gökhan öyle ya candan adam yani açık ve net bir şey yıllık 2milyon eurosunu alır adam o kadar ..
Camdan adam demek istedin heralde ?Saim Karakuzu' Alıntı:gökhan öyle ya candan adam yani açık ve net bir şey yıllık 2milyon eurosunu alır adam o kadar ..
Saim Karakuzu' Alıntı:gökhan öyle ya candan adam yani açık ve net bir şey yıllık 2milyon eurosunu alır adam o kadar ..
Saim Karakuzu' Alıntı:doğan gs tv de izlemiştim yazı aynen şuydu takımımız gökhan zan ile yıllık 2milyon eurodan 2yıllık anlaşma yapmıştır ayrıntılar biradan ..
Sühan Cem' Alıntı:Gökhan Zan ilk yıl 1.3 ikinci yıl 1.5 milyon dolara anlaşma imzaladı. Maç başı ne alıyor bilmiyorum. Genelde oynamadığından o önemli değil sanırım
Sühan Cem' Alıntı:hehehe Doğan )) 40 maç oynarmı dedin hala gülüyorum yanıt versemmi diye
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Medya Bilgilendirme
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Sağlık Koordinatörlüğü?ne Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu getirilmiştir. Sayın Kunduracıoğlu?nun ekibinde Dr. Murat Çevik, Fizyoterapist Mehmet Erdem Yörükoğlu, Fizyoterapist Ata Özgür Ercan, Fizyoterapist Umut Şahin, Masör Sedat Peker, Masör Murat Çalışkan ve Masör Fuat Öz yer almaktadır.
Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Bu görevde bugüne kadar hizmet veren Sağlık Kurulu ekibine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.
Hayırlı uğurlu olsun.En büyük transfer oldu bu.