Gündemden

Noda'yı çok beğendiğimi söyliyemem.Oyun sitili çoğu takımlara karşı bizi 10 kişi bırakıyor çok yavaşlatıyor bitiriciği çok yüksek bir adam değil.Ama bunun yanında pozisyon almasını bilmesi çok pozisyona girip gol atabilmesini sağlıyor.Top kontrolünün iyi olmasından dolayı ileride topu ayağına aldığında saklamasını biliyor.
Bunlar işin detayları ama asıl önemli olan GS'dan hiç bir oyuncunun GS istemeden ayrılamayacak olması.İşte bunu yaşamak süper bir şey.Adnan Polat camiada efsane başkan olurmu bilmiyorum ama taraftarın gönlünde efsane başkan olacak gibi.

bence de bu çok önemli bir aile oluşturmak için...kimse gidiyim demiyor ve skibbe de yazın çalıştırdığı tek topa alıştırma idmanlarının meyvesini alıyor yavaş yavaş

Bu galibiyet serileri ile birşeyler oturmaya başladı. Takım oynadıkça oynuyor. Umarım defanstaki sorunlarımızı da çözeriz.
Eren mevzusuna gelince. Ümit Karan artık 32 yaşında.Ve tahminimce yönetimde onun için pek ısrarcı olmayacaktır. Ortalıkta yerli forvet sıkıntısı var. Eren gibi fizikli ve genç bir oyuncu rotasyonda katkı sağlayabilir. Ama tabi bilinmez...

Gündem değiştirmeyi kendine adet edinmiş medyamızın son ürünü...
Bu demeçleri veren şahsın ve bu röportajı yapıp yayınlayan medyanın vicdanı nasıl rahat oluyor ?

Atatürk Cimbom'u niye sevmedi?

Galatasaray ve Beşiktaş camiası bu açıklamalara çok kızacak. 86 yaşındaki eski futbol hakemi Veli Necdet Arığ, iki kulübün kurtulus savaşında şehit verdiğini ispatlaması halinde intihar edeceğini söyledi.

Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu ve Fenerbahçe'yi ziyareti tartışmalarına açıklık getidi. Türk sporunun yaşayan en eski isimlerinden olan Arığ, AA'ya önemli ilginç açıklamalar yaptı.

Dünyaca ünlü Mozambik asıllı Portekizli golcü futbolcu Eusebio'nun da maçını yönetmiş olan Veli Necdet Arığ, her zaman tartışma konusu olan Ulu Önder Atatürk'ün hangi takımın taraftarı olduğu ve ziyaret ettiği konusunda da şöyle dedi:

İKİ KULÜP ATA'NIN TALİMATINA UYDU

"Kurtuluş Savaşı başlangıcında Atatürk kulüplere yer altına inilmesi talimatını verdi ve gizli lider de Mareşal Fevzi Çakmak'tı. Yer altına inilmesi talimatına uyan 2 kulüp var. Birisi Fenerbahçe, diğeri Altınörs İdman Yurdu yani şimdiki Ankaragücü. İkisi indiler ve ikisi beraber çalışmalar yaptılar. 69 vapur dolusu cephane kaçırdılar Kocaeli yoluyla Ankara'ya. İşgal güçlerinin çöplüklere yığdıkları cephaneleri de bizimkiler buldu. Alıp götürürken yolda önünü kestiler.

İSPAT ETSİNLER ATARIM KENDİMİ

Daha sonra işgal kuvvetleri Fenerbahçe kulübünü bastılar, çatışma oldu orada. Fenerbahçe'nin A takım kadrosunda oynayan 3-4 futbolcu da şehit düştü. Daha sonra da Ankaragücü kulübünü bastılar, ancak onlar daha önceden haber almıştı ve ayrıldılar. Bir tek kulüp çaycısı Hamdi Baba vardı. Hamdi Baba'yı aldılar, gittiler ve Hamdi Baba'dan sonradan hiçbir haber alınamadı. Şimdi bana Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden başka bir kulüp 'Kurtuluş Savaşında bizim de şehidimiz var' diyebiliyorsa en yükseğe çıkar atarım kendimi."

