Olay doğru.Ama yinede sayın bakalım desem Ayhan'ı takımı sabote edenlerden sayar çoğunuz üzücü olan odur.
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:http://fanatik.ekolay.net/Neyin-pesinde ... 199268.htm[/url]
"Bildiğim kadarıyla alınan futbolcular Rijkaard?ın listesinde yoktu. Mecburen kulüp kimi aldıysa onunla çalıştı."
Mustafa Yücedağ: ?Bazı futbolcular oynamayarak Rijkaard?a değil ama, Galatasaray Kulübüne ihanet ettiller. Bu isimleri kulüp bulacaktır?
Mustafa Yücedağ: ?Futbolcular Rijkaard?i sabote etti, kalmasini isteyenler azinliktaydi. Bu çok nettir.?
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bu Burcu Esmersoy Galatasaraylı ise ben hangi takımlıyım merak ettim kendimi.
İzleyen varmı bilmiyorum ama şimdi elemenın adını unuttum konuklardan biri Galatasray yenecek ve ben senin yarın göreceğim güzel yüzünü dedi o ara Esmersoy bi bozuldu neden öyle diyosun ben objektifim falan diye kıvırmaya başladı.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:İsmi aklıma gelmedi Ozan doğru Mehmet Aslan'dı. Adam sen ben gibi taraftar söylemleri, ifade tarzı falan çok hoşuma gitti.
1e1 futbol mu kaleden kaleye filan mı oynadılar 2-3 kişi daha olaydı japon kale yaparlardı 8)Uğur Güven' Alıntı:Sağlam Galatasaraylıdır bir o kadarda havalıdır bahar şenliklerinde söyleşiye gelmişti üniversiteye Pascal Noumayla maç yapmışlardı