Gündemden

Saim Karakuzu' Alıntı:
ulan melih gökçek sana birşey derdim ya koskoca klup battı gitti ..

Saim Bey ilave olarak bu Gökçek´ler, bayan voleybol takımını da bitirdi. Oyuncuları kalmadı, sözleşme imzalamadılar vs. olaylar oldu. Ligden çekilecekler muhtemelen ya da "küme düşmeye oynayan bir takım" kuracaklar !
Yani Gökçek ailesinin ne kadar kötü yönetici olduğu ortada. Allah sabır versin Ankara´lılara ne diyelim...

rezalet ya bu durum tüylerim diken diken oluyor bu kadar da olmaz millet sporu yaşatmaya çalışıyor bu adam ankaradaki sporu baltalıyor hala herkes izliyor ..

Mert Göker' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":28qkr10e]ulan melih gökçek sana birşey derdim ya koskoca klup battı gitti ..

Saim Bey ilave olarak bu Gökçek´ler, bayan voleybol takımını da bitirdi. Oyuncuları kalmadı, sözleşme imzalamadılar vs. olaylar oldu. Ligden çekilecekler muhtemelen ya da "küme düşmeye oynayan bir takım" kuracaklar !
Yani Gökçek ailesinin ne kadar kötü yönetici olduğu ortada. Allah sabır versin Ankara´lılara ne diyelim...[/quote:28qkr10e]

Onbeş yıldır çekiyoruz Ankaralılar olarak. Eşek olduktan sonra semer vuran çok olur misali. Ankaragücü'nü de hiç sevmezdim ya, katmerli oldu şimdi.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
[quote="Enes Kömürcü":2zt4v553]Sivok'un sözleşmesi dondurulmuş, bahane oldu bu sakatlık Beşiktaş'a.
Sivok iyi oyuncuydu bence Bjk adına bahane falan olmadı.Sezon icinde Sivok u ararlar gibime geliyor.Toramanda sakatlandı.[/quote:2zt4v553]

Yabancı oyuncu göndermek istiyorlardı, bu da bahane oldu.O yüzden öyle söyledim.

Ilic'in G.Saray pişmanlığı
Galatasaray'ın eski futbolcusu Sasa İliç, Sarı-kırmızılı takımın bugün OFK Belgrad ile yaptığı karşılaşmayı tribünlerden izledi.
3 sene önce Galatasaray'dan ayrılan Sırp futbolcu, "Galatasaray'dan ayrıldığına pişman olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Galatasaray'ı çok seviyorum. Mükemmel 2 yıl yaşadım ve çok iyi dostlar kazandım. Galatasaray'ı takip ediyorum, bu son 2 sezonu izledim. Birçok ismi tanıyorum. Mükemmel bir ekibe sahipler ve Frank Rijkaard gibi çok iyi bir hocaları var. Bana göre 2 senenin ardından Galatasaray bu sene şampiyonluğa bu kadro ile ulaşacaktır. Galatasaray'da çok şanslıydım, çünkü orada şampiyonluk yaşadım. Umarım bu duyguyu bu takımda bunu hak eden futbolcular da yaşar. Galatasaray'dan ayrıldığım için gerçekten pişmanım."

Adamsın yahu. ;)

Ilic'i pek severdim.Futbolu hoşuma gidiyordu.2 sene önce Kocaelispor'un ilgilendiği söyleniyordu.Tekrar Türkiye'ye dönmesi güzel olur aslında.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, bu akşam yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Antrenmandan önce MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu, teknik heyetle yaptıkları toplantıda yeni sezon öncesi yeni kural ve uygulamalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Albert Roca Pujol, Carlos Cuadrat ve Nezih Ali Boloğlu yönetimindeki antrenman saat 18.30'da başladı.

Çalışma, açma - germe hareketleriyle açıldı. Ana bölümde kondisyon ağırlıklı bir idman gerçekleştirilirken; yapılan soğuma hareketlerinin ardından antrenman sona erdi.

Milan Baros, çalışmalarına kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde devam etti. Elano Blumer ise fizyoterapistler nezaretinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Dün Bahçelievler Medical Park Hastanesi?nde yapılan kontroller sonucunda sağ üst arka adelesinde yırtık tespit edilen Juan Pablo Pino ve sağ aşil tendonunda ağrı hisseden Serdar Özkan, antrenmana katılamadılar.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına Pazartesi sabahı saat 09.30'da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Bir bu eksikti :?

Umarım yırtık boyutu ciddi boyutlarda değildir.Oyununu çok beğeniyordum ilk 11 çıkacağı anı beklemeye başlamıştım.

Umarım ciddi bir durum yoktur.

İyi bir rehabilitasyon süreci ile daha kısa sürede dönebilir.

Ama hani çokta zorlanmadığı, sirkelenip, okşanmadığı bir maçta böyle yırtık oluşması düşündürücü. İlerisi için sürekli kafamızda bankolar arasında olamayacak sanırım...

Keita'yı bilmem kaça satıp,Pino'yu bilmem kaça almak büyük başarıdır,yönetimi kutluyorum,ne yapsın adamlar Pino'yu yönetimmi sakatladı ne suçu var onların ama değilmi,geçen yıl sakatlıklar yüzünden birçok maçta forma giyememeside sadece rastlantı,bunuda hesap edemezler ya.

Hem Keita bazen kontrolden çıkabiliyordu,bence güzel bir iş yapıldı,bu arada zamanında Hagi'de gönderilmeliydi çünkü o da ara sıra kontrolden çıkabiliyordu.