ATATÜRK'ÜN FENERBAHÇE SEMPATİSİ

Atatürk'ün hiçbir kulübün mensubu, taraftarı olmadığını ifade eden Arığ, "Ancak bir kaç tane tipik örnek var. Çok kritik bir Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi Köşkte yapılan bir toplantıda gündeme geldi. Galatasaraylılar el kaldırsın, kaldırdı 9 kişi, Fenerliler el kaldırsın, kaldırdı 8 kişi, işte o zaman Atatürk, 'bir de ben' dedi Fenerbahçe'ye ve 9-9 berabere oldular.

ZİYARET DEĞİL ÇAY İÇMEYE UĞRADI

Bazı kaynaklar medya mensubu arkadaşlarımız Atatürk'ün karşı yakaya geçerken Fenerbahçe kulübünü ziyaret ettiğine dair yazılar, belgeler çıkarır. Atatürk, karşı yakaya İsmet Paşa'ya gidecekti. Giderken erken saatlerde kulübe uğradı, 'bir çay içelim' dedi. Kulüpte kimse yoktu. Etraftan haber saldılar, geldiler, ziyarette karşılanmaz mı Atatürk, bunu ben ziyaret etti şeklinde değerlendiremiyorum.

GALATASARAY'A SEMPATİYLE BAKMIYORDU

İstanbul'da Galatasaray kulübünü ziyareti yoktur Atatürk'ün. Galatasaray kulübüne zaten Kurtuluş Savaşına katkıda bulunmadığı için pek sempatiyle bakmıyordu. Beşiktaş da zaten Saray mensuplarının kulübüydü. Saray paşalarının, bakanların, vezirlerin kulübüydü. Onlara karşı da bir sempatisi yoktu. Ancak Kurtuluş Savaşı'na katkıda bulunduğu için Fenerbahçe'ye sempati duyardı" diye konuştu.

Kaynak : internethaber.com

Atatürk'ün hangi takımlı oldugu neden bu kadar önemli anlamıyorum..
Yani şimdi fenerli ya da Beşiktaşlı olsa Galatasaray degermi kaybedecek? Yada Galatasaraylı olsa başımız göğemi erecek ?

Madem Atatürkün tuttugu takım bile bu kadar önemli bizim için,yıllardır sistematik olarak Atatürkle ilgili hersey Türkiye Cumhuriyetinden tasviye ediliyor buna neden ses çıkarmıyoruz ?

10 sene sonra birkaç heykel ve posterden baska hiçbirşey kalmayacak Atatürkle ilgili.Bizse gelmiş burda fenerlimi,Beşiktaslımı onu tartısıyoruz.
Yıllardır her forumda bu konu tartısılır.Hepde bunları yazmısımdır.Millet olarak boş işlerde üstümüze yok her kulvarda acık ara öndeyiz çok şükür.

Feldkamp102_1810.jpg

Kalli göreve başladı!
Feldkamp, Olympiakos'u takip etmek üzere görevlendirildi

Karl Heinz Feldkamp üçüncü kez Galatasarayımızda! Geçen sezon 28. haftada istifa eden Alman teknik adam, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda karşılaşacağı Olympiakos'un yarın Yunanistan Ligi'nde oynayacağı Panthrakikos karşılaşmasını Giorgos Karaiskakis Stadı'nda takip edecek ve hazırladığı raporu teknik direktörümüz Michael Skibbe'ye iletecek. Sabah Gazetesi'nin 18 Ekim tarihli baskısındaki "Bülent Timurlenk" imzalı habere göre; üç gün önce Olympiakos Kulübü'ne çektiği faksta karşılaşmayı teknik ekibinden Tolga Demirtaş'ın izleyeceğini bildiren kulübümüz, bir gün sonra Yunan ekibine ikinci bir faks geçerek maçı sarı-kırmızılı kulüp adına "resmen" Karl Heinz Feldkamp'ın takip edeceğini bildirdi. Skibbe'nin yardımcıları Boekamp ve Ümit Davala'nın görevden alınması öncesinde danışman olarak kulübe döndüğü iddia edilen Karl Heinz Feldkamp hakkında Galatasaray yönetimi resmen göreve başladığına dair sözlü ya da resmi sitesinden yazılı bir açıklama yapmamıştı.

