Gündemden

Hakan oldukça bilinçli bir adam. Ne zaman ileri gideceğini ne zaman geride duracağını biliyor. iyi bir bek. Hücum olarak çok iyi olmasada bilinçli bir oyuncu. Fakat bende Hakan'ın 5 milyon euro falan edeceğini düşünmüyorum...

.Saray'dan Ayhan'a yeni teklif

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ayhan Akman'a, sarı-kırmızılı yönetimden nikah tazelemek için teklif geldi.

Futbol şubesi sorumluları, son haftaların başarılı oyuncusuyla bir görüşme yaparak gelecek yılda da kendisini takımda görmek istediklerini bildirerek 1 senelik yeni sözleşme önerdi. Kulübünde üç sezon daha kalmak isteyen tecrübeli futbolcu ise bu teklife henüz olumlu veya olumsuz bir cevap vermedi. Sarı-kırmızılı formayı 8 yıldır giyen ve takım kaptanlarından olan 31 yaşındaki Ayhan'ın yapılan teklifi düşündüğü ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Kendisine 2 veya 3 senelik bir sözleşme önerilmesini bekleyen futbolcunun, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmayı düşünmediği, ancak teklif edilen 1 yıllık sözleşmeyi de az bulduğu öğrenildi.

Teknik Direktör Michael Skibbe'nin vazgeçemediği oyunculardan olan Ayhan'la sözleşme imzalamak isteyen yöneticilerin ise opsiyonlu olarak önerilerini artırabilecekleri vurgulandı.

Galatasaray'da Ayhan'la da sözleşme yenilenmesi durumunda geriye sadece yine sezon sonunda mukavelesi sona erecek olan Hasan Şaş kalacak.

Bu arada Cim-Bom Metalist maçının hazırlıklarını dün sürdürdü. Testten geçirilen Lincoln'un ise takımla çalışmalara başlayabileceği bildirildi.

Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp
Galatasaray Spor Kulübü?nde 1992 - 1993 ile 2007 - 2008 tarihlerinde Teknik Direktörlük, 1993 - 1994 sezonunda ise Teknik Danışmanlık yapan Karl - Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008 / 27 Mayıs 2009 döneminde Teknik Danışman olarak görev yapacaktır.

Sayın Karl - Heinz Feldkamp?a başarılar dileriz.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü Kaynak:Galatasaray.org

Bu ne demek şimdi?Zaten öyle değil miydi?

G.Saray'da 3. Kalli dönemi !..

Galatasaray'da daha önce iki dönem teknik direktörlük yapan Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp, 3. kez Sarı kırmızılı ekipte göreve getirildi.

Geçen sezonun sonuna 6 hafta kala teknik direktörlükten ayrılan Kalli, sezon sonuna kadar teknik danışmanlık yapacak. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: ''Galatasaray Kulübü'nde 1992-1993 ile 2007-2008 sezonlarında teknik direktörlük, 1993-1994 sezonunda ise teknik danışmanlık yapan Karl Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008-27 Mayıs 2009 döneminde teknik danışman olarak görev yapacaktır.''

Polat'tan F.Bahçe'yi kızdıracak yorum

Güncelleme : 26.11.2008 17:11

Galatasaray Başkanı Adnan Polat tarihi açıklamalarda bulundu. Polat'ın sözleri Fenerbahçe taraftarlarını çok kızdıracak.

Medyaspor'un haberine göre; Polat "Bütün çocuklar Fenerbahçeli doğar, sonradan Galatasaraylı olur. Doğru olabilir, çünkü doğan bütün çocuklar hep ağlayarak doğuyor" dedi.

Yanlız süper cevap vermiş Polat :p :p

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Yönetim ne yaptıgı belli.

Kalli takımın başında değilmiş gibi gözücek ama aslında takımın basında olucak.Skibbe'de kukla gibi kullanılıcak.

