Gündemden

Yönetimin yerinde olsam 1 tane bile yabancı oyuncu almam devre arasında.Çünkü ne olacağı belli olmuyor.İyice araştırırım alacağım oyuncuyu,6 ay izlerim huyunu suyunu öğrenip öyle transfer ederim.Devre arası transferinide iyi yaptığımız söylenemez.

İlla yabancı alacaklarsa Stancu yu alsınlar devre arası için yeterli.Diğer yabancılar yaza kalsın.

Direk yerlilere yönelirim ben olsam.Sercan ın 5-6 m.euro ya alınmasına karşıyım.3-4 m.euro+takas olursa iyi olur.

İlla tercih yapılacaksa,Sercan-Volkan ikilisinden ben Volkanı tercih ederim.Çünkü alınabilecek en iyi yerli kanat oyuncusu Volkan.Tam bu aralar kuluplede arası bozuk gibi.Birde ilerki yıllarda Arda ayrılırsa onun yerini doldurabilecek tek yerli oyuncu kapasite olarak.Forvet bulmak daha kolay birde.Onun için ilerisi düşünülünce Arda nın açığını kapatmak için Volkan daha mantıklı duruyor.Sercan olsa da olur olmasa da.

Ömer Toprak,Yekta,Yiğit,Volkan,Veli,Sercan dan 3-4 tanesini almak yeterlidir benim için devre arasında.Zaten bu sene şampiyonluk hayal.İyi ve genç yerlilerle oynarız 6 ay birbirlerine alışırlar.Önümüzdeki sene oturmuş yerli bir kadromuz olur onların yanına da 3-4 nokta yabancıyla takım oluşur.

Volkan Şen'de oyun zekası yok ki.Çayıra bırakılan koyun gibi koşuyor.Başka bildiği yok...

Bizim en son transfer yapacağımız bölgedir kanatlar.Önce forvet ve orta sahanın ortasına transfer yapalım.En acil ihtiyaçlar oradan çünkü.

Emenike,Sercan kontra atak oyuncuları.Kendi evimizdeki maçlarda hiçbir katkısı olmaz bu oyuncuların.

Bize daha çok Niang tarzı teknik,güçlü,seri ve hücumda top tutabilecek santrafor lazım.

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Umut Öncel":2gd3wa0a]Sercan desen bana göre kocaman bir balon.Alanın elinde patlayacak.Adamda son vuruşlar yok.Mesele hızlı koşmaksa bende iyi koşarım.İyi bir kontra atak oyuncusuyumdur.Beni alsınlar o zaman.Bize Baros gibi Jardel gibi golcüler lazım.

Aslında bu konuda ciddi bir tezatlık var. Ben Baros'u Liverpool kariyeri başından beri takip eden biriyimdir mesela.Baros bize gelmeden önce bitiricilik namına hiç bir yetiye sahip değildir.Kaleye kadar gidip topu ya dışarı yada kaleciye teslim eder dönerdi.

Bize gelince bu durum değişti bunda kendini kanıtlama isteğininde payı vardır elbet.Ama kariyeri boyunca olmadığı gibi bir forvet oyuncusu oldu.

Sercan yetenekli bir oyuncu,hızlı,driblingleri iyi gol bölgesine koşabiliyor.Denildiği gibi son vuruşlar sıkıntı ama bu kapatılmayacak bir eksik değil oyuncu için.Yaşı daha çok genç.4-5 milyon avro civarı bir paraya alınırsa her ihtimalle zarar etmeden elden çıkarılır Sercan.[/quote:2gd3wa0a]
4-5 M a bize geldikten sonra kime satabileceğiz Sercan'ı o paralara tekrardan birkaç örnek verebilirseniz sevinirim?
Kariyerinde ligde cift haneli sayılara ulaşamamış bir adama hayatta o paraları vermem ben olsam...

Özellikle Rus takımlari Sercan tarzi oyuncuları takip ederler. Caner, Gokdeniz, Hasan Kabze , Fatih Tekke 'de oldugu gibi Sercan'i illa satmak istersen benim dedigim rakamlara Ruslara rahatlikla satariz hem ozamana kendiside buyumus olacagindan Rusya'ya gitme konusunda sorun çikartmatacaktir.

