Gündemden

Skibbe'nin basarisi normal karsilanmali.Adam kotu bir hoca degil ki.. Sayet ki Rijkaard futbolcular tarafindan sabote ediliyorsa Skibbenin edilmesi hayli normal..

Taner Gullerinin 4 gol attigi 2-5 GS-Kocaeli maci ile Yine yillar sonra futbolcularin sabote ettigi GS-Ankaragucu 2-4 maci ne kadar da birbirine benziyor..

Basroldeki isimler ayni..Servet-Baris-Ayhan ...

Skibbe'ye helal olsun ve Almanya'da kendisine basarilar dilemek lazim.Ve umarim bir gun Turkiyeye tekrar gelmez.O yuzden ne Rijkaard,ne Skibbe ne Lucescu ne de Mourinho'nun Turkiye'de calismasindan yana degilim.Neden kariyerlerini yok etsinler ki?Bu ulke hak edildigi gibi yasamaya mahkum.Azerbaycan milli maci da zaten gercekleri ortaya koyuyor.Hadi bakalim Yilmaz Vural,Ertugrul Saglam,Bulent Uygun..Soz,mikrofon sizde..Buyrun. Ulke futbolunu duzeltin de gorelim.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Skibbe'nin basarisi normal karsilanmali.Adam kotu bir hoca degil ki.. Sayet ki Rijkaard futbolcular tarafindan sabote ediliyorsa Skibbenin edilmesi hayli normal..

Taner Gullerinin 4 gol attigi 2-5 GS-Kocaeli maci ile Yine yillar sonra futbolcularin sabote ettigi GS-Ankaragucu 2-4 maci ne kadar da birbirine benziyor..

Skibbe'ye helal olsun ve Almanya'da kendisine basarilar dilemek lazim.Ve umarim bir gun Turkiyeye tekrar gelmez.O yuzden ne Rijkaard,ne Skibbe ne Lucescu ne de Mourinho'nun Turkiye'de calismasindan yana degilim.Neden kariyerlerini yok etsinler ki?Bu ulke hak edildigi gibi yasamaya mahkum.Azerbaycan milli maci da zaten gercekleri ortaya koyuyor.Hadi bakalim Yilmaz Vural,Ertugrul Saglam,Bulent Uygun..Soz,mikrofon sizde..Buyrun. Ulke futbolunu duzeltin de gorelim.
Güvenilir ve tam yetkiyle görev verilirse her 3'ü de basarilir olur. Ya da tam terisini düsünürsek Rijkaard, Hiddink, Skibbe gibi hocalar da Kasimpasa, Sivas gibi takimlarda calissalar ligde kalmak icin oynarlardi.

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":1vk4h5p9]Skibbe'nin basarisi normal karsilanmali.Adam kotu bir hoca degil ki.. Sayet ki Rijkaard futbolcular tarafindan sabote ediliyorsa Skibbenin edilmesi hayli normal..

Güvenilir ve tam yetkiyle görev verilirse her 3'ü de basarilir olur. Ya da tam terisini düsünürsek Rijkaard, Hiddink, Skibbe gibi hocalar da Kasimpasa, Sivas gibi takimlarda calissalar ligde kalmak icin oynarlardi.[/quote:1vk4h5p9]

2'nizde şaka yapıyosunuz dimi? bülent uygun falan rüyadamıyız ne saçmalıyosunuz. Başroldaki isimler aynı demişsin ve de Ayhan'ı oraya koymussun Ayhan sabote mi etmiş hocayı nasıl maç izliyosun?

Alperen ben sadece kalinlastirdigim kisima cevap verdim ve söylediklerimin de arkasindayim. Ayhan konusunda haklisin tabiki katilmamak mümkün degil.

Salih Coskun' Alıntı:
Alperen ben sadece kalinlastirdigim kisima cevap verdim ve söylediklerimin de arkasindayim. Ayhan konusunda haklisin tabiki katilmamak mümkün degil.

