Gündemden

Süperlig Formula

Arkadaslar,daha önce bununla ilgili konu basligi acmistim,ancak Samil abinin uyarisi dogrultusunda buraya yaziyorum,acaba birdahaki yarislar ne zaman,takvim aciklandi mi?

Galatasaray taraftarı Florya Metin Oktay tesislerini bastı!..

Ligde alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray taraftarı ayaklandı. Kasımpaşa maçı öncesi kampta bulunan sarı-kırmızılı futbolcuları protesto etmek amacıyla, yaklaşık 50 civarında taraftar tesislerin önünde toplandı.

HTSPOR.COM'un edindiği bilgiye göre; Galatasaraylı taraftarlar tesislerin önüne 'hıyar' bıraktı. Daha sonra futbolcuların bulunduğu kamp binasına meşale, maytap ve sis bombası atan sarı-kırmızı taraftarlar 'Bu hıyarlardan cacık olur sizden bir b.k olmaz' yazılı pankart açtı.

Florya Metin Oktay tesislerine gelen polis ekipleri Galatasaraylı taraftarları tesislerinden uzaklaştırdı.

Haberturkten bir haber

Sühan Cem' Alıntı:
Galatasaray taraftarı Florya Metin Oktay tesislerini bastı!..

Ligde alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray taraftarı ayaklandı. Kasımpaşa maçı öncesi kampta bulunan sarı-kırmızılı futbolcuları protesto etmek amacıyla, yaklaşık 50 civarında taraftar tesislerin önünde toplandı.

HTSPOR.COM'un edindiği bilgiye göre; Galatasaraylı taraftarlar tesislerin önüne 'hıyar' bıraktı. Daha sonra futbolcuların bulunduğu kamp binasına meşale, maytap ve sis bombası atan sarı-kırmızı taraftarlar 'Bu hıyarlardan cacık olur sizden bir b.k olmaz' yazılı pankart açtı.

Florya Metin Oktay tesislerine gelen polis ekipleri Galatasaraylı taraftarları tesislerinden uzaklaştırdı.

Haberturkten bir haber

Takdir ettim tepki gösterenleri.

Galatasaray sahipsiz değil.

Katılıyorum bu hareket kulube yapılmış bi hakret olarak tarihteki ayıplardan biri olmuştur.

Fakat isme özel yapılsaydı numara verilerek bu sefer daha güzel olurdu !

Sevgili Galatasaraylılar,

Futbol takımımızın aldığı sonuçlardan hepimizin memnun olmadığı malumunuzdur. Ama daha bugün Lig Radyo?da konuk olarak katıldığım program da dahi; ultrAslan olarak asla; bu kötü gidişatın hesabını Galatasaray kültür ve ahlakına uygun olmayan yöntemlerle ve usluplarla sormaya kalkışmayacağımızı, gerektiğinde yapılması gereken tüm eleştiri ve protestoları Galatasaray kültür ve ahlakının gerektirdiği bir şekilde yapacağımızı belirtmemize rağmen.

Kısa bir süre önce HT Spor web sitesi?nden ?ultrAslan Florya tesislerini bastı? diye bir son dakika haberi manşetten girilerek, kamuoyunda ultrAslan adına olumsuz intiba bırakacak bir haber servis edilmiş ve de tarafımızdan bu olayla ilgili hiçbir alakamız olmadığı kendilerine bildirilince, bu haberden ?ultrAslan? adı kaldırılarak yerine ?Galatasaray taraftarı? ibaresi konmuştur.

Son olarak; ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumunun böyle etik olmayan hiçbir protestonun içinde olmayacağını herkese tekrar deklare ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü

Canberk Işcan' Alıntı:
Sevgili Galatasaraylılar,

Futbol takımımızın aldığı sonuçlardan hepimizin memnun olmadığı malumunuzdur. Ama daha bugün Lig Radyo?da konuk olarak katıldığım program da dahi; ultrAslan olarak asla; bu kötü gidişatın hesabını Galatasaray kültür ve ahlakına uygun olmayan yöntemlerle ve usluplarla sormaya kalkışmayacağımızı, gerektiğinde yapılması gereken tüm eleştiri ve protestoları Galatasaray kültür ve ahlakının gerektirdiği bir şekilde yapacağımızı belirtmemize rağmen.

Kısa bir süre önce HT Spor web sitesi?nden ?ultrAslan Florya tesislerini bastı? diye bir son dakika haberi manşetten girilerek, kamuoyunda ultrAslan adına olumsuz intiba bırakacak bir haber servis edilmiş ve de tarafımızdan bu olayla ilgili hiçbir alakamız olmadığı kendilerine bildirilince, bu haberden ?ultrAslan? adı kaldırılarak yerine ?Galatasaray taraftarı? ibaresi konmuştur.

Son olarak; ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumunun böyle etik olmayan hiçbir protestonun içinde olmayacağını herkese tekrar deklare ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü
Bu taraftar grubundan protesto beklemiyorum ben zaten,kendi içlerinde yapsınlar birşeyler,saygım var,ben Galatasaray Taraftarıyım.

