Gündemden

Bu akşam KanalTürk'te Telegol programında saat 20:50 de Serhat Ulueren özel bir Galatasaray dosyası hazırlatmış adıda Son 10 Yıldaki Büyük Çöküş.İzlemek lazım bakalım neler hazırladı Serhat 8) 8)

Florya'ya akreditasyonu olmayanların kuyruk acılarını dindirmek için yaptıkları salak bir dosyadır. İzlemeyin arkadaşlar hem vakit kaybı, hem de boşuna reyting kazandırmayın.

Arda Turan ile ilgili Emre'den şok iddia

Milli Takım'da Arda Turan şoku yaşanırken, yıldız futbolcunun sakatlığı ile ilgili Emre Belözoğlu'ndan eski takımı G.Saray'a şok bir suçlama geldi. Emre, aynı sakatlığı yaşayan GS'li gençleri örnek gösterdi.

Erhan Güven'in haberi

Arda'da futbolcularda sıklıkla görülen pubis şüphesi olduğu ve milli futbolcunun ameliyat olması halinde büyük ihtimalle ligin ilk yarısını kapatacağı öğrenildi.

Milli Takım'ın tecrübeli ismi Emre Belözoğlu ise Arda'nın sakatlığı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. G.saray'da uzun süre forma giyen başarılı oyuncu, Sarı-Kırmızılı takımın idman sahasındaki soruna dikkat çekti ve Arda'nın sakatlığının bundan kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

Şu an aynı problemi Aslan'ın genç yeteneği Aydın Yılmaz'ın da yaşadığına işaret eden Belözoğlu, "Ben de İnter'de oynarken tam 1,5 yıl bu sorunla uğraştım. G.Saray'ın altyapısından yetişip aynı dertten muzdarip olmayan futbolcu neredeyse yok." dedi.

Emre'nin sözlerini 1987-88-89 doğumlu gençlerden oluşan G.Saraylı kuşağın yaşadıkları da doğruluyor. Aralarında Özgürcan Özcan, Cafercan Aksu, Oğuz Sabankay, Zafer Şakar, Mülayim Erden, Arda Turan'ın da bulunduğu 23 futbolcudan oluşan bu altın jenerasyonun 12 üyesi, pubis denilen, kasık bölgesinde aşırı zorlanmaya bağlı hastalıktan muzdarip oldu.

Şimdi Mili Takım doktorları ve G.Saray sağlık hayeti bunu tartışıyor. Arda Turan eğer hemen ameliyat olmazsa sakatlık süresinin uzayacağı da gelen bilgiler arasında.

Youla'ya hapis cezası!

Eskişehirspor eski Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın, kendisine basın yoluyla hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu futbolcu Souleymane Youla, 2,5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, hükmün açıklanmasını geriye bıraktı.

Eskişehir 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, Çalımbay'ın avukatları Ayşe Fert Dökmeci ve Erdal Kesebilir ile Youla'nın avukatı Rüstem Özışık katıldı.

Hakim, sanık Souleymane Youla'nın TCK'nın 125/1-2 maddesi gereğince hakaret suçunu sabit buldu ve 2,5 ay hapis cezası verdi. Hakim, hükmün açıklanmasını geriye bıraktı.

Bu arada Çalımbay'ın, Youla'dan kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 300 bin lira talep ettiği manevi tazminat davası da 3. Asliye Hukuk Mahkemesinde devam ediyor.

Çalımbay'ın avukatları, duruşmanın ardından yaptıkları yazılı açıklamada, kararın Türk sporundaki etik değerler açısından bir başlangıç olduğunu belirterek, spor kurumlarındaki hiyerarşi ve disiplin uygulamaları bakımından bu kararın örnek teşkil edeceğini bildirdi.

Yeni bi konuyu konuşmak istiyorum;

Turkish Airlines'ın yaptığı sponsorluk anlaşmalarını bilmeyen yoktur. Bu yatırımlar Türk sporuna değilde neden Avrupa piyasasına yapılıyor. Anlamış değilim..

Alperen Galatasaray'a sponsor olsa Fenerliler ık zık eder, tersi bir durumda bizimkiler aynı tepkiyi gösterir. Ayrıca Türkiye'de tanınırlığını artırmak gibi bir derdi yok THY'nin, onların amacı Avrupa'da ve Dünya'da daha önemli bir marka haline gelebilmek ve bu amaçlarına uygun antlaşmalar yapıyorlar.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Alperen Galatasaray'a sponsor olsa Fenerliler ık zık eder, tersi bir durumda bizimkiler aynı tepkiyi gösterir. Ayrıca Türkiye'de tanınırlığını artırmak gibi bir derdi yok THY'nin, onların amacı Avrupa'da ve Dünya'da daha önemli bir marka haline gelebilmek ve bu amaçlarına uygun antlaşmalar yapıyorlar.

ülkere LANET OLSUN o zaman

FENER bizim macta baslıgı (GALATASARAYIN sucu ne ) isimli pankart yapmayı düsünüyormus öle duyum aldım, sadece yazımı olur resimlerle süslerlermi bilemem yaparlarsa tabi

Volkan Özger' Alıntı:
FENER bizim macta baslıgı (GALATASARAYIN sucu ne ) isimli pankart yapmayı düsünüyormus öle duyum aldım, sadece yazımı olur resimlerle süslerlermi bilemem yaparlarsa tabi
İşte bizde kazanırsak o pankart ters tepmiş olur,şunları çıkalım ve yenelim,bütün sezon onların çenelerini çekmeyelim.

Lucescu Barış Özbeğe talip olmus,takimda gormek istiyormus..Aman ne guzel bir haber.

Barış'ı almaya gelen varsa bırakın para istemeyi , elini öpün hemen anlaşıp yollayın. Havaalanında en az 10bin GS li gelir yolcu etmeye davullarla halaylarla

Bizi sevdiğini biliyordum ama bu kadar büyük fedakarlık gerçekten mükemmel Lucescu :)

Alistira alistira söyleseydin be Lucescu yüregimize inecekti:)

Saka bir yana; Baris'tan bile daha önce gitmesi gereken oyuncular var takimda.