Gündemden

Deniz Baskın' Alıntı:
Bu arada Adnan Sezgin'e kafan kıyaktı Almanya'da tarzı birşey söyledi. Sezgin de keşmiş iyi mi :)
Bunu diyene kadar Mustafa Yücedağ'ı çok samimi buluyordum ama o yorumundan sonra dediklerini bir kez değil iki kez düşüneceğim.

Adnan Sezgin'i sevmem etmem, hatta bir an önce gitmesini isterim ama canlı yayında o lafı söylersen inandırıcılığın kalmaz. Adam efendi gibi çıktı söyledi ( Adnan Sezgin ), Yücedağ'ın görev tanımlamasını da yaptı ama kalkıpta onu orada rezil edecek şey söylemedi.

Eğer o lafları söylememiş olsaydı, helal olsun Mustafa Yücedağ derdim ama o lafından sonra diyemiyorum. Adam alkolü fazla kaçırmış olabilir ya da olmayabilir de, bundan sanane! Senin görevin onun ayık gezip gezmediğini araştırmak değil ki! Geçen gün helal olsun falan demiştim ama bu kadarı da fazla, baştan sona kadar izledim programı. Her defasında Galatasaray'lılığını ön plana çıkartıyor, eyvallah ondan kuşkumuz yok ama o laflar biraz fazlaydı. Bunu da Adnan Sezgin'i günahım kadar sevmeyen biri olarak söylüyorum. Ha dedikleri doğrudur yanlıştır, ona bir şey demiyorum ama canlı yayında mahalle karıları gibi ağız dalaşını da tasvip etmiyorum. Sabotaj olayını biliyorsan açıkla, ki zaten konuştun ama onun haricinde adamın alkol alıp almaması ya da sarhoş olması seni ilgilendirmez Bay Yücedağ!

Gabriel Torje ismi geciyor bu aralar basinda. Hic izlemedim taniyan izleyen var mi?
Transfermarkt'a göre degeri 3.8 milyon Euro. Takimindaki diger oyuncularin degerlerinin 1-1.5 milyon Euro'yu asmamasindan, Torje'nin Dinamo Bükres'in en önemli oyuncusu oldugu anlami cikartilabilir. Yasi da henüz 20.

torje cok ıyı adamdır.acıkcası ızlemedım ama.fm nın kolay kolay yanıldıgı yetenekte gormedım sayılır.alınırsa 2.ribery etkisi bekliyorum.ama pahalı bi oyuncu dinamo bukres baskanı 'hagının torje uzerındekı etkısı tartısılmaz ama.galatasarayın torjeyı alacak gucu yok demıs.baya klup ılgılenıyomus.zaten pahalı bı eleman

Hagı, Torje'ye seni alacağım dedikten sonra bizim rakibimiz olmaz bu transferde.Takımı kimle anlaşırsa anlaşsın iş oyuncuda biter.Bunu daha önce Lincoln,Misimoviç transferlerinde gördük.

Benim 2-3 maçına denk geldiğim bir adam Torje. Hızlı teknik bir oyuncu, fiziki olarak zaaf içinde gözüksede bu durumunu Ribery gibi kullanan bir adam.Alınırsa kanattaki Pino,Aydın,Serdar gibi oyunculardan çok çok daha fazla katkı vereceği kesin bence.

Alın size tepki;

Erman Toroğlu GSTV'ye görüş bildiriyor.

Yuh diyorum bu kadar olur.

Zaten katılımcılar Hürriyet ve Habertürk gazetelerinden.

Rıdvan da çıkıyor üstelik.

Adnan Polat istifa! Ağzınla kuş tutsan yine istifa!

Kürşat Turkay' Alıntı:
Adnan Sezgin için Erman Toroğlunun ayağına gidip demeçlerini verenlere yazıklar olsun...Ayıp ya..Bu yapılan skandaldır...
Tam bunu yazmaya girmiştim yazıklar olsun daha 10 gün önce bu adam senin kaptanının arkasından atıp tutuyordu sen Adnan Sezgin efendiyi övdürmek için adamın ayağına git. Söylenecek söz yok tebrikler yönetim!!!

13.10.2010 18:50

Zorunlu Açıklama: Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi

Kanaltürk Televizyonu?nda yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, geçen akşam yayınlanan programında terbiye sınırlarını aşarak Kaptanımız Arda Turan?ın sakatlığını, kendi deyimiyle "fazla sekse" bağlamış, bu "garip" tespiti de kendisine manşetlik magazinel haberler arayan bir medya organında da umarsızca manşet yapılmıştır.

Erman Toroğlu?nun konuşması ve bunu manşetine çıkarmakta hiçbir sakınca görmeyen Posta Gazetesi?nin tavrı, ülkemizde bir türlü gelişemeyen spor gazeteciliğine ibret verici bir örnektir.

Erman Toroğlu, 105 yıllık kulübün kaptanına, daha bu yaşında bu ülkenin yetiştirdiği en önemli futbolcularından biri olduğunu dünyaya gösteren bir Türk futbolcusuna, sanki bir kahvehanede arkadaşlarıyla dedikodu yapar gibi, hiçbir bilimselliği olmayan, tamamen zırvalıktan ibaret olan, utanç verici ve çok düzeysiz bir yorum yapabiliyorsa, buna yapılabilecek bir eleştiri kaleme dahi alınamaz, çünkü sözün bittiği noktadır.

