Gündemden

Mehmet Ekici ve klübü ile sezon sonu için kesin olarak anlaştığımız söyleniyor Uğur.

O haberleri ben de duydum ama bizim yönetimin, Ekici gibi bir adamı sezon ortasından bağlıyabilme olasılığı bana fazla gelmediğinden dedim.

Bunun yanında Tunay da önemli bir yetenek. Sakatlık öncesi rastgelip izlediğim maçları oldu, kısa sürelerde bile o ışığı verebilen bir oyuncu. Sakatlıktan sonra izleme fırsatım olmadı ama sakatlıktan sağlam döndüğü ve kendini toparladığı söyleniyor, goller falan da atmış sanırım.

O haberleri ben de duydum ama bizim yönetimin, Ekici gibi bir adamı sezon ortasından bağlıyabilme olasılığı bana fazla gelmediğinden dedim.

Bunun yanında Tunay da önemli bir yetenek. Sakatlık öncesi rastgelip izlediğim maçları oldu, kısa sürelerde bile o ışığı verebilen bir oyuncu. Sakatlıktan sonra izleme fırsatım olmadı ama sakatlıktan sağlam döndüğü ve kendini toparladığı söyleniyor, goller falan da atmış sanırım.

Cenk Tosun, o kadar az tecrübe ile o alt yapısı sayesinde bu şekilde performans verebiliyorsa,

Tunay bu ligde çok büyük iş yapar zaten Uğur.Aklı başında kim olsa şu takımın ihtiyaçlarını,en ekonomik çözüm yollarını bulur keşfeder ama yok öyle biri sanırım yetkili makamların içinde.

Futbolun ucundan kıyısından geçmiş biri, sağlam bir Türk kadrosu oluşturmadıkça, istikrarlı başarı hatta başarı yakalayamayacağımızı görür. Ama malesef bu kulübün başındakiler daha bir adım önünü göremiyor.

G.Saray’da 4 futbolcunun üstü çizildi.

Kadir ÇETİNÇALI/DHA - 8 Şubat 2011

G.Antep maçı sonrası, “G.Saray formasını haketmeyen futbolcular var” diyen Başkan Polat; Ayhan, Mustafa, Aydın ve Barış’ı gözden çıkardı.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/4057/10324057.jpg

Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve şampiyonluk şansını yitiren Galatasaray’da sezon sonunda yine büyük bir kadro değişikliği yaşanacağı öğrenildi. Özellikle başkan Adnan Polat’ın kupada Gaziantepspor’a karşı alınan yenilgiden sonra, “Galatasaray formasını haketmeyen futbolcular var” şeklindeki sözlerinin anlamı yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Polat’ın oyuna girdikten sonra hiçbir katkı yapmayan Aydın Yılmaz’a çok tepkili olduğu ve bu genç oyuncu ile sezon sonu mutlaka yol ayrımına gideceği öğrenildi. Adnan Polat’ın, Ayhan Akman’ı, Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında tamamen sildiği ve bu oyuncunun yanı sıra Mustafa Sarp ve Barış ile de bu sezon sonunda yol ayrımına gideceği kesinlik kazanmaya başladı.
------
Hürriyet okuma ve okutma ama güzel haber.

Wikileaks'in sahibi Julian Assange Galatasaray taraftarıymış. Bizim maçları kaçırmıyormuş. Elinde A.Sezgin'e ait belge falan varsa açıklasa da kurtulsak. :)

daha önceden de söylediğim gibi önümüzdeki yıl Galatasaray futbol takımının sponsoru NIKE'dır. Anlaşmalar imzalanmıştır. Bilgi 1. ağızdandır. Lescon belki başka bir branş için anlaşmaya çalışıyor olabilir.

o 4 futbolcu yanına da Hakan Balta ve Aykut Erçetin'i alıp gitsinler , hiç transfer yapmiyalım razıyım ben..

en büyük transfer bunlar olur..

Sorun değil,aynı parayı veriyorlarsa Nike değil Lescon olsun bence...
Ben çok bilmem bu piyasayı ancak bilenler Lescon'un bu çapta bir sponsorluğu karşılayamayacağını söylüyorlar,Yani tedarik anlamında değil,istenilen paralar anlamında...Yinede bilinmez tabi...
Ancak dediğim gibi keşke bu paraları verebilselerde bizde Lescon giysek...İstediğimiz formaları en ince ayrıntısına kadar büyük bir özenle yaptırabilsek...Büyük ihtimalle satış fiyatıda 50-60 tl seviyesinde olurdu,buda bizim açımızdan güzel olurdu...Taraftar rahat rahat gidip formasını alırdı...

Rica ederim abi önemli değil.

Adnan Polat, Murat Yalçındağ ve Serdal Adalı PFDK'ya sevk edilmiş.Başkanla, Adalı'yı anladımda Murat Yalçındağ niye sevkedilmiş onu anladım.