Ne olarak?Mert Göker' Alıntı:Daum, Schalke ile anlaşmış 2 yıllık.
Ne olarak?Mert Göker' Alıntı:Daum, Schalke ile anlaşmış 2 yıllık.
Ne olarak?[/quote:2lyj41db]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Mert Göker":2lyj41db]Daum, Schalke ile anlaşmış 2 yıllık.
Mert Göker' Alıntı:Pardon Raul´muş. Daum nereden çıktı anlamadım
Selim Aktepe' Alıntı:Kallström muhabbeti de iyice can sıkmaya başladı.Alacaklarsa eğer bir an önce imzalatsınlar.Alamayacaklarsa da çıkıp açıklama yapılsın olmadı diye.Durup durup Kallström haberleri debreşiyor medyada.Yetti artık.
Ali Rıza Gürsoy' Alıntı:tanburacı aklı sıra herkes eleştiriyor,ben yalakalık yaparsam göze girerim diye düşünmüş herhalde,çok yalaka bir yazı olmuş...
Muhammet Çelebi' Alıntı:[quote="Ali Rıza Gürsoy":3pd89z30]tanburacı aklı sıra herkes eleştiriyor,ben yalakalık yaparsam göze girerim diye düşünmüş herhalde,çok yalaka bir yazı olmuş...
şu yazılanlara inanmıyorum ya bana şu yazıda gerçek olmayıpta yalakalık diye nitelendirdiğiniz yeri gösterir misiniz ?Ali Rıza Gürsoy' Alıntı:tanburacı aklı sıra herkes eleştiriyor,ben yalakalık yaparsam göze girerim diye düşünmüş herhalde,çok yalaka bir yazı olmuş...
Fenerbahçe'li taraftarlar en büyük asker bizim asker diyerek uğurlar artıkKamil Sarper Özsefer' Alıntı:http://www.gshaber.net/2010-07-27/flas-flas-aziz-yildirim-askere-aliniyor/
Aziz Yıldırım askere alınıyormuş....
Fenerbahçe'li taraftarlar en büyük asker bizim asker diyerek uğurlar artık [/quote:2u4rjflv]Bayram Kurtulmuş' Alıntı:[quote="Kamil Sarper Özsefer":2u4rjflv]http://www.gshaber.net/2010-07-27/flas-flas-aziz-yildirim-askere-aliniyor/
Aziz Yıldırım askere alınıyormuş....
Sasa deme abicim ya Bende yeri çok ayrı çok severim İliç'i.Tugay Aktepe' Alıntı:Partizan Belgrade 3 - 0 Helsinki
Sasa Ilic yazmış yine golünü... Çok özledik seni be.
Sasa deme abicim ya Bende yeri çok ayrı çok severim İliç'i.[/quote:1az3eju9]Şamil Turançiftçi' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":1az3eju9]Partizan Belgrade 3 - 0 Helsinki
Sasa Ilic yazmış yine golünü... Çok özledik seni be.