Gündemden

Emre o stada gelsin burada ben dahil neredeyse tüm forum ahalisini biliyorum ki bir daha o stadın kapısının önünden geçmez... Bilmem yanılıyor muyum ?

Bu arada o zaman üzülmüştük belki, hatta Fatih Terim sinirden tokatlamıştı Emre'yi ama iyi ki o kırmızı kartı görmüş iyi ki... Final onsuz oldu en azından.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1t1mbunz]Emre o stada gelsin burada ben dahil neredeyse tüm forum ahalisini biliyorum ki bir daha o stadın kapısına tıklamaz... Bilmem yanılıyor muyum ?

Yanılıyorsun Tugay :))

Bu forumdan çok kişi Allah göstermesin hapiste olur Zanlı olarak :))[/quote:1t1mbunz]

Doğru abi o olayı hesaba katmadım hiç. Sağolsun kardeşlerimizin çoğu üniversiteleri kazandılar ama hiçbiri hukuk okumuyor sanırım. Ortak avukatlığımızı yapacak biri lazım işte o zaman. Ama bir de güzel yanı; sarı-kırmızı boyalı bir koğuş, nevizade geceleri ile inleyen koridorlar... Dolu kısmından baktım bardağın. :)

Eren Aydın var abicim :) .

Alperen'de sanki okadar yüksek puan alacak ne vardı az daha düşük alıp Ankara Hukuk'a girsen olmazmıydı canınayanayım :) ihtiyacımız olacak sana.

Forumda böyle pozitif hava estimi hoşuma gidiyor diyeceğim ama pozitif hava diye anladığım Hapishanede nevizade geceleri söylemek falan:))) Nasıl pozitif bilmem ama iyi oldu bu :))

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Eren Aydın var abicim :) .

Alperen'de sanki okadar yüksek puan alacak ne vardı az daha düşük alıp Ankara Hukuk'a girsen olmazmıydı canınayanayım :) ihtiyacımız olacak sana.

Doğru abim ya kankimi unuttum. :) Ama bunu kendisi yaptı, kendisi unutturdu bize kendisini. Erenim sonuna kadar savunur bizi gerekirse gelir bizimle yatar paşa paşa. Hani diyordu ya Karagümrük Yanıyor şarkısında, paşa paşa yatarım... :)

Sühan Cem' Alıntı:
Forumda böyle pozitif hava estimi hoşuma gidiyor diyeceğim ama pozitif hava diye anladığım Hapishanede nevizade geceleri söylemek falan:))) Nasıl pozitif bilmem ama iyi oldu bu :))

Sühan Abi, aslında bizim pozitif havamız takımla paralel diyebiliriz. Kazandığımız maçlardan sonra forumun sessiz sakin havası kaybettikten sonra savaş sonrası kim kime dum duma havasına dönüşüyor. Ama ne olursa olsun ben inanıyorum ki burada herkes birbirini çok seviyor, sayıyor. Ortak payda Galatasaray olunca... :)

TabiiTugay. Birbirimize karşı herhangi bir sorunumuz yok ki. Tartışmalarımız GS menşeili. (real-barca ve arada çıkan lke sorunalrını saymıyorum :D )

Bu yüzden de kimsenin kimse ile kırgınlığı olmaz. Bu yüzden yazdıkalrımıza daha dikakt etmeliyiz. Burda (varsa öyle bir değer) GS'lılığı en az olan adam dışarıdaki adamdan daha iyi GS'lıdır. Bir şekilde GS için kafa yoruyor günlük hayatında bile. Bu yüzden herkesi seviyorum ben kendi payıma. Hepiniz sarı kırmızısınız. Ha gözümde koyu sarı koyu kırmızılar olabilir hehehe

Fenerbahçeli isim yine Milli Takım'da...

Brezilya Milli Takımı'nda Ekim ayında Avrupa'da oynanması planlanan ve rakip konusunda çeşitli tekliflerden yanıt beklenen iki maç öncesi 23 kişilik aday kadro belli oldu.

Kaynak : sporx.com

--------------------------------------------------------------------------------

Yine derken ?

Yalakalık yapacaklar ya, manşet bu haber ilk sırada. Elano da kadroda olmayınca resimde Santos var. Peki kadroda kim var ?

Açın bakın kadroya ey gerizekalılar !

Dünya Kupası as kadrosundan kaç kişi var orada ey ahmaklar !

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel bu sezon şampiyon olmak istediklerini söyledi, Beşiktaş'a müthiş bir gönderme yaptı; "Ben Fenerbahçe'nin hiçbir maçta deplasmanda, beraberliğe sevindiğini görmedim
Umursamayayım diyorum ancak bi takımın futbolcuları antpatik olmak için bu kadar mı uğraşır,Belli ki eziklik duyguları bunlarda doğuştan gelen bir özellik.Daha geçen sene Trabzon'a yenilince taklalar atan sanki kendileri değildi.5 dakika sonra mosmor sahada ağladıklarından olsa gerek hafıza kaybına uğramış Volkan Efendi.

Medical Park Sağlık Raporu: 27 Eylül 2010 Pazartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı?nın İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını yarıda bırakmak zorunda kalan Milan Baros?un tedavisine başlandı. Sol ayak arka adalesinde birinci derecede yırtığı bulunan Baros; Karabükspor maçında forma giyemeyecek.

Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu ve Çağlar Birinci kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarına devam ederken, Arda Turan da bugün bu ekibin içine katıldı.

Mehmet Batdal koşularına devam etti.

Bu iyi olmadı işte.

Karabük maçında çok forvet ve gol sıkıntısı çekeceğimizi zannetmiyorum.Kewell o işi layığıyla yaparda Pino'nun geçen 2 maçın ardından bir süre kenara geçmesini ümit ediyordum.

Högh Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncularından biriydi.Uche ile birlikte çok uyumlulardı.Gerçekten üzüldüm.Sağlığına kavuşur umarım.

şimdi baktım facebook hesabına: şunları yazmış

To all the fans of Turkey: I'm feeling very good. There is some who say that I'm very ill...that 's not true. I'm feeling good ass ever. Jes
2 hours ago

umarım facebook adresindeki gerçek högh'tür. hastaysa da en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle.

Enes Kömürcü' Alıntı:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=5296011&id=170401154388&fbid=436677319388&ref=nf

Buna bakmalısınız mutlaka :)

''Tesadüf''en gözleri kaymıştır : )

Hangi gazete acaba bu ?

Gerçekten büyük cesaret örneği göstermişler medyanın durumu ortadayken...