Hakan oldukça bilinçli bir adam. Ne zaman ileri gideceğini ne zaman geride duracağını biliyor. iyi bir bek. Hücum olarak çok iyi olmasada bilinçli bir oyuncu. Fakat bende Hakan'ın 5 milyon euro falan edeceğini düşünmüyorum...
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Yönetim ne yaptıgı belli.
Kalli takımın başında değilmiş gibi gözücek ama aslında takımın basında olucak.Skibbe'de kukla gibi kullanılıcak.
Yunus Gökyıldız' Alıntı:G.Saray'da 3. Kalli dönemi !..
Galatasaray'da daha önce iki dönem teknik direktörlük yapan Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp, 3. kez Sarı kırmızılı ekipte göreve getirildi.
Geçen sezonun sonuna 6 hafta kala teknik direktörlükten ayrılan Kalli, sezon sonuna kadar teknik danışmanlık yapacak. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: ''Galatasaray Kulübü'nde 1992-1993 ile 2007-2008 sezonlarında teknik direktörlük, 1993-1994 sezonunda ise teknik danışmanlık yapan Karl Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008-27 Mayıs 2009 döneminde teknik danışman olarak görev yapacaktır.''
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Yönetim ne yaptıgı belli.
Kalli takımın başında değilmiş gibi gözücek ama aslında takımın basında olucak.Skibbe'de kukla gibi kullanılıcak.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Ali Erdem Güntepe":xqe5bur9]Yönetim ne yaptıgı belli.
Uğur YILMAZ' Alıntı:Eğer ki Kalli-Lincoln ile tekrar sorun yaşarsa hiç iyi olmaz. Zaten Lincoln'den bu sene verim almaya başladık. Adam her maç elinden geleni yapıyor. Umarım sorun yaşamazlar...
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Kimsenin birşey kasmasına, sinir katsayılarının artmasına gerek yok.Bir futbolcu o gün saha da çıkar topunu oynamak isterse hayli hayli gayet güzel oynar.
Galatasaray Futbolcuları için bu saatten sonra hiçbirşey bahane olmamalı.Başımızda sakatlık ve hakem belaları varken : )