Mazhar, Sercan'ın kariyerini anlatabilirmisin bize? 19 yaşındaki adamın akriyerinden bahsediyorsun ya ilginç gerçekten. Ayıptır yahu 19 yaşındaki çocuğun futbolcu olmadığını söylüyorsunuz. Emre çolak ise genç yetenek diye ümit besliyorsunuz. Emre Çolak Serdar Eyilik'in kariyeri ne? Bizim taraftar harbi ilginç. Biri Sercan golcü değil diyor. Diğeri Emenike kontratak golcüsü diyor. Ondan sonra yerli kadromuz zayıf diye ağlamayı görev biliyor. 18 yaşındaki adamdan akriyer beklediğinize göre Allahtan 2006 da Arda'yı görmediniz. 20 yaşında hiç bir kariyeri yoktu.

Çok efendi biri Ali Dürüst ama başkan olması durumunda başarılı olurmu ? O konuda tereddütlerim var.

Ama aday olsa çok rahat başkan seçilir ve başarısız olsa bile uzun yıllar seçim kazanır.

Seçilmesi çok zor olsa bile çıksa HALDUN ÜSTÜNEL aday olsa,yaşattığı heyecan bile yeter bana.

Haldun Üstünel'i severim ama Başkan olduğunu düşünemiyorum bile. Başkanlık apayrı bir mevkiidir. Transfer sihirbazı olabilir Haldun Üstünel ama misal Serdar Adalı diye bir adam var BJK'da bu sene transfer sihirbazı oldu. Bu işler böyledir. Paranı ahzırlarsan transfer sihirbazı oalbilrisin. Ama Quaresma ve Guti Schuster yüzünden geldiler herkes biliyor. GS'a da Rijkaard yüzünden gelenler oldu.

Ali Dürüst konusunda ben ikilemdeyim. Şu anki söylemlerinden onunda GS'daki sorunalrı tam anlayamadığını düşünüyorum. Kitlenmiş herkes futbol takımının başarısızlığına. Ama Adnan Polat'ı düşününce çok sevmeme rağmen gitmesdi gerektiğini düşünüp ALi Dürüst gelsin daha iyi modundayım. Tabii ki ilk tercihim Haluk Ulusoy ama GS'da Haluk Ulusoy'un başkan olma ihtimali benden biraz fazladır.

Gelen gideni aratır durumuda olabilir.Yeni gelecek yönetim'in ne yapacağıda belli değil,bizim için önemli olan futbol deyip,Diğer branşları geri planada atabilirler.Benim hayalimdeki Galatasaray başkanı Basketbol,Voleybol gibi branşlara çok önem vermeli ve orada kurulacak takımların tek hedefi şampiyonluk olmalı.

'Başkan olsaydım buraya kesin gelmezdim' lafı bence çok önemli.

Burada ' bizim dışarıdan tek bir üye olarak hata yapma lüksümüz var ama başkanın yok ,benimde HENÜZ var...' lafıda başkanlığa hzırlandığının kanıtıdır.

Ali Durust'un Galatasaray'da ne olup bittiginden haberi yok. Bazi futbolcularon Galatasaray'i sabote ettigine inanmiyor. Ben Galatasaray'da ne olup biten, Aykut,Mustafa,Ali,Hakan,Sarp,Baris,Ayhan,Serdar gibi Galatasaray'a yakismayan futbolculari temizleyecek bir yonetim istiyorum. Bize kaliteli turk oyunculari kazandirabilecek, yillardir kanayan orta sahamiza takviye yapacak bir yonetim istiyorum. Haldun Ustunel'in mutlaka icinde bulanacagi bir yonetim istiyorum. Vizyon sahibi bir yonetim istiyorum. Kacak dovusen degil, yalanci olan degil adam gibi adam bir baskan istiyorum. Ali Durust iyi bir insan olabilir ama baskan icin yetersiz kalir. Yani biz taraftarlar olarak buradan goruyoruz bizi sabote eden futbolculari, yetersiz olan futbolculari, mevcut yonetim goremiyor. Rijkaard'i getirip, Rijkaard ile sezon sonu sozlesme imzaliyacagiz degip, Rijkaard'i sabote eden futbolcular gondermeyip, Rijkaard'i gondermek acizliktir. Bunlarin tekrar yasanmamasi icin sozu oz bir baskan istiyoruz.