Olympiakos da resmi sitesinde Galatasaray adına bildirilen ilk ismin Tolga Demirtaş olduğunu ancak daha sonra Feldkamp'ın isminin kendilerine bildirildiğini açıkladı. Geçen sezon beraber çalıştığı Burak Dilmen'in tekrar antrenör olarak işbaşı yapmasının ardından, Alman hocanın Olympiakos maçına gidecek olması, "Kalli Florya'da iplerini yine eline aldı" şeklinde yorumlandı.

Acaba gerçekten doğru mu? Kalli'yi geçen sene canlandırdık bu sene de sürekli tatile mi göndereceğiz.

Merak etmeyin doğru olsa bile çok uzu sürmez Kalli zaten sürekli uçak yolculuğu yapabilecek sağlık seviyesine sahip değil.Bu belkide ilk ve son olabilr.

Lucescu GALATASARAY'da
Fenerbahçe Yenilgisi Sonrası Skibbe'yi Gözden Çıkartan Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın,Rumen Teknik adamla önceki gün telefonla görüştüğü ve her konuda anlaşma sağlandığı ileri sürüldü.
Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi önümüzdeki ay bitecek olan Lucescu'nun devre arasını beklemeden Aralık'da bile Galatasaray'ın başına geçmeye hazır olduğu öğrenildi.

Kaynak : Fotomaç

TAKIMLAR OYUNCU SAYISI PİYASA DEĞERLERİ (AVRO)
--------------------------------------------------------------
Galatasaray 31 116.700.000
Fenerbahçe 27 106.500.000
Beşiktaş 23 76.850.000
Trabzonspor 24 52.700.000
Ankaraspor 28 36.200.000
Kayserispor 31 35.950.000
Sivasspor 25 33.800.000
İstanbul B.Bld . 27 33.700.000
Konyaspor 27 29.550.000
Ankaragücü 30 25.800.000
Bursaspor 26 25.050.000
Eskişehirspor 30 24.800.000
Gençlerbirliği 25 24.200.000
Kocaelispor 24 24.100.000
Gaziantepspor 26 21.650.000
Hacettepe 28 21.550.000
Denizlispor 31 20.650.000
Antalyaspor 33 18.125.000
Türkiye Liginin en değerli takımı bizmişiz.İnşallah futbolcularda bunun farkına varırlar.

Sinan'dan G.Saray itirafı

Ulusal futbolcu, futbol hayatındaki en büyük hatasının G.Saray yerine Beşiktaş'a gitmek olduğunu itiraf ederken şöyle devam etti:"Beşiktaş'a transfer olduğumda 21 yaşındaydım. İyi bir kadro vardı ve gençler yeteri kadar şans bulamıyordu. Lucescu hiçbir zaman gençleri düşünmedi. 10-15 dakika oynatıyordu. Tabii ki iyi geçmedi. Sonraki yıl genç oyuncular kiraya verildi. Diyarbakır'a gönderildim. İyi oynadım, döndüm. Ancak bu kez de V.Manisa'ya gönderdiler. Beşiktaş'a döndüğüm dönemlerde tecrübe kazanmıştım. Ancak nedense istenmedim ve Bursaspor'a gittim. Belki de benim için dönüm noktası Beşiktaş'la anlaştığım yıl G.Saray'dan gelen öneriyi değerlendirmemem oldu. Fatih Terim beni çok istiyordu.

Bir futbolcu oynayabileceği bir kulübe gitmeli. G.Saray'a gitsem belki de daha fazla oynama şansı bulacaktım. Beşiktaş'a söz vermiştim ve geri adım atmadım." 2006'daki Azerbacan maçında ilk kez Ay - Yıldızlı formayı giydiğini kaydeden Sinan Kaloğlu, son olarak G.Saray'ın Hertha Berlin'i rahat geçebileceğini söyledi.

Yine şike mi?..

Yunus Yıldırım Ankara?yı ince ince bitirdi

Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek?ten ?Hakem için maçtan önce ihbar geldi? iddiası

171120080419051258360ah5.jpg

?Salı günü ihbar geldi, ?Yunus Yıldırım hakem olacak, sizi ince ince kıyacak? diye! Yetkililere söyledik, ?Merak etme? dediler ama işte sonuç ortada.?