Yönetim kesinlikle dogru bir iş yaptı.
Sene başında bu yapılacaktı.Ama Kalli nin eşinin sağlık sorunlarından dolayı bu karar alınamadı.

Zaten Benfica ve Olympiakos maçlarının teknik analizini yapıp nasıl oynanması gerektiğini Skibbe ile konuşan kişide Kalliydi.Yani pek değişen birşey yok aslında sene başında planlanan sonra ara ara yapılabilen bu danışmanlık görevi kesinlik kazandı hepsi bu.

Basının bu denli abartması,Skibbe gitsin diye yapılıyor vs diye ortalıgı ayaga kaldırması tam bir komedi aslında çünkü bir çok Galatasaray muhabiride biliyorki bu olay sene başından beri planlanmıştı ama sağlık sorunları sebebiyle yapılamamıstı.

Ayrıca Kalli nin danısman olarak getirilmeside dogru bir karar.Her büyük takımda bu tip danısmanlar vardır.Real Madrid,Bayern munich,Barca bunlara güzel birer örnektir.
Medyanın çıkardığı yaygaraya kulak asmamalıyız bence.

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
G.Saray'da 3. Kalli dönemi !..

Galatasaray'da daha önce iki dönem teknik direktörlük yapan Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp, 3. kez Sarı kırmızılı ekipte göreve getirildi.

Geçen sezonun sonuna 6 hafta kala teknik direktörlükten ayrılan Kalli, sezon sonuna kadar teknik danışmanlık yapacak. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: ''Galatasaray Kulübü'nde 1992-1993 ile 2007-2008 sezonlarında teknik direktörlük, 1993-1994 sezonunda ise teknik danışmanlık yapan Karl Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008-27 Mayıs 2009 döneminde teknik danışman olarak görev yapacaktır.''

Çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.
Çünkü Kalli'nin futbolu çok iyi bildiğine inananlardanım...

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Yönetim ne yaptıgı belli.

Kalli takımın başında değilmiş gibi gözücek ama aslında takımın basında olucak.Skibbe'de kukla gibi kullanılıcak.

Ben açıkçası sevindim bu işe.
Neden?Çünkü Luce ile anlaşıldı ve o gelene kadar takımın 3 kulvardaki mücadeleden kopmaması için yapılabilecek yegane mudahele buydu.
Kalli uzun vadede takımı çok sıkabilir fakat kısa vaadede iyi bir hava getirip bir heyecan yarabilir.
Kalli ile ilgili tek şüphem Lincoln ile olan sorunları.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":xqe5bur9]Yönetim ne yaptıgı belli.

Ben açıkçası sevindim bu işe.
Neden?Çünkü Luce ile anlaşıldı ve o gelene kadar takımın 3 kulvardaki mücadeleden kopmaması için yapılabilecek yegane mudahele buydu.
Kalli uzun vadede takımı çok sıkabilir fakat kısa vaadede iyi bir hava getirip bir heyecan yarabilir.
Kalli ile ilgili tek şüphem Lincoln ile olan sorunları.[/quote:xqe5bur9]
Eğer ki Kalli-Lincoln ile tekrar sorun yaşarsa hiç iyi olmaz. Zaten Lincoln'den bu sene verim almaya başladık. Adam her maç elinden geleni yapıyor. Umarım sorun yaşamazlar...

Cumhuriyet´te okuduğum habere göre Kalli bu görevi "ücretsiz" sürdürüyormuş ancak yönetimden gerekli ilgiyi görmediği ve yönetim içinde bu duruma karşı çıkanların varlığını bildiği için Metalist´i izlemek yerine tatile çıkarak bir nevi rest çekmiş.

Türkiye Liginde maç izleyip rapor hazırlayacağını yaşı nedeniyle pek sanmıyorum. Ancak UEFA´daki geleceğimiz için çok önemli bir gelişme.

