Gündemden

M.Yücedağ: "Rijkaard ekip çalışmasına çok önem verdi ama Florya?da ekip çalışması diye bir şey yok! Kimsenin umrunda değil ekip falan."

Mustafa Yücedağ: ?Futbolcular Rijkaard?i sabote etti, kalmasini isteyenler azinliktaydi. Bu çok nettir.?

Mustafa Yücedağ: ?Bazı futbolcular oynamayarak Rijkaard?a değil ama, Galatasaray Kulübüne ihanet ettiller. Bu isimleri kulüp bulacaktır?

M.Yücedağ: "Biz yürekten Galatasaraylıyız, bu yapılan ihanettir. Bunu yapanları biz dışında herkes biliyor, bir tek biz bilmiyoruz"

M.Yücedağ: "Benim anadilim Flemenkçe, beni eleştirenler ne kadar Flemenkçe biliyorlar şüpheliyim."

M.Yücedağ: "Rijkaard mağlubiyeti hazmedemeyecek bir insandı. İstifayı düşünmedi, daima başarılı olmak için kalmak istedi."

M.Yücedağ: "Bildiğim kadarıyla alınan futbolcular Rijkaard?ın listesinde yoktu. Mecburen kulüp kimi aldıysa onunla çalıştı."

M.Yücedağ: "Herkes atıp tutuyor ama bu adam kimi istemiş, kim gelmiş, ne olmuş bir araştırın. Madem sz eski oyuncusunuz, gidin sz hoca olun"

M.Yücedağ: "Rijkaard kesinlikle kızgın değil ama morali baya bozuktu, çok üzüntülüydü. İstediğini yapamadığı için üzüldü"

M.Yücedağ: "Benim tercümemi eleştiren insanlar karşılarıma çıkıp Flemekçe konuşamazlar. Ne dediyse çevirdim. Bn bunu yapmasam ihanet olurdu"

M.Yücedağ: "Mehmet Demircan isimli Fanatik yazarı bana sallayıp duruyor ama önce çıksın ?paar? kelimesi ne demek onu öğrensin."

M.Yücedağ: "Karabük maçında Servet?i dinlendirdi hoca. Bunu M.Sarp?a da yaptı ama kimse onu konuşmadı. Geçen seneden ders alıp dinlendirdi."

"Bildiğim kadarıyla alınan futbolcular Rijkaard?ın listesinde yoktu. Mecburen kulüp kimi aldıysa onunla çalıştı."

Mustafa Yücedağ: ?Bazı futbolcular oynamayarak Rijkaard?a değil ama, Galatasaray Kulübüne ihanet ettiller. Bu isimleri kulüp bulacaktır?

Mustafa Yücedağ: ?Futbolcular Rijkaard?i sabote etti, kalmasini isteyenler azinliktaydi. Bu çok nettir.?

Bu kısımları özellikle hatırımızda tutalım.

Ben kesinlikle aklımda tutacağım abi orası kesin.
Bu adamı resmen harcamayı başardığımız için tüm yönetimin alnından öpüyorum...

Bu Burcu Esmersoy Galatasaraylı ise ben hangi takımlıyım merak ettim kendimi.

İzleyen varmı bilmiyorum ama şimdi elemenın adını unuttum konuklardan biri Galatasray yenecek ve ben senin yarın göreceğim güzel yüzünü dedi o ara Esmersoy bi bozuldu neden öyle diyosun ben objektifim falan diye kıvırmaya başladı.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Bu Burcu Esmersoy Galatasaraylı ise ben hangi takımlıyım merak ettim kendimi.

İzleyen varmı bilmiyorum ama şimdi elemenın adını unuttum konuklardan biri Galatasray yenecek ve ben senin yarın göreceğim güzel yüzünü dedi o ara Esmersoy bi bozuldu neden öyle diyosun ben objektifim falan diye kıvırmaya başladı.

Mehmet Aslan o kişi abi.Burcu yu iyi şıkıştırdı ama :) Mehmet Aslan sıkı GS li.Futbolcularla arkadaş ve programa gelmeden önce floryadaymış.

İsmi aklıma gelmedi Ozan doğru Mehmet Aslan'dı. Adam sen ben gibi taraftar söylemleri, ifade tarzı falan çok hoşuma gitti. Burcu'yu fena sıkıştırdı reklam imdadına yetişti Burcu'nun.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
İsmi aklıma gelmedi Ozan doğru Mehmet Aslan'dı. Adam sen ben gibi taraftar söylemleri, ifade tarzı falan çok hoşuma gitti.

Maçı tribünde değil de ekran karşısında izleyenler iyi bilir :) , çünkü her maçta kameralar bir kez olsun onu gösteriyorlar, her maç tribünde.

Mehmet Aslan'ın maçla ilgili yorumu mükemmeldi..

Ben bu maçı Kurtuluş Savaşına benzetiyorum dedi, kısaca Fener'e düşman Galatasaray'a Türkiye damgasını yapıştırdı ve yorumlarını bunun paralelinde yaptı.

Mehmet Aslan çok sağlam Galatasaraylıdır...Tahmin ediyorum ki kongre üyesidir ya da olacaktır.

Sağlam Galatasaraylıdır bir o kadarda havalıdır bahar şenliklerinde söyleşiye gelmişti üniversiteye Pascal Noumayla maç yapmışlardı :p

M.Aslanın yönetimlede arası iyi galiba çünkü bugün florya da oyuncularla falan konuşmuş.Yoksa arası iyi olmasa tesislere falan almazlar en önemli maçın oynanacağı gün.İlerde yönetime falan girerse şaşırmam.

Kongre üyesi bildiğim kadarıyla...Ntv'de katıldığı bir programda da bundan daha sert göndermelerdede bulunmuştu Fenerbahçe hakkında,programın ismi aklıma gelmiyor ancak...Diyeceğim oki kendisi öyle tutuyorum değilde fanatizm düzeyinde bu aşkı yaşayan bir kardeşimiz,bunuda inkar etmiyor,heryerde dile getiriyor...Hatta yine aynı programda bu aşka baba emaneti demişti yanılmıyorsam...

Helal olsun adam hiç bir şeyden korkmadan hiç bir çıkar kaygısı gözetmeden ne biliyorsa anlatıyor.

En az 4 futbolcuyu kadro dışı bırakırdım dedi. Adnan Sezgin'in bu pis işlerin içinde olduğundan bahsetti hatta işin olmayan şeylere burnunu sokma gibi terbiyesizce şeyler falan söylemiş Mustafa Yücedağ'a.

İnşallah bu konu araştırılır ve gereken neyse yapılır...

Adnan Sezgin işi olmayan ilere karışır ama kendi işini yapmaz zaten...

Uğur Güven' Alıntı:
Sağlam Galatasaraylıdır bir o kadarda havalıdır bahar şenliklerinde söyleşiye gelmişti üniversiteye Pascal Noumayla maç yapmışlardı :p
1e1 futbol mu :) kaleden kaleye filan mı oynadılar :) 2-3 kişi daha olaydı japon kale yaparlardı 8)

Bu arada Adnan Sezgin'e kafan kıyaktı Almanya'da tarzı birşey söyledi. Sezgin de keşmiş iyi mi :)