Galatasaray'da Neeskens bilmecesi

Galatasaray cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Rijkaard ile birlikte görevine son verilen Neeskens, halen İstanbul'da bulunuyor.
Ailesiyle birlikte kulübün kendisine tahsis ettiği Florya'daki lüks konutta yaşayan Hollandalı çalıştırıcı, geçtiğimiz hafta futbolcu bakmaya gitti! Evet, yanlış okumadınız; Neeskens giderken de komşularına "Portekiz ve Brezilya'da futbolcu bakacağım" dedi. "Galatasaray için mi?" sorusuna ise ne "Hayır" ne de "Evet" cevabı verdi. Tecrübeli antrenör, iki gün önce de İstanbul'a döndü.

Şimdi bir hatırlatma; Neeskens'in adı Galatasaray teknik direktörlüğü için geçmişti! Rijkaard, Galatasaray'ı çalıştırırken ve ismi Milan'la anılırken, "O gidecek, Neeskens kalacak. Zaten yönetim Neeskens'in tecrübesine daha çok güveniyor" iddiaları çıkmıştı.

SÜRPRİZ OLABİLİR
Çocuğunun okulu gerekçesiyle İstanbul'dan haziran ayına kadar ayrılmayacağı öğrenilen Neeskens, bir sürpriz yapabilir mi? Daha doğrusu yönetim böyle bir sürprize imza atabilir mi? Bu soruların yanıtları çok yakında ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Ajansspor

Şu anda belki oyuncu seçme lüksümüz yok ancak açıkcası Volkan'ı hiç istemem.Adam karaktersizlikte 1 numara.Dengesiz hareketleri var.Bugün Bjk maçında gördük.Benzerini bizim maçta yaptı.Yine Trabzon maçında neredeyse hakemi dövecekti.Bi şampiyonluk görünce hemen burnu kalkmış.

Sercan desen bana göre kocaman bir balon.Alanın elinde patlayacak.Adamda son vuruşlar yok.Mesele hızlı koşmaksa bende iyi koşarım.İyi bir kontra atak oyuncusuyumdur.Beni alsınlar o zaman.Bize Baros gibi Jardel gibi golcüler lazım.

Umut Öncel' Alıntı:
Sercan desen bana göre kocaman bir balon.Alanın elinde patlayacak.Adamda son vuruşlar yok.Mesele hızlı koşmaksa bende iyi koşarım.İyi bir kontra atak oyuncusuyumdur.Beni alsınlar o zaman.Bize Baros gibi Jardel gibi golcüler lazım.

Aslında bu konuda ciddi bir tezatlık var. Ben Baros'u Liverpool kariyeri başından beri takip eden biriyimdir mesela.Baros bize gelmeden önce bitiricilik namına hiç bir yetiye sahip değildir.Kaleye kadar gidip topu ya dışarı yada kaleciye teslim eder dönerdi.

Bize gelince bu durum değişti bunda kendini kanıtlama isteğininde payı vardır elbet.Ama kariyeri boyunca olmadığı gibi bir forvet oyuncusu oldu.

Sercan yetenekli bir oyuncu,hızlı,driblingleri iyi gol bölgesine koşabiliyor.Denildiği gibi son vuruşlar sıkıntı ama bu kapatılmayacak bir eksik değil oyuncu için.Yaşı daha çok genç.4-5 milyon avro civarı bir paraya alınırsa her ihtimalle zarar etmeden elden çıkarılır Sercan.

Sercan için ben ümitliyim açıkcası. Arda'nın Tugay'ın 18 yaşındaki halini düşününce gelişmesi ve farklı bir hale gelmesi şaşırtcı olmaz. Volkan'ın bu olayalrınında sene başında transfer olmamsından kaynaklandığını düşünüyorum. Beklentisini karşılayamayınca takım içnide de agresifleşmiş oalbilir. Tabii dediğim sadece benim tahminim. Volkan'ın bu arada sağ açık anlamında Aydın ve Serdar'dan daha iyi olduğunu hepimiz düşünüyoruzdur sanırım. ki Bursa'da yıldız olsa bile GS'da görev oyuncusu olacaktır öncelikle.

Her kim gelrise gelsin önceliğin Türk oyunculara verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunda da herkes hemfikirdir.

Sercan ve Volkan'a o kadar para vermeye hiç gerek yok.Nokta atışı yapmamız gerekiyor.Gökhan İnler-Emenike[ya da başka bir yabancı forvet] ve bir stoperle takım çok iyi duruma gelir.

Erdal bir çok defa dediğim şeyi tekrarlıyayım. Ben taraftarım, GS için bir çok harcama yapıyorum. Beni bağalamıyor parası. Klüp şimdi Messi Xavi İniesta'yı alsa "yahu bunlar kaç para alır yılda!!" mı diyeceğiz? Ben klübün mali müşaviri değilim. İyi takım kuramadıkları an karşılarına dikilirim. Sercan çok istemiş Bursa vermemiş benim duyacağım bahaneler değil. Dediğin gibi Gökhan İnler'ide istiyorum Hamit'i de hatta Serdar Taşçı, Eren Derdiyok'u da.