Gündemden

Yönetimin basiretsizliği üzüyor insanı, yoksa hiçbir iddiamızın olmadığı şu derbinin günü çok umurumda değildi.

Yalnız içten içe sevinmiyor değilim, Engelsiz Aslanlar´ın Karabük deplasmanına gitmeyi istiyordum. Şartlar elverişli hale geldi şimdi. O maçı da ters bir tarihe almazlarsa..

http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2011/03/07/gsarayin_ilk_transferi_faye

İngiliz Daily Mail, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Abdoulaye Faye'nin, Galatasaray ile anlaşmaya vardığını yazdı. 33 yaşındaki oyuncunun Türk ekibiyle her konuda anlaştığı, ön sözleşme dahil imzaladığı iddia edildi. Faye'nin, Türkiye'ye giderek resmi sözleşme imzalamak için Galatasaray'dan davet beklediği bildirildi. Faye'nin, Stoke City menajeri Pullis'den izin de aldığı belirtildi.

Divan kurulu toplantısında söz alan İnan Kıraç acık konuştu:

Mali kongreden önce Adnan Polat başkanlığı bırakmalıdır.....

Kurulun açılış konuşmasını yapan Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç önemli açıklamalarda bulundu.

Adnan Öztürk ve Faruk Süren’e birleşme çağrısı yaptığını söyleyen Kıraç “Galatasaray’a hizmet edecek, verimli olacak isimleri toplayın dedim. Faruk Süren, bu birleştirmek işini benim yapmamı istedi, fakat ben yapamayacağımı belirttim. Eğer kabul ederse, bu işi yapabilecek kişinin Ünal Aysal olduğunu söyledim. O da bunu kabul etti.” dedi.

"Galatasaray, sevenleri ile, taraftarı ile kulübü ile lisesi ile bir bütündür. Ancak bu bütünlüğün korunması ile problemler çözülür," diyen Kıraç, Adnan Polat'ın yorulduğunu vurguladı ve"27 Mart'tan önce istifa etmelidir. İbra edilmelidir, fakat istifa etmelidir," dedi.

Adnan Polat'ın Galatasaray için iyi işler yaptığını söyleyen İnan Kıraç, olumsuzlukları da dile getirerek "Bu dönemde gelen giden futbolcu sayısın 93 olması çok düşündürücüdür. Yüksek maliyetlerle olağan üstü başarısız bir futbol sergilenmiştir." şeklinde konuştu.

"İpotek ve teminat edilmemiş hiçbir gelirimiz kalmamıştır. Yeni kurulacak takımda bu mali yönetim güdülürse durum çok daha kötü olacaktır. İlk 4’e giremeyen, Avrupa’ya çıkamayan, kupada yer almayan bir başarısızlığı yönetmek güçtür. Taşınmazların satılmasıyla kulüp yönetilmez.” şeklinde konuşan Kıraç, İsmail Ünal'ın adaylığıyla ilgili olarak da şöyle söyledi: "Ünal’a adaylığını sorduğumda 'başkan istifa etmeden adaylığımı açıklamam' dedi. Galatasaray'a yakışır şekilde bir davranışta bulunmuştur kendisi."

Kıraç sözlerini "Seneler sonra karşınıza çıkıp böyle bir tablo çizmek istemezdim," ifadeleriyle tamamladı.

Faruk Süren'de konuşma yapıyor:

Süren'in açıklamalarından satır başları şöyle;

- Mali rapor yayınlandı. Hepiniz görmüşsünüzdür, incelememişsinizdir. Ayrıntılarına girmeyeceğim tekrarlamayacağım Fakat genel anlamda konumum itibari ile muhatabım kulüp Başkanıdır.

- Gidişattan hiç kimse memnun değil. Temsil anlamında politikalar anlamında izlenen stratejilerden memnun değil. Galatasaray yelkenlerini rüzgara göre ayarlıyor. Aslında Galatasaray yelkenlerini hedefe göre ayarlamalı.

- Galatasaray gündemi belirleyecek, gündeme göre hareket etmeyecek.

- Toplumda ifade ettiğim görüşlerim yönetim kurulunu rahatsız etti. Bunları kendileri de ifade etti. Bunun üzerine başkanımıza bir mektup yazdım.

