benim hiç hoşuma gitmiyor.
Sanki bu formalar pembe olmazsa satılmayacak,veya başka bir renk.Kaliteli transferler yapıp taraftarını heyecanlandırdığın zaman tabiki forma satarsın,yaparsın çubuklu forma uzun yıllardır göremiyoruz,bak o zaman taraftar nasıl alıyor,yok yani bir talep mi oldu taraftar'dan illa bu sene pembe forma görmek istiyoruz diye böyle birşey yapılıyor hayır kendilerince pazarlama stratejisi yapıyorlar.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Tugay bir kere sen kulübün transfer yapmak için tek kaynağının forma satışlarından gelen gelir olduğunu mu düşünüyorsun ? Zaten forma satılmasının sebebi yapılan yıldız transferleri,Önce yıldız transferi yapacaksın ondan sonra forma satacaksın,senin dediğine göre forma satışı yapıp öyle transfer yapacağız.
Onun dışında mor forma çok satıldı demişsin doğrudur,ama mor formanın o kadar çok satılmasında yapılan yıldız transferlerininde etkisi büyüktü ve geçen yıl farklı renke formamız olmasaydı bile bence yine forma satışları büyük olacaktı,çünkü geçen yıl sadece çok satılan mor formamız değildi,diğer formalarda çok satıldı.
Yani demek isteyeceğim forma satışlarındaki keramet formanın rengini değiştirmek değil,Keramet taraftarı heyecanlandıracak flaş transferler yapmak ve dizayn olarak değişik birşeyler yapmak,ama bu değişiklikten kasettiğim forma renginin değiştirilmesi değil,forma renkleri sarı kırmızı olur ama dizayn farklı olur,forma satılacaksa bu şekildede satılır.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Formayla stad ismi çok farklı konular,eğer öyle olsaydı biz forma önüne reklam almayada karşı çıkardık.
Ayrıca Stad'a sponsor aldığımızda gelecek para ne kadar büyük farkındaysan kar oranı çok büyük,Ama farklı renk forma'dan gelecek gelir en fazla ne kadar olabilir ki,sonuçta bu sene farklı renk forma yapılmasa Galatasaray forma satamayacak mı,değişik renk formanın getireceği gelir en fazla %10'dur.
Selim Aktepe' Alıntı:
Salih Coskun' Alıntı:Bu arada sagdaki adam da Hüseyin Turan mi acaba