Gündemden

Adnan Öztürk geçen seçimde başkan adayıydı.Şimdi yönetimde olacak.Faruk Sürende cabası.Vay anam vay.

Peter Kenyonlar falan filan da diyodu Adnan Öztürk. Bakalım kısmet.

Yönetime büyük hıncım var ama ne yalan söyleyeyim Işın Çelebi'nin acıklamaları beni biraz yumuşattı,Işın Çelebi aynen şunları söyledi,İbra edilmeyecekmişiz niye edilmeyelim Stadı bitirdik diyemi?niye edilmeyelim birleşmeyi yaptık diye mi?niye edilmeyelim Riva arazisini 250 milyon dolarlara cıkardık diyemi,Galatasarayın kazancını 200 milyon dolarlara cıkardık diye mi? evet futbolda büyük başarısızlık var ama bize haksızlık yapılıyor tarzı acıklamaları oldu.

Ayrıca Ünal Aysal dedikoduları üzerinede Işın Çelebi;Galatasarayın Abromoviçlere ihtiyacı yoktur,o devirler 20 sene önceydi kendi cebinden 100 milton dolar getirecek adamlara Galatasarayın ihtiyacı yoktur,Galatasarayın kurumsallaşmaya ihtiyacı vardır dedi.......

Yönetime büyük hıncım var ama ne yalan söyleyeyim Işın Çelebi'nin acıklamaları beni biraz yumuşattı,Işın Çelebi aynen şunları söyledi,İbra edilmeyecekmişiz niye edilmeyelim Stadı bitirdik diyemi?niye edilmeyelim birleşmeyi yaptık diye mi?niye edilmeyelim Riva arazisini 250 milyon dolarlara cıkardık diyemi,Galatasarayın kazancını 200 milyon dolarlara cıkardık diye mi? evet futbolda büyük başarısızlık var ama bize haksızlık yapılıyor tarzı acıklamaları oldu.

Ayrıca Ünal Aysal dedikoduları üzerinede Işın Çelebi;Galatasarayın Abromoviçlere ihtiyacı yoktur,o devirler 20 sene önceydi kendi cebinden 100 milton dolar getirecek adamlara Galatasarayın ihtiyacı yoktur,Galatasarayın kurumsallaşmaya ihtiyacı vardır dedi.......

Bana şu an Abramoviclere ihtiyacımız var gibi geliyor.Yeni gelen hocanın(gelecekse) istediği tüm adamları almak lazım.Minimum 8-10 adam şart.Para lazım bir yerlerden.Bu yönetimden de kötü olacağını düşünmüyorum.Mali mali mali mali başka bir şey dedikleri yok zaten.Bu saatten sonra o konuda sorunumuz olmayacak kim gelirse gelsin.Ama herkesçe düşünülen bir gerçek kan değişiminin şart olduğu.

Haldun Üstünel'de istifasının nedenini acıkladı:Başkan futbolu kendi idaresine almak istedi ve kendi başına yönetmek istedi bu yüzden ayrıldım.....

GS'da hiç bir zaman makam satılık olmadı ama şu anda futbol takımının düzlüğe çıkması için bize böyle bir güç gerekiyor.Siyasi iradenin her türlüsünden uzak olan bir Ünal Aysal bana şu anda çok yerinde bir aday gibi geliyor.
Zira bu takımın gerçekten düzlüğe çıkması için en az 40-45 milyon avroluk ciddi bir kaynak gerekmekte.Bu kaynağı GS kendi yıllık gelirlerinden karşılamya çalışırsa;
1)Borçlanılıp bankadan kredi alınacak.
2)Amatör şubelere destek verilmeyip futbola harcanacak.
3)mevcut borçlar faiz arttırmına gidilerek ötelenecek.
4)Yine bütün ümitler SL gelirine bağlanılacak ve gereksiz bir baskı ortamı doğacak yine.

Dolayısı ile bu geçiş döneminde ekonomik gücünü GS menfaatleri için kullanabilecek bir başkan, teknik ekibini oluştururkende çok büyük avantaj sağlar.Zira gelen kişinin acaba istediğim trasnfer yapılmaz mı derdi,sıkıntısı,endişesi olmaz.

Faruk Süren'e her zaman güvenirim.Zaman zaman çenesini tutamaz ama yöneticilik konusunda bence 10 numara bir insandır.
Adnan Öztürk bence hali hazırda başkan olacak çapta bir adam değil ama iyi bir yönetici olacaktır.Başarılı bir dönem sonucunda bu yönetimin yeni adayı kesinlikle o olacaktırki bu yüzden başarılı olmayı en çok arzulayacak,en çok çalışacak adamda Adnan Öztürk olacaktır bu yüzden.

Benim için kilit pozisyon futbol şubesi ,hocalık içinde en önemli isim Fatih Terim'dir.Onu kim ikna ederse kayıtsız şartsız desteklerim.

Yönetimin yanlış yaptığı taraftarına sahip çıkmaması..Mali olarak tarihimizin en iyi yönetimi bana göre..Futbolcu olarakta çok iyi adamlar getirdiler...Ama başbakan ve toki başkanına karşı taraftarına ve kulübüne her türlü hakareti benimsemesi skandaldır..Ayrıca Faruk Süren-Ünal Aysal-İnan Kıraç gibi adamlarla olmaz bu iş liseli konusunu tartışmam o konudan sıkıldım..Ayrıca İnan Beyin konuşması skandaldır bana göre..Yok bu şunu yönetir,o oraya,bu buraya deyip canlı yayından konuşmak yanlış..Galatasarayda tek adam anlayışı olmamalı..Ben başkan belirlerim demek doğru birşeyse ben birşey demiyorum..Haldun Üstünel yarı yaşlarında ama nasıl konuşulması gerektiğini gösterdi herkese..Her şeyi canlı yayında konuşmak,darbe planını açıklamak ve bunu rahatça açıklamak ayıptır bana göre..