- Bizim meselemiz şahıslarlar değil. Bu yönetim kurulu gitsin de başkaları gelsin değil.

- Mesele bizi temsil eden, geleneksek görüş ve tutumuzu temsil eden bir politikanın izlenmesi. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz.

- Yönetim kurulumuz 'kol kırılır yen içinde kalır' diyor. Fakat kendi içinde birlik beraberlik sağlayamıyor. Kendi listelerinden istifa edenler oldu. Başkanla çalışmak istemediklerini belirttiler.

- Böyle bir manzara Galatasaray'ı mayıs 2012'ye ya da daha ilerisine götürebilir mi? Kendi içerisinde anlaşamayan kendi seçtiği yöneticilierin gittiği ortamda?

- Galatasaray da bir yön zafiyeti vardır. Bu zafiyeti yönetim kurulu ve başkan çözecektir. Teklifi bize getirecekler bizde öneriler sunacağız.

- Ama biz direk teklifte bulunmayız. Bu sorunu hep beraber çözeriz.

- Başkan yeniden yönetim kurulu seçimine gitmesi lazım. Yeni bir yönetim kurulu yapmalı.

- Kulübü 2012'ye taşıyacak bir yönetim kurulu kurulmalı ve tekrar güven oyu tesis etmesi lazım.

G.birliği-F.bahçe maçından sonra salı günü öğle saatlerinde Trabzonspor sert açıklamalarla bir bildiri yayınladı.
Akşam saatlerine doğru Beşiktaş buna destek vererek örneği nadir olan bir şekilde kendi maçlarında rakiplerinin penaltısının verilmediğini iddia ederek ligdeki şaibeden bahsetti. Biz ise sayın başkanımız Polatın kadim dostu Aziz Yıldırıma karşı kılıç çekmedik. Başarısız oldunuz bari göz göre göre hakkınızın yenilmesinin hesabını sorun da vicdanınız ile muhasebenizi kolaylaştırın.

Eğer bu takım Fenere kaybeder es kaza Trabzonu yenmeye kalkarsa... İyi şeyler olmaz.

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray, Cumartesi akşam saatlerinde THY'nin özel seferi ile geldiği Ankara'da küfürlü tepki ile karşılandı.

Galatasaray'ı karşılamak için Esenboğa Havaalanı'na gelen az sayıda taraftar, ''Siz en büyük duyguların katilisiniz'' yazılı pankartı açtı. Akabinde sarı kırmızılı futbolcular otobüse binerken taraftarlardan birtanesi Servet'i hedef alarak, ''Giydiğin formanın hakkını ver p.. kurusu'' dedi. Bu küfürü duyan deneyimli defans oyuncusu, taraftarın üzerine yürümeye kalktı. Kısa süreli oluşan gerginlik takım arkadaşlarının araya girmesiyle son buldu. Sarı-kırmızılı kafile yarın Ankaragücü ile yapacağı zorlu mücadele öncesinde kamp yapacağı otele gitti.

Kaynak : DHA

199872_10150164841926399_393873956398_8775974_6254442_n.jpg

Şu anlamsız gülümsemesi yok mu şu adamın, fitil oluyorum.

Resimde arkada Hakan Balta'nın sıfatından her şey anlaşılıyor..
Umursamaz, takmaz, sallamaz. Takımın anasını belleyenlerin en başına geliyor..
Hakan Paşa sen tribüne gelmezsen, tribün sana gelir böyle..
Az bile söylemişler.. Yönetim rezalet olabilir, başımızda hoca olmayabilir ama bunlar savaşmamıza engel olmaz Hakan Paşa...
Öyle kafelerde sigaranı tüttürüp, tek başına Galatasarayı Avrupadan eleyecek kadar erkeksin, tribün çağırınca gelmeyecek kadar erkeksin, orada da erkek olsaydın ya.. Sorumsuz herif.

bu ikisinin şu durumdaki bakışı Hagi'nin disiplin çerçevesine uyuyormuymuş acaba sorsalardı bi ?

illa kendisine olunca mı kayda geçiyor bu disiplin çerçeveleri..