ANKARASPOR Onursal Başkanı Melih Gökçek, 2-0 kaybettikleri F.Bahçe maçını yöneten hakem Yunus Yıldırım?la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.. İşte Gökçek?in sözleri: ?Geçen hafta salı günü Ankara?dan bazı arkadaşlarımızdan bize bazı duyumlar iletildi. Bizim maçın hakeminin Yunus Yıldırım olacağını söylediler ve ?İnce ince kıyılacaksınız? dediler. (VATAN?ın notu: Aynı ihbar bize de geldi!..)

HABERİ verenler yabana atılacak kişiler değil.. Bu işi bilen, duyumları hep doğru çıkan kişiler.. Bunun üzerine ben de yetkili kişileri aradım. Şunu belirteyim, ben anadan doğma F.Bahçeli?yim.. Babam, F.Bahçeli Melih Kotanca?ya olan sevgisinden adımı koymuş.. F.Bahçe şampiyon olursa gurur duyarım, bizi evire çevire yenerse ?Helâl olsun? derim, daha önce çok sefer dedim de..

ANCAK herkes galibiyeti sahada elde etmeli.. Bu tarzda bir ihbar gelince yetkilere ?Böyle böyle söylentiler var, bu kadar FIFA kokartlı hakem var, bu iş doğru olmasa bile yarın herhangi bir hadise olursa şaibe kalmasın, Yıldırım?ı değil başka hakem verin? dedim.. Bana ?Merak etmeyin, birşey olmaz? tarzında cevaplar verildi.. Ve maçı izledik..

KASITLI 4 HATA VAR

7. DAKİKADA Murat?a yapılan yüzde 100 penaltımız verilmedi.. Edu orada sarı kart görse, daha sonar 2. sarıdan atılacak.. Penaltıdan golü bulursak, F.Bahçe açılacak, biz de kontratak takımıyız, maçın seyri değişebilecekti..

32. dakikada Carlos?un kendini yere atmasına hakem faul çaldı, oradan golü yedik.. 38. dakikada takımımızın en önemli silahı Özer?e yapılan faul verilmedi, çocuk çileden çıktı ve sarı kart gördü.. Hocası atılabilir endişesiyle onu dışarı aldı, ayrıca Özer G.Saray?a cezalı duruma düştü..

EN son 87?deki karambolde Volkan?ın Konate?nin ayağına sarılmasına penaltı vermedi.. Tam söylendiği gibi, ince ince kıydı bizi.. Bunun kasıtlı olduğunu düşünüyorum.. Sonuca tesir edecek 4 tane kasıtlı hata yaptığı için Yunus Yıldırım?a hakemliği bırakmasını tavsiye ediyorum..?

Kaynak: Vatan / Lütfü Özel

Yunus Yıldırım eskiden futbolcuymuş, pehh.

Futbolu bıraktıktan sonra hakemliği şeçmiş.Nedeni ise;Takımların saha içinde çok hakkı yeniliyormuş, bunu engellemek için hakem olmuş.

İşte bu haber süper!

Ekibimizde Arda'nın rahatsızlığının yanısıra Mehmet Topal ve Lincoln'ün sakatlanmaları panik havası doğurmuştu. Son haftalarda sakatlıklardan çok sıkıntı çeken sarı kırmızılı kulüpte Mehmet Topal'ın daha önce sakatlandığı ayak bileğinden yeniden sakatlanması ise şüpheleri artırmıştı. İki oyuncunun çekilen MR testlerinde sakatlıklarının korkutucu olmadığı ve Ankaraspor maçında oynayabilecekleri öğrenildi.

Kulübümüzden açıklamada her iki oyuncunun sağlık durumu ile ilgili olarak şu bilgi verildi:

"İstanbul B.B. ile oynanan karşılaşmada ayağına aldığı darbe ve aynı anda oluşan burkulma sonucu ayak bileğinde yaygın ödem oluşan Cassio Lincoln'ün, bu sabah yapılan tetkikler sonucunda ayağında kırık olmadığı ancak yumuşak doku yaralanması bulunduğu tespit edildi. Tedavisine başlanan oyuncu bugün antrenmana katılmadı. Yine aynı karşılaşmada ayağı burkulan Mehmet Topal'ın tedavisine karşılaşma sonrasında başlandı. Oyuncu antrenmana katılmadı."