Ameliyattan yeni çıkmış, milli formasını önemli bir maçta ıslatamadığı için üzüntü duyan bir yıldız futbolcunun hissiyatını hiçbir şekilde kaale almadan, tamamen raiting için insanların özel hayatına bu kadar pervasızca el atma cüretini gösterebilmek, çok ayıp, çok terbiyesizce ve çok utanç vericidir.

Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi?nden Kaptanımız Arda Turan?a yapılan bu kadar çirkin bir saldırıya gereken cevabı tüm sağduyu sahibi sporseverlerin ve Galatasaraylıların vereceğinden kuşkumuz yoktur.

Galatasaray Spor Kulübü

ŞAKA DEĞİL SADECE 15GÜN ÖNCE

11. HAFTA

5 Kasım Cuma
20.00 Kayserispor-Gençlerbirliği

06 Kasım Cumartesi
14.30 K.Karabükspor-Bucaspor
16.00 MP Antalyaspor-Bursaspor
17.00 MKE Ankaragücü-Gaziantepspor
19.00 Fenerbahçe-Eskişehirspor

07 Kasım Pazar
14.30 Sivasspor-İBB
17.00 Manisaspor-Konyaspor
19.00 Trabzonspor-Galatasaray

08 Kasım Pazartesi
20.00 Beşiktaş-Kasımpaşa

12. HAFTA

12 Kasım Cuma
20.00 Konyaspor-Kayserispor

13 Kasım Cumartesi
14.30 Bucaspor-MKE Ankaragücü
16.00 Bursaspor-Trabzonspor
19.00 Gaziantepspor-Fenerbahçe
19.00 Eskişehirspor-MP Antalyaspor

14 Kasım Pazar
14.30 Kasımpaşa-Sivasspor
16.00 Gençlerbirliği-Beşiktaş
17.00 İBB-K.Karabükspor
19.00 Galatasaray-Manisaspor

13. HAFTA

19 Kasım Cuma
20.00 Manisaspor-Bursaspor

20 Kasım Cumartesi
14.30 Kasımpaşa-Gençlerbirliği
17.00 Sivasspor-K.Karabükspor
19.00 Beşiktaş-Konyaspor

21 Kasım Pazar
14.30 MP Antalyaspor-Gaziantepspor
16.00 Trabzonspor-Eskişehirspor
17.00 MKE Ankaragücü-İBB
19.00 Kayserispor-Galatasaray

22 Kasım Pazartesi
20.00 Fenerbahçe-Bucaspor

14. HAFTA

26 Kasım Cuma
20.00 Eskişehirspor-Manisaspor

27 Kasım Cumartesi
14.30 Konyaspor-Kasımpaşa
16.00 Gaziantepspor-Trabzonspor
17.00 Gençlerbirliği-Sivasspor
19.00 İBB-Fenerbahçe

28 Kasım Pazar
14.30 Bucaspor-MP Antalyaspor
17.00 K.Karabükspor-MKE Ankaragücü
19.00 Galatasaray-Beşiktaş

29 Kasım Pazartesi
20.00 Bursaspor-Kayserispor

Teşekkürler federasyon gittin gene tam vize haftasının ortasına koydun maçı.Her sene bunu nasıl başarıyorsun bilemiyorum !

Kerem Seçer' Alıntı:
Alın size tepki;

Erman Toroğlu GSTV'ye görüş bildiriyor.

Yuh diyorum bu kadar olur.

Zaten katılımcılar Hürriyet ve Habertürk gazetelerinden.

Rıdvan da çıkıyor üstelik.

Adnan Polat istifa! Ağzınla kuş tutsan yine istifa!
Habertürk´de mi bize karsi abi?

LigTv de Mehmet Aslan var, çok samimi çok iyi bir insan bu çocuk galiba. Ben bunu züppe falan sanırdım vallahi kendisinden özür diliyorum ciddi manada mütevazi biri. Zaten geçen hafta Burcu Esmersoy denilen Galatasaray'lı görünümlü Fenerli sunucuya canlı yayında soktuğu laf ile gönlüme taht kurmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Aslan bu denli hasta denilebilecek kadar Galatasaraylı iken Taifeyi Nisa'da Galatasaraylılık patlaması yaşanır :) .

Frankfurt ligde 3.lüğe yükseldi bugün.Skibbe nin Frankfurtu vasat kadrosuyla birde.Gitmesine üzülmüştüm çok iyi niyetli adam,bence iyi de hocaydı ama onu da aynı futbolcular kullandı ve suistimal etti tıpkı Rijkaard ta olduğu gibi.Skibbenin de hataları vardı ama yine gitmesi gereken son kişiydi.

Umut Öncel' Alıntı:
Rijkaard'ın ismi vardı, 1.5 sene takım başında kaldı.Skibbe'nin ismi yoktu, 1 sezonu bile tamamlayamadı.Bu kadar basit...
Evet, ama yönetim kadar taraftarimiz da suclu bunda. Skibbe'de 6 ay sonra istifa sesleri yükselirken tribünlerde, Rijkaard'a gelince sabir tasina dönüverdik ve 1 seneyi askin bir zaman diliminde kimsenin giki cikmadi. Ve ne zaman taraftar Rijkaard istifa diye bagirdi aninda bileti kesildi.