Gündemden

Saim Karakuzu' Alıntı:
gökhan öyle ya candan adam yani açık ve net bir şey yıllık 2milyon eurosunu alır adam o kadar ..

Abi o paraı ancak develuasyon olduğunda alır Gökhan :p

Şakası bir yana 1 milyon garanti + maç başı alıyor.Ligde,avrupada ve kupadaki bütün maçlarda oynarsa(maç izlemek buna dahil değil :p ) ücreti 2 milyonu buluyor ozaman ;)

doğan gs tv de izlemiştim yazı aynen şuydu takımımız gökhan zan ile yıllık 2milyon eurodan 2yıllık anlaşma yapmıştır ayrıntılar biradan ..

U17 Takımımız Barcelona Galibiyetiyle Başladı

Galatasaray'ın efsanevi yıldızı Gheorghe Hagi?nin organize ettiği Hagi Talent Cup?ta Galatasaray U17 Takımı, Barcelona?yı 2-1 mağlup etti.

Barcelona?da uzun bir dönem forma giymiş olan Sergi Barjuanın çalıştırdığı Barcelona U17 Takımı karşısında son 20 dakikayı 10 kişi oynayan U17 Takımımız karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Takımımızın gollerini Emre Gemici ve Erdi Güncan kaydetti.

Turnuvanın statüsü gereği karşılaşmanın normal süresinin ardından penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarını da 4-3 kazanan takımımız turnuvaya galibiyetle başladı. Hagi Talent Cup'ın diğer karşılaşmasında Real Madrid, Hagi Futbol Akademisi'ni 2-0 mağlup etti. Turnuvanın ikinci maçında bugün Hagi Futbol Akademisi ile karşılaşacak olan U17 takımımız son maçında ise Real Madrid karşısına çıkacak.

galatasaray.org

Saim Karakuzu' Alıntı:
doğan gs tv de izlemiştim yazı aynen şuydu takımımız gökhan zan ile yıllık 2milyon eurodan 2yıllık anlaşma yapmıştır ayrıntılar biradan ..

Dediğim gibi yukarıda dediğim şartlar olduğu taktirde 2 milyon avroya denk gelecek bir anlaşma yapıldı.O yüzden 2 milyon rakamı konuşuluyor.Ancak verilen garanti para 2 milyon değil kesinlile.1 milyon garanti alıyor.He oda fazla ama neyse.

Gökhan Zan ilk yıl 1.3 ikinci yıl 1.5 milyon dolara anlaşma imzaladı. Maç başı ne alıyor bilmiyorum. Genelde oynamadığından o önemli değil sanırım:)

Sühan Cem' Alıntı:
Gökhan Zan ilk yıl 1.3 ikinci yıl 1.5 milyon dolara anlaşma imzaladı. Maç başı ne alıyor bilmiyorum. Genelde oynamadığından o önemli değil sanırım:)

İşte oda baktığında 1 milyon avroya denk geliyor abi.İkinci yıl artış olmuş biraz onu bilmiyordum.

Onunda son yılı bu yıl 40 maçta oynasa(ki bu bir futbol mucizesi olur) kontrat zamanı geldiğinde kontrat bulabilir mi? Büyük soru işareti. Bulsa bile aldığı ücretin en fazla yarısını alabilir fazlasını değil.

2. yarı en iyi stoperimiz olacak kesinlikle. Canı isteyince nasıl da oynar. Malum Nba'deki kontrat sezonu geçiren oyunculardan farkı yok gözümde.

Sühan Cem' Alıntı:
hehehe Doğan :))) 40 maç oynarmı dedin hala gülüyorum yanıt versemmi diye:)

Yok yahu onun yanına bunun bir futbol mucizesi olduğunu ekledim abi.Gökhan kaç maça çıktın sorusuna 20li basamaklardan başka cevap veremez bünyesi kabul etmez bunu.30lu ,40 lı sayıları unutmuştur arkadaş dili tutulur.

Gökhan'a verilen 1.3milyon dolar gerçekten çöpe atılan bir para.Milli takıma girmesi bile çok saçma da bu parayı ona vermek daha da saçma.
Daha elle tutulan bir tane bile başarısı yok.Kaç yıldır futbol oynuyor.Pardon yatıyor..

Medya Bilgilendirme

B_7587_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Sağlık Koordinatörlüğü?ne Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu getirilmiştir. Sayın Kunduracıoğlu?nun ekibinde Dr. Murat Çevik, Fizyoterapist Mehmet Erdem Yörükoğlu, Fizyoterapist Ata Özgür Ercan, Fizyoterapist Umut Şahin, Masör Sedat Peker, Masör Murat Çalışkan ve Masör Fuat Öz yer almaktadır.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Bu görevde bugüne kadar hizmet veren Sağlık Kurulu ekibine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Hayırlı uğurlu olsun.En büyük transfer oldu bu.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Medya Bilgilendirme

B_7587_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Sağlık Koordinatörlüğü?ne Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu getirilmiştir. Sayın Kunduracıoğlu?nun ekibinde Dr. Murat Çevik, Fizyoterapist Mehmet Erdem Yörükoğlu, Fizyoterapist Ata Özgür Ercan, Fizyoterapist Umut Şahin, Masör Sedat Peker, Masör Murat Çalışkan ve Masör Fuat Öz yer almaktadır.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Bu görevde bugüne kadar hizmet veren Sağlık Kurulu ekibine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Hayırlı uğurlu olsun.En büyük transfer oldu bu.

Sakatlanan futbolcuya kolay gelsin yani masör boş değil :ehue :)