Bunu diyene kadar Mustafa Yücedağ'ı çok samimi buluyordum ama o yorumundan sonra dediklerini bir kez değil iki kez düşüneceğim.Deniz Baskın' Alıntı:Bu arada Adnan Sezgin'e kafan kıyaktı Almanya'da tarzı birşey söyledi. Sezgin de keşmiş iyi mi
Adnan Sezgin'i sevmem etmem, hatta bir an önce gitmesini isterim ama canlı yayında o lafı söylersen inandırıcılığın kalmaz. Adam efendi gibi çıktı söyledi ( Adnan Sezgin ), Yücedağ'ın görev tanımlamasını da yaptı ama kalkıpta onu orada rezil edecek şey söylemedi.
Eğer o lafları söylememiş olsaydı, helal olsun Mustafa Yücedağ derdim ama o lafından sonra diyemiyorum. Adam alkolü fazla kaçırmış olabilir ya da olmayabilir de, bundan sanane! Senin görevin onun ayık gezip gezmediğini araştırmak değil ki! Geçen gün helal olsun falan demiştim ama bu kadarı da fazla, baştan sona kadar izledim programı. Her defasında Galatasaray'lılığını ön plana çıkartıyor, eyvallah ondan kuşkumuz yok ama o laflar biraz fazlaydı. Bunu da Adnan Sezgin'i günahım kadar sevmeyen biri olarak söylüyorum. Ha dedikleri doğrudur yanlıştır, ona bir şey demiyorum ama canlı yayında mahalle karıları gibi ağız dalaşını da tasvip etmiyorum. Sabotaj olayını biliyorsan açıkla, ki zaten konuştun ama onun haricinde adamın alkol alıp almaması ya da sarhoş olması seni ilgilendirmez Bay Yücedağ!