Galatasaray-Fenerbahçe maçı 18 Mart cuma 21.00 de oynanacakmış..
Bu kararı kim, neye dayanarak veriyor anlamıyorumki..
İş günü, özellikle cuma günü nasıl bir trafik olduğunu bilmiyor musunuz.
Maça nasıl yetişeceğiz, hadi yetiştik , maç kaçta bitecek, kaçta metroya bineceğiz, kaçta evde olacağız..
Bu ne saçmalık..

Antep kupa maçında bile, çarşamba günü zor gittik.. Metroda hem işten dönenler, hem maça gidenler..
Fenerbahçe maçına, Antep maçının en az 5 katı adam gelecek ve cuma günü..

O maç dağılamaz arkadaşlar.. Büyük eziyet bekliyor bizi.. Gece 2 de evine giden şanslıdır..

Tabii Fener maçının gündüzünde de insanlar bir araya gelemeyecek çok fazla..
Millet maça gelmesin, gelemesin, dönemesin diye uğraşıyorsunuz..
Aziz Yıldırım uğraş ulan.. Yırtının.. Ölmüş takımımızla size koymayan, sizin gibi olsun.

Bu tarih konusu hakikaten saçma bir hal almaya başladı. önce efes maçında dedikodular çıktı, şimdi bu maçta gün resmileşti.

neymiş nevruz varmış. 1 mayısa maç koyarsanız adam değilsiniz o zaman!

Bu tarih konusu hakikaten saçma bir hal almaya başladı. önce efes maçında dedikodular çıktı, şimdi bu maçta gün resmileşti.

neymiş nevruz varmış. 1 mayısa maç koyarsanız adam değilsiniz o zaman!

18 Mart da Çanakkale Zaferinin yıl dönümü o zaman..
Nevruz ne alaka anlamadım ki, ne yapacağız, stadın ortasına ateş yakıp üzerinden mi atlayacağız..
Bu maçın bu tarihe koyulacağını 2 gün önce insanlar twitterda yazdılar böyle bir ihtimal var diye..
Adnan Polat'ın duymama ihtimali yok.. İnsan bir müdahale eder, 40.000 adam gelecek, yol yok, metrodan başka giriş çıkış yok.. 10.000 adam bile yarım saat beklerken 40.000 kişi kaç saatte ayrılacak oradan ve saat 23 de bitiyor maç..

Adnan Polat, artık sana küfür bile etmiyorum.. Zavallı bir adamsın gözümde.

Fenerbahça bunu altyapısını bir kaç hafta önceden hazırladı. Bizimkiler mışıl mışıl uyudular har zamanki gibii. Adamlar stratejik bir şekilde ilerliyorlar, onlarda biliriyor şampiyonluğun Arena'dan geçtiğini...

Savaş Karadağ kardeşimiz olayı çözmüş.. O hafta sonu bayanlar voleybol şampiyonlar ligi final four'u var İstanbul'da.. Aziz Yıldırım baskısı ile bizim maç cuma akşamına şut.. Nevruzmuş.. Ulan sadece Galatasaray-Fenerbahçe maçı mı Nevruza geliyor.. O pazar bir sürü maç var.. Onlar niye Nevruz diye ertelenmiyor.
Adnan Polat, Aziz Yıldırım'ın kankası ya.. Gitsin Fenerbahçeye yönetici olsun, orada bile bu kadar Galatasaraya zarar veremez.

Aynısı fenere yapılsaydı nefret ettiğim aziz ortalığı ayağa kaldırırdı.Ama bizde ne öyle başkan var ne de yönetim.Cuma günü derbi mi olur çok büyük saçmalık bu.

Emniyet Müdürlüğü, pazar Nevruz var diye böyle istemiş sözde..
Neden cumartesi değil ? Cumartesi ne var ?

Dümen belli.. Fenerbahçenin voleybol final fouruna peşkeş edildi bu maç...
Galatasarayın yönetiminde, hocasında, oyuncularında birazcık onur varsa kazanırlar şu maçı..

Burda acitasyon yapıyormuş gibi görünmek istemiyorum ama neredeyse 1 aydır ben kendimi kısıyorum, para biriktiriyorum şu maça gidebilmek için. 18 Mart cuma günü sınavım var, sınavdan çıkıp İstanbul' a gidecektim. Her türlü planı yaptım, ettim şu yapılan şerefsizliğe bak.

Hadi beni geçtim yurtdışından uçak bileti alanlar var? Ne yapacak bu adamlar?

Seyirci kaygısı var desek olmaz, çünkü zaten maç bizim stadımızda oynanacak. Ayrıca voleybola ilgi gösteren gösterir zaten, gitmek isteyen de gider. Sebeb sırf medyada final-fourun derbinin gölgesinde kalmasının istenmemesi, çünkü malum şampiyonluk iddaları da yüksek, ama bu sebebten başta Galatasaray taraftarı mağdur olacak. Çoğu Galatasaray taraftarına sorsan doğal olarak banane voleyboldan hele de Fenerbahçe voleybol takımından diyecektir. Ayrıca Cuma günü yayınlanacak bir derbi yayıncı kuruluşun da işine gelmese gerek.
Acaba tepkiler çok olursa değişme imkanı olur mu?

2011-03-04_dortlufinal446.jpg

Tek derdiniz bu değil mi ?

İstediğiniz gibi at koşturun nasıl olsa karşınızda ne başkan var ne de yönetim!