G.Saray salı gününü izinli geçirirken Lincoln ve Mehmet Topal'ın tedavileri sürdürülecek. İki oyuncunun son durumlarının sanılanın aksine tehlikeli olmadığı ve Ankaraspor maçı kadrosunda olmalarının yüksek olasılık olduğu belirlendi.

Bu arada uzun süredir sahalardan uzak olan Barış Özbek bu sabah yapılan antrenmanda takım arkadaşları ile birlikte yeralması sarı kırmızılı kulüp için ayrı bir sevindirici haber daha oldu. Barış gibi aynı şekilde Emre Güngör'de takım arkadaşları ile birlikte çalışmaya katılırken, tekrnik direktör Skibbe'nin sakat oyuncuların katılımı ile birlikte forma savaşını artırmak için daha rahat hareket edeceği belirtildi

Kaynak: DHA&webaslan.com

Yine masabaşı, yine şaibe, yine hakemler, yine şike
Ve işin içinde yine Fenerbahçe...

HAKEMİ ARADI! PFDK'ya gönderildi

Flaş! Türkiye Futbol Federasyonu, (TFF)Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ı disiplin kuruluna sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Ankaragücü'nün Fenerbahçe ile oynayacağı Turkcell Süper Lig 12. hafta mücadelesi için atanan Halis Özkahya'nın, MHK'nın haftanın hakemlerini basın bülteni ile duyurmasından sonra Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın tarafından telefonla arandığının tespit edildiği belirtilerek, "Haftanın hakemlerinin açıklandığı basın bülteninin yayınlanmasından daha önce Başkan Cemal Aydın'ın, 'söz konusu maçın hakeminin Halis Özkahya, ya da adını vermediği başka bir hakem olacağı' iddiası üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu derhal harekete geçmiş ve bilgisine başvurmak için Başkan Aydın ile görüş alışverişinde bulunmuştur. Bu görüşmede Aydın'dan, iddialarının kaynağını Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaşması talep edilmiş ve bir bilgi paylaşımı olmaması halinde tüm hakem camiasının töhmet altında kalacağı vurgulanmıştır.

Ancak bu görüşmeye rağmen Sayın Cemal Aydın'ın, haftanın hakemlerinin açıklandığı basın bülteninin yayınlanmasından sonra, başkanlığını yaptığı kulübün maçını yönetecek hakemi telefonla araması, konuşmanın içeriği ne olursa olsun bir yönetici duyarlılığı ve sorumluluğuna yakışmamaktadır.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, bu girişimi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu tarafından tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir" denildi.

Şok! F.Bahçe maçının hakemi değişti!
Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından 22 Kasım Cumartesi günü oynanacak Ankaragücü - Fenerbahçe maçının hakemi MHK tarafından Fırat Aydınus olarak değiştirildi.

Artık yönetimin ses çıkarması lazım.Bu federasyonu ve mhk yı istifaya çağıralım.Ultraslan'da böyle bir çalışma varmı?Organizasyon düzenleyelim Beşiktaşlı,Trabzonlu,Sivaslı,Kayserili,Es-esli Bursalı ve diğer takımların taraftarıyla işbirliğine girip tribünlerde dillendirelim.Çalınmasın şampiyonluk bu sene çok önemli...Tescilli şikeci kanaryaseverler spor klubüne 3 haftadır yapılan yardımlar sene sonunda başımızı çok ağrıtır.2006 gibi olmaz her zaman.

Madem Melih Gökçek böyle bir ihbar aldı da neden çıkıp maçtan önce böyle bir şey söylemedi.
Maç kaybedince tabi çıkar konuşur.Onun siyasetini buralarda yemezler.Yarın bizim maçtan sonra çıkıp ne der Allah bilir.

Dubai'den talip var !..

