S
Cezmi Turalp' Alıntı:bugünkü fotomaç'a göre Baptista,Annan,Emana yolda Emenike,Colin Kazım ve Doni bitmiş
Onur Yavuz' Alıntı:Ronaldinho´nun bizim sistemimize uyacağını pek sanmıyorum ama Rivaldo ile Morientes´i görmek isterdim şu kadroda. : )
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Nedir bu Morientes sevdası Onur Abi
Onur Yavuz' Alıntı:Doğan, Ronaldinho sistemimize uymaz diyerek geyik yaptığım belli olsun istedim. : )
Ah ah, Morientes´in karısı müdahil olmadan kalksaydı o uçak. : )
Onur Yavuz' Alıntı:Doğan, Ronaldinho sistemimize uymaz diyerek geyik yaptığım belli olsun istedim. : )
Ah ah, Morientes´in karısı müdahil olmadan kalksaydı o uçak. : )
Müthiş bir oyuncu.Devre arasında takıma kazandırılmalı...Çocukluğundan beri Galatasaray'ı tuttuğunu kaydeden Yiğit İncedemir, ''Orada oynamak bana büyük bir gurur verir. Medyada 2 senedir haberler çıkıyor ama kulübe gelmiş resmi bir teklif yok. Beni izlettirdikleri söyleniyor'' şeklinde duygularını ifade etti.
Hüseyin Karaçil' Alıntı:Müthiş bir oyuncu.Devre arasında takıma kazandırılmalı...Çocukluğundan beri Galatasaray'ı tuttuğunu kaydeden Yiğit İncedemir, ''Orada oynamak bana büyük bir gurur verir. Medyada 2 senedir haberler çıkıyor ama kulübe gelmiş resmi bir teklif yok. Beni izlettirdikleri söyleniyor'' şeklinde duygularını ifade etti.
Saim Karakuzu' Alıntı:o isim kim biraz daha açabilir misiniz nerde oynar ne oynar ?
Burak Barut' Alıntı:aha reçeteyi yazıyorum;
orta sahada yapılması gerekenler;
Yiğit İncedemir(Manisaspor)-Selçuk İnan(Trabzonspor)-Murat Ceylan(G.Antep)-Pele(Eskişehirspor)...
Bu 4 adamı alıp yanlarına da Cana zaten var, Emana gibi bir oyuncu da olursa orta saha hattı güçlenmiş olur.
Forvet hattına da Baptista gibi mücadeledicinin yanında kenarlarda oynayabilecek iki isim daha bulunmalı.
Ancak orta saha oyuncuları tam ilacımız olur.
Erdal Avcı' Alıntı:Selçuk büyük ihtimalle Trabzon'da kalacak.Yani Sadri Şener'in açıklamaları o yönde...
Aslında o kadar fazla transfere gerek yok.1 tane ama nokta atışı transfer lazım orta sahaya.Keşke bu Gökhan İnler olsa.