Zaten Ertuğrul Sağlam'ı diğer ikisiyle aynı yerde tartışmak çok saçma olur, Ertuğrul Sağlam'ın üstüne çok gidilse belki başarılı olur ama diğer ikisi asla olamaz hoca oldukları bile tartışılır bence. :)

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, bu sezonki ikinci Şampiyonlar Ligi maçından görev alacak. Çakır, Şampiyonlar Ligi F grubunda Chelsea ile Spartak Moskova arasında oynanacak müsabakayı yönetecek. Stamford Bridge Stadyumu'ndaki karşılaşma 3 Kasım Çarşamba akşamı TSİ 21.45'te başlayacak.

Cüneyt Çakır'ın yardımcılığını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak, Süleyman Abay da maçın dördüncü hakemi olacak. Ayrıca FIFA kokartlı hakemlerimiz Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek bu önemli maçta ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. UEFA bu maçın gözlemciliği için de İtalyan Pierluigi Collina'yı görevlendirdi.

Her sene kademe atladi Cüneyt Cakir, bu sekilde yükselmeye devam ederse 2 sene icinde Avrupa'nin elit hakemleri arasina girmemesi icin hic bir sebep yok, gercekten cok az hatali maclar cikardi bugüne kadar Avrupa'da, ALLAH yardimcisi olsun umarim daha da önemli maclara atanir ileride.

Bu adam bide çeyrek final yarı final falan yönetir inşallah da Ahmet Çakar'ın en iyi benim triblerinden kurturulurz hayırlısıyla.

Enes Kömürcü' Alıntı:
FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, bu sezonki ikinci Şampiyonlar Ligi maçından görev alacak. Çakır, Şampiyonlar Ligi F grubunda Chelsea ile Spartak Moskova arasında oynanacak müsabakayı yönetecek. Stamford Bridge Stadyumu'ndaki karşılaşma 3 Kasım Çarşamba akşamı TSİ 21.45'te başlayacak.

Cüneyt Çakır'ın yardımcılığını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak, Süleyman Abay da maçın dördüncü hakemi olacak. Ayrıca FIFA kokartlı hakemlerimiz Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek bu önemli maçta ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. UEFA bu maçın gözlemciliği için de İtalyan Pierluigi Collina'yı görevlendirdi.

Şu koskoca yazıda benim dikkatimi Collina çekti ya , tebrik ediyorum kendimi :)

Başkan Adnan Polat'ın talimatıyla, Digiturk üzerinden şifreli yayın yapan Galatasaray Televizyonu yeniden halka açılacak.

Galatasaray Kulübü halkla ilişkilerde yeni bir açılım başlattı. Sarı-kırmızılılar son dönemde artan eleştiriler ve bilgi kirliliğini dikkate alarak, stratejik hamlelere hazırlanıyor.

İlk olarak Başkan Adnan Polat'ın talimatıyla, Digiturk üzerinden şifreli yayın yapan Galatasaray Televizyonu yeniden halka açılacak. Polat'ın, ?Kendimizi halka iyi anlatmamız lazım. Birçok değerli projeye imza atıyoruz. Ama yeterince gündeme bile getirilmiyor. Varsa yoksa yeşil sahada alınan sonuçlara göre yargılanıyoruz? dediği ve yetkililerden şifrenin kırılması için çalışmaların başlatılmasını istediği belirlendi.

Sarı-kırmızılı kulübün, GSTV'den aylık 300 bin TL reklam ve abone geliri elde ettiği ve bu rakamın yıllık 4 milyon TL civarında olduğunu belirtilmesine karşın bu konuda fedekârlık yapılacağı bildirildi. GSTV bundan böyle 2 milyon 800 bin abonesi olan Digiturk platformu üzerinden şifresiz olarak evlere girecek.

