S
Salih Coskun
Misafir
Tevez City'den ayrilmak istiyormus hemen alalim
Uğur Deniz' Alıntı:g.birliği macı sonrası yğit sardan:bazen benimde yonetim istifa diyesim geliyor ama yonetici oldugum aklıma geliyor...
bu konusmaları m.helvacıda yapmıstı sayın sardan orda daha fazla durmayın bence istifa edın bir adım atın istifa etmek cesaret ister oda bu yönetinde yok baskan yine cıksın konuşsun bakalım h.içi yine ne diyecek.....
a.polatın h.içi muhtemel acıklamaları:1.4 transfer yapacaz 2.tünelin sonundaki ışık gözüktü vb. v.b v.b.......
Var , çünkü özellikle Yiğit Şardan gerçekten istifa gerekeceği zaman bu söylemindeki gibi duyarlı davranmaz.Uğur Deniz' Alıntı:ne zaman yaptığının onemı varmı....
Kahrından kendi çöker!
İNSAN Ali Sami Yen?e değil de başka şeylere veda etmek istiyor G.Saray?da.. Kimlere mi? G.Saray?ı bu hale getirenlere! G.Saray?ı bu çaresiz hale kimler getirdi peki? Dün taraftarın protesto ettiği oyuncular değil elbette ya da sırayla idam sehpasına çıkıp, sehpalarına tekme atılan teknik direktörler. G.Saray?ı içinde bulunduğu ?acınacak? hale G.Saray camiası getirdi.. Yönetim de değil.. Yıllar içerisinde rant için yöneticiliği araç olarak kullananlar, onları kendi rantları için seçenler, iki-üç bilet için ?tribün ruhunu? satan taraftarlar, haber ve onunla gelen kimlik ya da GSTV?den maddi kazanç için kalemini satan gazeteciler.
HEPSİNİN ismini liste liste yazarım da ayıp olur.. Onlara değil G.Saray?a.. Ali Sami Yen?in yıkılması için dozere ihtiyaç yok aslında.. Kulüp yönetimi biraz daha buraya gelip gitmeye devam ederse, takım bir-iki maça daha çıkarsa, taraftar biraz daha ?ruhunu bilete satarsa? stat kahrından kendi çöker..
HAGI DE?FARKINDA!
DÜN protesto edilen Ufuk, Ayhan ve Hakan Balta?nın bir günahı yok aslında oluşan bu tabloda.. Onlara bu formayı giydirenler sorgulanmalı.. G.Saray başkanlığı, yöneticiliği, onların şakşakçılığı ne kadar ucuzsa G.Saray forması giymek de bu kadar ucuz artık.. Ama inanın en son suçlular futbolcular. Onlara birileri ?çıkın oynayın? diyor.. Onlar da çıkıp oynuyorlar.
TEKNİK direktörlere ?Gel? diyorlar, onlar geliyor, ?Git? diyorlar onlar da gidiyor. Hagi?yi eleştirmek işin en kolayı olur.. Nasıl Bülent Korkmaz 13 haftada haraç-mezat satıldıysa Hagi de satılacak.. Bilmiyor mu o bu gerçeği? Biliyor ama ?Ne de olsa G.Saray? diye geldi.. G.Saray yönetenlerin sandığından daha büyük bir kulüp olduğu için geldi Hagi.. Birşeyleri değiştirme uğruna geldi.. Ama sanıyorum dün o da gördü burada değişmesi gerekenin ?kulübün yönetim mantalitesi? olduğunu.
FORMA?TESLİM?OLMUŞ
YOKSA inanın Ufuk?un 34. saniyede kolunun altından yumurtladığı top ya da Hakan Balta?nın kaçırdığı adam tayin etmedi maçın sonucunu.. Forma teslim olmuştu peşin peşin.. G.Saray 2-0?dan çok maç çevirdi. Ama takım ikinci yarıda sahaya çıkarken ne bir futbolcunun ne de taraftarların gözünde inanç yoktu. İnanmayanların G.Saray?ı yönetmeye, G.Saray?ı temsil etmeye, G.Saray?ı desteklemeye hakkı yok. İnsan üzülüyor ama bir yandan da düşünüyor.. Belki de G.Saray?da bunlar yaşanmalı.. Yaşanmalı ki yapı çöksün yeniden sağlam bir şekilde kurulsun..
YAZININ maçla bir ilgisi kalmadı galiba.. Ama inanın G.Saray?da kaybedilen maçtan daha önemli gerçekler var.. Zaten sahada yazacak bir futbol da yoktu.. Özür dilerim..
G.Saray YANIYOR!
ADNAN Polat konuşuyor.. Susmuyor, sürekli konuşuyor.. Ama her konuştuğunda ben biraz daha ümidimi kaybediyorum.. Çünkü başkan Adnan Polat her söylemiyle büyük bir orman yangınına yarısı dolu bir bardakla müdahale etmeye çalışan bir itfaiyeciyi andırıyor.. G.Saray yanıyor.
O yangını bir-iki kelam ederek söndürebileceğini düşünüyor.. Ya da daha kötüsü. Yangını söndürmeyi bilmiyor.. Ya da daha daha kötüsü.. G.Saray?ın yandığının farkında değil!
Gökmen Özdemir
Barış Şişman' Alıntı:Ntv Spor, Ali Sami Yen'e veda programı yapacak şimdi. İmkanı olanlar izlesin..
Eline saglik güzel olmus,calan sarkiyi ben ilk Survivor TUR-GRE finalinde duymustum ve cok etkilenmistim adi nedir acaba sarkinin?Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:Bu da benden geçen hafta yapmıştım; http://www.youtube.com/watch?v=yKONvViO6qE
Hakan Avci' Alıntı:Eline saglik güzel olmus,calan sarkiyi ben ilk Survivor TUR-GRE finalinde duymustum ve cok etkilenmistim adi nedir acaba sarkinin?[/quote:i6q5c5q7]Emre Elmalıdereoğlu":i6q5c5q7]Bu da benden geçen hafta yapmıştım; [url="http://www.youtube.com/watch?v=yKONvViO6qE' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=yKONvViO6qE[/url]
Hans Zimmer - Tennessee - Pearl Harbor