Gündemden

Burak Barut' Alıntı:
Eren Aydın":z42r4cyc]Fake olduğu doğru gece gece farkedemedim ama Güntekin Onay'ın gerçek twitter hesabı bu : [url="http://twitter.com/gntkn' Alıntı:
http://twitter.com/gntkn[/url]
Bende gerçeğini açınca sahtesi olduğunu unuttum. Sahteside bu ve buradan linki verdi : http://twitter.com/guntekinonay
Özür diliyorum herkesten özellikle Burak'dan :)

Dün gece seni andım ;)[/quote:z42r4cyc]
Sağol.

Mustafa Yücedağ, Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard?ın 2010-2011 sezonunda basın toplantıları için özel tercümanlığına getirilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Aydın Yılmaz geri dönmüş bu arada,Twitter'da biri kendisi için komik bir yazı yazmış "Ulan bu Aydın Yılmaz bumerang gibi. Ocak gibi atıyorsun haziran gibi geri geliyor."

Enes Kömürcü' Alıntı:
Mustafa Yücedağ, Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard?ın 2010-2011 sezonunda basın toplantıları için özel tercümanlığına getirilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Sadece basın toplantılarında Mustafa Yücedağ olacak yani.Antrenmanlarda,maç sırasında vs... yine Mert olacak.Niye böyle birşey yapıldıki.Tamamen Mustafa Yücedağ olup Mert kapı dışarı edilebilirdi.Bence gayet mantıklı olurdu.Geçen sezon basın toplantılarında bir sürü yanlış çevirisini gördük Mert in.Allah bilir maç sırasında Rijkarrd ın verdiği direktifleri nasıl çeviriyordur.

Lig Tv, Maraton programı için Markus Merk ile anlaşmış diye haberler var forumlarda. Yeni programda Şansal Büyüka, Mustafa Denizli ve Markus Merk olacakmış..

Sanırım sürekli burada yaşaması gerektiği için bunu kabul etmemiş olabilir. ,elin adamı yorumculuk yapacaksam maça gitmem lazım diyor. Bizim ülkede arkadaşlarımızın bile dinleyip doğru söylüyor dediği yorumcu müsvetteleri (ahmet çakar, ziya şengül, Rıdvan dilmen, hıncal uluç) ortalama 5-6 senedir stada gitmemiş. TV'den izleyip maç yorumluyor.

Şansal-Mustafa-Markus...

İnanılmaz reyting alırlar demedi demeyin ;)

Hakan Şükür'ün de orada olmasını isterdim.Hakan'ın futbolu iyi değerlendirdiğini ama sürekli yönetimle uğraştığı için Rıdvan kalibresine ulaşamadığını düşünüyorum.
Rıdvan'dan bilgi olarak da , yetenek olarak da daha iyi ancak Rıdvan, Aziz programa geldiğinde geri vites yaparken Hakan sürekli eleştiri durumunda.

Bence büyük ve güzel bir hamle yapmış Lig Tv, Şansal-Erman ikilisini unutturup bu 3'lüye dikkat çektirecekler..

Markus Merk'in pozisyonlara ve olaylara bakış açısını da görmek güzel olacak, bakalım üst düzey hakemler Avrupa'da nasıl maç ve pozisyon yorumluyorlar.

Yabancı hakem getiremedik maçlara, yabancı yorumcu olarak hakem getiriyoruz stüdyolara. Güzel ülkem. :)

Mostafa Denizli'nin mıy mıy yorumlarını dinlemek sıkar adamı yahu hem kendisi BJK futbol şubesinde görev yapmayacak mıdır ?

Leş kargası dediği insanlarla yeniden meslektaş olmak .... :?

Her ne kadar sevmesemde sağlık önemli tabi, geçmiş olsun.

Beşiktaş'lı bir arkadaş Guti'yi aldıklarını, Robinho için de resmi teklifi yapıp borsaya bildirdiklerini söylüyor ve bunları söylerken de çok emin.Ama ne derece doğrudur bilemiyorum .