Gündemden

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=75759

Kadrosuna bir orta saha bir de santrfor katmak için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'ın Jan Polak transferinden vazgeçtiği belirtilirken rotanın tekrar İsveçli Kim Kallström'e döndüğü öğrenildi.

Tecrübeli futbolcu için daha önce kulübü Lyon'la bonservis konusunda anlaşmaya varamayan Galatasaray yönetiminin görüşmelere tekrar başladığı ve önerdiği 3 milyon Euro'luk teklifi yükselttiği öğrenildi. Kallström'ün Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan eşini de ikna ettiği bildirildi.

Görüşmelerin olumlu gittiği ve Kallström'ün transferinin birkaç gün içinde kesinlik kazanacağı belirtilirken yönetimin forvet arayışları da sürüyor... Baptista için kulübü Roma'ya 5 milyon Euro bonservis bedeli öneren yönetimin Brezilyalı yıldızın 3.5 milyon Euro'ya varan yıllık maliyetinin transferini zorlaştırdığı ifade edildi.

Yönetimin Baptista'nın yanı sıra alternatif isimlerle de temaslarını sürdürdüğü ve bu adaylar arasından tercih yapılacağı belirtildi. Elano'nun satışından elde edilecek geliri transferde kullanmak isteyen yönetimin bu oyuncuya talip olan Cska Moskova kulübünün fiyat artırmasını beklediği ileri sürüldü.

Kim belirtiyor bunları, nereden ileri sürülüyor çok merak ediyorum.Artık piyasada isim kalmamış ki Lig tv eskileri sürüyor tekrardan ortaya :)

Kallström muhabbeti de iyice can sıkmaya başladı.Alacaklarsa eğer bir an önce imzalatsınlar.Alamayacaklarsa da çıkıp açıklama yapılsın olmadı diye.Durup durup Kallström haberleri debreşiyor medyada.Yetti artık.

Selim Aktepe' Alıntı:
Kallström muhabbeti de iyice can sıkmaya başladı.Alacaklarsa eğer bir an önce imzalatsınlar.Alamayacaklarsa da çıkıp açıklama yapılsın olmadı diye.Durup durup Kallström haberleri debreşiyor medyada.Yetti artık.

Kallström ile ilgilendiğimizi kim söylüyor ki ?

Basının uydurmasıdır belki de.Pişirip pişirip sürüyorlar piyasaya.

tanburacı aklı sıra herkes eleştiriyor,ben yalakalık yaparsam göze girerim diye düşünmüş herhalde,çok yalaka bir yazı olmuş...

Ali Rıza Gürsoy' Alıntı:
tanburacı aklı sıra herkes eleştiriyor,ben yalakalık yaparsam göze girerim diye düşünmüş herhalde,çok yalaka bir yazı olmuş...

Gerçekleri söylemek ve Galatasaray'ı savunmak yalakalık yapmak mı ?

Medyada gücümüz yok diyoruz,Galatasaray'ı savunanlara da sahip çıkmıyoruz.

Muhammet Çelebi' Alıntı:
[quote="Ali Rıza Gürsoy":3pd89z30]tanburacı aklı sıra herkes eleştiriyor,ben yalakalık yaparsam göze girerim diye düşünmüş herhalde,çok yalaka bir yazı olmuş...

Gerçekleri söylemek ve Galatasaray'ı savunmak yalakalık yapmak mı ?

Medyada gücümüz yok diyoruz,Galatasaray'ı savunanlara da sahip çıkmıyoruz.[/quote:3pd89z30]

Doğruları söylemek ve yazmak hiçbir zaman yalakalık olmaz. Ha yalakalık yapıyor mu yapmıyor mu orasını bilemem de, bu yazıyla o kelimeyi bağdaşlaştırmak yanlış olur. Çünkü bu yazı bütün Galatasaray'lıların hislerinin tercümanı olmuştur. Tepki nasıl olur bilemem ama işin doğru yanını yazmıştır Osman Tanburacı.

EVet.. G.SARAY'DA KURTARICI BULUNDU..
GALATASARAY' BİR TAŞLA BİR KAÇ KUŞ BİRDEN VURACAK..
GALATASARAY PARA DARBOGAZINI AŞACAK,
TARAFTARIN TRANSFER ve ÜSTÜNEL tepkisini YİNE TARAFTARIN SEVDİĞİ BİR İSİMLE GİDECEREK..

ve BU İSİM..
FLORYA'DA FUTBOLUN, FUTBOLCULARIN BAŞINA GELECEK..
TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARIN SORUNLARINI DİNLEYECEK, GEREKİRSE KENDİ EKONOMİK GÜCÜ İLE ÇÖZÜM BULACAK..

..EVET BU İSİM , ABDURRAHİM ALBAYRAK..

turkspor da fena dağıtmaya başladı
komediye bakarmısın.

Sanmıyorum Adnan Polat´ın böyle bir adım atacağını. Abdurrahim Albayrak mümkünse Florya´ya uğramasın, TV ekranlarında şovunu yapmaya devam etsin.

Galatasaray Spor Kulübü taraftarı.

Ali Rıza Gürsoy' Alıntı:
şu yazılanlara inanmıyorum ya bana şu yazıda gerçek olmayıpta yalakalık diye nitelendirdiğiniz yeri gösterir misiniz ?

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":2u4rjflv]http://www.gshaber.net/2010-07-27/flas-flas-aziz-yildirim-askere-aliniyor/

Aziz Yıldırım askere alınıyormuş....
Fenerbahçe'li taraftarlar en büyük asker bizim asker diyerek uğurlar artık :)[/quote:2u4rjflv]

Valla haber doğru mu bilemem de sağlam Galatasaray'lı bi komutan denk gelirse çok hoş olur :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1az3eju9]Partizan Belgrade 3 - 0 Helsinki

Sasa Ilic yazmış yine golünü... Çok özledik seni be.
Sasa deme abicim ya Bende yeri çok ayrı çok severim İliç'i.[/quote:1az3eju9]

2. Kaptanmış abi takımında. Harbiden işine bu kadar bağlı ve dürüst yabancıları Türkiye'de görmek kolay değil. Vergilerini de takımlar ödeyince çoğu şımarıyor bu topraklarda.

Adnan Polat'ın başkan yardımcılığı yaptığı dönemlerde, yanlış hatırlamıyorsam Erciyes maçında Sasa'nın kırmızı kart görmesi sonrasında ''Bizi sattı'' söylemini hala öfkeyle hatırlarım. Jo'nun alem gecelerinden sonra Sasa'nın sahadaki kırmızı kartını bile özlemiştir gerçi...