Ben Adnan Polat'ın da Ali Dürüst'ünde o anlamda haberleri ve bilgileri olduğunu düşünüyortum. Ama avam ile yöneten arasındaki fark budur. Her düşündüğünü söyleyemezsin ve operasyonu zamanında yaparsın. O anlamda GS'ın şu anki yönetiminin de sağlam neşter vuracağını düşünüyorum ama benim gibi şampiyonluk beklentisi olmasa bile en azından avrupa kupalarına katışma beklentisi vardır yönetimin. İlk devrenin sonuna kadar takımdaki motivasyonu düşürmek istemeyeceklerdir ama şu an futbolcular da yönetimde Hagide biliyordur kimlerin gideceğini. Servet'in birden sakatlanması Mustafa'nın iyileşememesi bir şekilde o oyuncularında farkında olduğu işler.

Yönetim sağlam neşter vuracaktır devre arası evet. Ama ben o vurulacak neşter sonucu gidecek oyuncular arasında Servet'in olacağını düşünmüyorum nedense. İnsua, Barış, Emre, Mustafa, Aydın, Serdar gider diye düşünüyorum. GÖkhan Zan'ın gidip gitmeyeceğini de öncelikle şu 2 maç ardından ligin ikinci ayrısındaki performansı belirleyecek.

Sizin benim bildiklerini Ali Dürüst'ün bilmediğini düşünmek bu yüzden inandırıcı değil. Özellikle başkanlığa adaylığını koyacaksan takımın her şeyi hakkında detaylı rapor alırsın. Şu an Ali Dürüst'ün bir proformo planı bile hazırdır diye düşünüyorum.

Bu arada Lig TV'de Şansal Büyüka GS sercan ve Volkan'a teklif yapacak veya yapmaya hazırlanıyor gibi bir şey demiş bugün.

Doğan Sağlam' Alıntı:
'Başkan olsaydım buraya kesin gelmezdim' lafı bence çok önemli.

Burada ' bizim dışarıdan tek bir üye olarak hata yapma lüksümüz var ama başkanın yok ,benimde HENÜZ var...' lafıda başkanlığa hzırlandığının kanıtıdır.
Ali Dürüst´ün bu dönemde bile aday olma cesareti yoksa hiç hayal kurmasın o koltukla ilgili. Bana kalırsa zamanında mali zorluklar nedeniyle görevden kaçan bir ismin, mali sorunların çözülüp salt sportif başarının beklendiği bir dönemde göreve talip olmasını kabullenemem.

"Başkan olsam buraya gelmezdim" sözü ise Polat´a küpe olsun. Gerçi öyle olsa şimdiye dek kulağında yer kalmazdı Polat´ın.

Onur Yavuz' Alıntı:
Ali Dürüst´ün bu dönemde bile aday olma cesareti yoksa hiç hayal kurmasın o koltukla ilgili. Bana kalırsa zamanında mali zorluklar nedeniyle görevden kaçan bir ismin, mali sorunların çözülüp salt sportif başarının beklendiği bir dönemde göreve talip olmasını kabullenemem.

"Başkan olsam buraya gelmezdim" sözü ise Polat´a küpe olsun. Gerçi öyle olsa şimdiye dek kulağında yer kalmazdı Polat´ın.

Onur Abi , Ali Dürüst olayını senle kaçkere konuştuk.Bu adamla ilgili düşüncelerimiz,eleştirilerimiz zaten belli.

Benim kızgınlığım, bu kadar ön yargılı olduğum bir adama dün hafif bir sempatiyle bakmama neden olan Polat'a.

Ali Dürüst daha başkan olacak bir çapta adam değil, karekterine falan laf etmiyorum. Bahsettiğim çap başka.

Dün bende biraz izledim ama gördüm ki başkanlığa oynayacak bir kalibrede adam değil. Gerçi bunu zaten biliyordum ama dün bir kez daha gördüm, ha dediklerinin hepsimi saçmaydı? Hayır tabii ki. Doğru noktalarda da doğru sözlerde söyledi ama Galatasaray Başkanlığı öyle herkesin yapacağı bir iş değil, bunu Polat'ta da gördük.