Uğur Lincoln sorununa değinmiş ama bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Sonuçta Lincoln ilgi arsızı bir oyuncu. Lincoln´ün bu sezon çok iyi oynamasında, Kalli´nin gitmesinden ziyade Kewell´ın gelişi etkendi bana göre. Lincoln pabucun pahalı olduğunu, artık yatarak taraftarın sevgilisi olamayacağını anladı.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Eğer ki Kalli-Lincoln ile tekrar sorun yaşarsa hiç iyi olmaz. Zaten Lincoln'den bu sene verim almaya başladık. Adam her maç elinden geleni yapıyor. Umarım sorun yaşamazlar...

Lincoln le bir sorun olmaz çünkü Kalli sadece danışman olarak görev yapacak yani basında anlatıldıgı gibi Skibbe nin patronu olmayacak.

Sadece avrupa maçları ve ligdeki büyük maçlar öncesi takımları izleyip ona fikrini söyleyecek.
Yani bir geçiş dönemi gibi düşünürsek Doğan'ın söylediği gibi Aralık ayına kadar kaza bela olmadan işleri kontrol eden güvenilir birisi bulunsun istedi Adnan Polat hepsi bu.

bu adam asla işsiz kalmaz alman futbolunda çoktan emekliye ayırdılar artık tvde maç bile yorumlatmıyolar ama saolsun bizim yönetimimiz de bir kalli aşkıdır gidiyor...teknik danışmanlık yapcakmış ya geçen sene takımının başında 5 yiyen adama hangi konuda danışcak skibbe merak ediyorum:)

Geçen sene 5'i Kalli yemedi.Federasyon yedirtti ;) Ayrıca hiç mi iyi maçı yoktu.Çok vardı.Neden onları değilde kötü maçları göz önüne alıyorsunuz?

helsnborgdan kendi sahamızda 3 taneyide federasyon yedirtmedi heralde :))

bence florya ya girmemek şartıyla değil teknik danışmanlık antrönörlük bile yapabilir...çünkü özellikle servet ve lincolnun sinir katsayısı epey artacaktır kalliyi görünce:)).

Kimsenin birşey kasmasına, sinir katsayılarının artmasına gerek yok.Bir futbolcu o gün saha da çıkar topunu oynamak isterse hayli hayli gayet güzel oynar.

Galatasaray Futbolcuları için bu saatten sonra hiçbirşey bahane olmamalı.Başımızda sakatlık ve hakem belaları varken : )

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Kimsenin birşey kasmasına, sinir katsayılarının artmasına gerek yok.Bir futbolcu o gün saha da çıkar topunu oynamak isterse hayli hayli gayet güzel oynar.

Galatasaray Futbolcuları için bu saatten sonra hiçbirşey bahane olmamalı.Başımızda sakatlık ve hakem belaları varken : )

bende onu sölüyorum işte tam lincolnun canı 1 sene aradan sonra top oynamak istemiş gene küsmesin bu durumda geçmiş günleri hatırlayıp:D

şaka bi yana umarım hayırlı olur..işimiz kalliyle skibbe A.Şye kaldı ( gecen sene gsyi yakan 2 adam) ben ona yanıyorum:)

KALLİ İSTANBUL'A GELDİ AYAĞININ TOZU İLE AÇIKLAMA YAPTI.. "YİNE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Galatasaray Spor Kulübü'nde 1992-1993 ile 2007-2008 tarihlerinde teknik direktörlük, 1993-1994 sezonunda ise, teknik danışmanlık yapan Feldkamp, eşile birlikte akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Feldkamp, Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu belirterek, "Bu kulübe tekrar geldiğim için çok mutluyum. Galatasaray'da A takım ve alt yapıdan sorumlu olacağım ve bu sene şampiyon olmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Feldkamp, ayrıca UEFA'daki hedefler ve devre arasındaki transferler ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

biz kallinin geldiği tüm yıllarda şampiyon oluyoruz ama bir türlü kalli göremiyo...işte geçen sene ve yıllar önce bjknin başındayken...o sezonda sezon sonunu göremedi :)))