Diğer taraftan Adnan Polat ve ekibinin aldığı diğer radikal karar da, Sportif Direktör Adnan Sezgin'in bundan sonra aktif olarak medyada yer alması oldu. Yönetim kurulu adına geçtiğimiz dönemlerde konuşan İkinci Başkan Mehmet Helvacı'nın yerine Sezgin'in önemli konularda bilgilendirme yapacağı ve kamuoyunu aydınlatacağı dile getirildi.

Bilindiği gibi sarı-kırmızılı kulüpte, Gheorghe Hagi'nin teknik direktör olmasından hemen sonra haftada bir antrenmanın basına açılması kararı da alınmıştı.

"MENAJERLİK FAALİYETİ" YÜZÜNDEN!
TFF'den yapılan açıklamaya göre Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Bülent Uygun, Çaykur Rizesporlu futbolcu Koray Avcı, Kasımpaşaspor kalecisi Murat Şahin ve TFF Lisanslı Futbolcu Temsilcisi Rıza Ağacık, talimatlara aykırı bir biçimde menajerlik faaliyeti içinde bulunmalarından dolayı, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiler.

UYGUN ZORDA!
TFF'nin bu kararı Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun için 2. darbe anlamına geliyor. Hatırlanacağı üzere Bucaspor'dan ayrılıp Eskişehirspor'un başına geçen Uygun, TFF Etik Kurulu'na sevkedilmişti.

NE YAPACAKLAR?
PFDK'ya tedbirli olarak sevkedildikleri için Bülent Uygun, Koray Avcı ve Murat Şahin maçlara çıkamayacaklar. Bu isimlerin maçlara çıkabilmesi için kararın açıklanması ve verilecek cezaları tamamlamaları gerekiyor.

Bu üç isimden geçen sene futbolu bırakmayı düşünürken son anda gelen teklifle Kasımpaşa'ya transfer olan Murat Şahin'in futbolu bırakacağı tahmin ediliyor. 32 yaşındaki Koray Avcı'nın ne yapacağı bilinmiyor.

Ancak durumu en çok merak edilen isim hiç şüphe yok ki Sivasspor ile tarihi 2 sezon yaşayıp Türk futbolunun gelecekte çok şeyler beklediği genç teknik adamlar arasına ismini yazdıran Bülent Uygun olacak.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
LigTv de Mehmet Aslan var, çok samimi çok iyi bir insan bu çocuk galiba. Ben bunu züppe falan sanırdım vallahi kendisinden özür diliyorum ciddi manada mütevazi biri. Zaten geçen hafta Burcu Esmersoy denilen Galatasaray'lı görünümlü Fenerli sunucuya canlı yayında soktuğu laf ile gönlüme taht kurmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Aslan bu denli hasta denilebilecek kadar Galatasaraylı iken Taifeyi Nisa'da Galatasaraylılık patlaması yaşanır :) .
Burcu Esmersoy´a ne demisti abi,özelden yazar misin? ;)

Özelden yazacak bişey değil abicim, Burcu sürekli sıkılmadan Fener yener, Fener yener deyince "biz çıkıp mücadele edeceğiz ve ben yarın sabah göreceğim senin o güzel yüzünü dedi" Burcu kem küm etti ya ben objektifim kıl tüy dedi ama surat düştü tabi Allah'tan reklamlar yetişti imdadına.

Enes Kömürcü' Alıntı:

Allah yolunu açık etsin inşallah...

Antrenmanın tamamında Harry Kewell takımla birlikte çalıştı. Milan Baros takım içinde ısınmalara katıldı, Baros sonrasında kondisyoner eşliğinde saha çalışmalarına devam etti.

Antalyaspor maçında ayağına aldığı darbe nedeniyle tedavisi yapılan Juan Pablo Pino salonda çalıştı.

Serkan Kurtuluş ile Hakan Balta, bel spazmı şikayeti olan Aykut Erçetin ve Arda Turan fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.