Galatasaray'da Baros'un transferiyle eskisi kadar forma şansı bulamayan Ümit Karan'a Dubai'den müthiş bir teklif geldiği ortaya çıktı !.. Ligtv.com.tr'ye ulaşan bilgiye göre golcü futbolcuyu iki Dubai ekibi birden isterken, yıllık 2.5 milyon Euro gibi oldukça yüksek bir ücret öneriyorlar. Ancak bu transferde devreye sadece Dubai merkezli bir menajerlik şirketinin girmesi işleri çıkmaza sokuyor !..

TEKLİF CAZİP!
Dubai merkezli spor organizasyonu ve menajerlik şirketi Mirsal Sports, Ümit Karan'ın transferini bitirmeye çalışıyor. Mirsal Sports'un CEO'su Ruzbeh Ghadimi'nin Ümit Karan ile görüştüğü ve yıllığı 2.5 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme önerdiği, yıldız golcünün ise bu müthiş teklife sıcak baktığı belirtiliyor. Firma, Mayıs 2010'a kadar sözleşmesi olan Ümit Karan'ı devre arasında Galatasaray'dan alıp Dubai'deki iki talibinden birine transfer etmeyi planlıyor.

FİRMA, G.SARAY'DAN VETO YEDİ!
2.5 milyon Euro'luk teklifiyle Karan'ı cezbettiği öne sürülen Dubai firmasının, Galatasaray'dan veto yediği de ortaya çıktı. Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ligtv.com.tr'nin konu hakkındaki sorusu üzerine teklifi doğruladı.

Birisinin kendisini aradığını ve "Ümit Karan'ı satar mısınız?" diye sorduğunu söyleyen Adnan Sezgin, aralarında geçen konuşmayı şöyle aktardı:

"Bana Ümit Karan'ı satıp satmayacağımızı sorunca ben de kendisine 'Siz kulüp müsünüz?' diye sordum. Karşımdaki adam da bana 'Hayır biz menajeriz' yanıtını verdi. Ben de kendisine 'Ümit'i almak isteyen kulüp varsa, bize bizzat resmi teklifte bulunsun' dedim ve telefonu kapattım."

Adnan Sezgin, Ümit Karan'ı isteyen kulüplerden resmi müracat olmadığı sürece masaya oturmayacaklarını söyledi.

KARAN: "TEKLİF HEP GELİYOR"
Dubai'den gelen teklifi kabul ettiği öne sürülen Ümit Karan ise konuyla ilgili olarak net konuşmaktan kaçınıyor. Ligtv.com.tr'ye kısa bir açıklama yapan yıldız golcü, "Bana teklif hep geliyor. Dubai'den de Rusya'dan da çok sık teklif alıyorum." derken, ayrıntı vermedi. Karan, hiçbir kulüple para konuşmadığını ve anlaşma aşamasına geçecek kadar da görüşmediğini söylemekle yetindi.

HARUN ASLAN SICAK BAKMIYOR MU?
Bu arada Ümit Karan'ın menajeri Harun Aslan'ın da teklifin bu şekilde gelmesi üzerine Adnan Sezgin ile aynı tavrı takındığı da sızan haberler arasında. Dubaili menajerlik şirketi yetkililerinin, Galatasaray'ın yanı sıra Harun Aslan'ın da sürekli zorluk çıkarmasından yakındığı belirtiliyor.

İKİ TAKIM KARAN İÇİN BEKLEMEDE
Ümit Karan'ı Dubai'de iki takımın birden istediği belirtiliyor. Al Wasl teknik direktörü Hırvat Srecko Juricic'in Karan'ı ısrarla istediği, ayrıca Al Jariza kulübünün de bu transferde çok istekli olduğu ve Ümit Karan'ın Dubai'ye gitmesi durumunda bu iki kulüpten birinde oynayacağı ifade ediliyor. 12 takımın mücadele ettiği ve 6. haftası oynanan Dubai Ligi'nde gol sıkıntısı çeken Al Wasl 6., Al Jazira ise 3. sırada yer alıyor.

İZLEMEYE GELİYORLAR
Dubaili yetkililerin, Baros'un cezalı olması nedeniyle Ankaraspor karşısında kesin oynaması beklenen Ümit'i izlemek için bu hafta sonu Türkiye'ye geleceği ve maçın ardından hem yıldız futbolcu hem de Galatasaray ile anlaşma zemini arayacağı da öğrenildi.

(Cem Kurel - Ligtv.com.tr)