Gündemden

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Alpaslan Koc":2xtrqzk6]gerets denen bı adam vardı bı ara gecen sene transfere harcadıgımız paranın 20de 1ıne turkıye lıg sampıyonlugunu tarıhın en yuksek puanıyla kazanmıstı.ıste kımısıde hala begenmıyo su takımı.(haklıda) boyle ısımler getırırssen dogaldır bunlar
O Gerets'le ikinci senemizde rezil olduğumuzu ligde 2. galibiyeti 9. haftada aldığımızı 50 puanı zor topladığımızı ve Şampiyonlar Ligi'nde sadece 4 puan topladığımızı hatırlatmak isterim. ;)[/quote:2xtrqzk6]

Biraz daha abartsaydın takımı ligden düşürmüştün.

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":yuggatjo]hürriyette meriç tunca kansızı yine saçmalamış :oops:
Yazıyı defalarca okumama rağmen hiçbir şey anlamadım.
Ama suç onda değil ona bu görevi verenlerde.[/quote:yuggatjo]

bu kadar salakça bir yazıyı bir daha da okuyamazsın zaten, aptallar nasıl köşe yazarı olur kontenjanından sözüm ona türkiyenin en büyük gazetesinde yazı yazıyor...

Bende okudumda ne demek istemiş burda onu anlayamadım adam survivorı yazmış ya adadaki GALATASARAYLIları yazmışta ne alaka?

Bir yazıda giriş,gelişme,sonuç olur giriş var gelişme ve sonuç yok ne demek istemiş halen anlamadım.

Fikstür yarın çekiliyor bilindiği üzere.Umarım Fener'le ilk maç Sami Yen'de olur.Sami Yen'e son 2 senedeki Fener maçlarına bir sünger çekip veda etmek güzel olur.

Asıl öyle daha beter olur.TT Arena'da ilk senede Fener derbisi ve sonuç hüsran olursa Sami Yen'de alınabilecek olası bir yenilgiden daha vahim olur.

TT arena'da alınacak bir yenilgi hüsran olur cümlen pek mantıklı değil neyse konu bu değil,şimdi sorumuza gelelim.
Neden TT arena,çünkü daha kolaylıkla baskı kurabiliriz,stadın yapısı gereği bazıları öyle artist artist hareketler yapamaz enselerinde olduğumuzu hissederler vs vs.
Yani basit bir karşılaştırma TTArenada oynamak Samiyen'de oynamaktan çok daha mantıklıdır.

Benim anlatmak istediğim Sami Yen'de bu adamları 2 senedir yenemiyoruz .Hatta gol bile atamıyoruz.Garantisi yok ama son kez de olsa Sami Yen'de bir Fener galibiyet görmek güzel olacak.Sonuçta bundan sonra TT Arena'da Fener'le hep karşılaşacağız.Elbet baskıyı kurarız,dağıtırız falan ama bir de daha ilk senede olur da yenilirsek yine söylüyorum hüsran olur.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Yensek şaşardım. :)
Büyüye filan inanmam ancak artık sorgulamaya başladım,varmı acaba harbiden böyle birşey diye.

Büyü gerçekten vardır, fal yoktur :) Ayrıca ben suyun karşı yakasındakilerin yaptırdıklarına inanıyorum. Hani şu meşhur kale arkasındaki tavuk bacağı falan muhabbeti vardı yıllar önce.. [F]alcı üyücü Kulübü diye pankartlar da asmıştık hatta Sami Yen'e..

"Avustralya'da, antrenmanda ya da maçta hata yapan bir oyuncu, tişörtüne bu tür yazılar yazarak idmana çıkar. Ben de çok önemli hata yapmıştım ve arkadaşlarımın karşısına 'ben malım' yazılı tişörtle çıktım."

Ersan Adem Gülüm / Beşiktaşlı Futbolcu

bana entresan geldi.....