Gündemden

Ya insanlar ne kadar kötü,Ahmet Çakar'ın ettiği laflara bak tamam Ahmet Çakar Galatasaray kulübü çocuğun ailesine 1 adet villa,1 adet yazlık,2 adet ferrari,5 milyon dolar nakit para verecek mutlu olacakmısın !!!

Ben anlamıyorum arkadaş insanlardaki bu Galatasaray nefretini,ne yapmış bu kulüp size,nedir bu kin ?

Ben kulüpten herhangi birinin o kanala çıkıp konuşmamasından gayet memnunum. İtirtaf ediyorum seyretmiyorum o kanalı normalde ama Ahmet Çakar'ın o lafı söylediğinği duyunca açtım kanalı. Kİ kulüpten biri bağlansa başkaları da açacaktı. Onalrın istediği de bu bence. Oysaki o kanala yapılacak şey, o kanala çıkmak değil, GSTV, Basın açıklaması, Adliye yolu ile ayarı vermektir.

GS'dan da tek ricam, bu kanalın herhangi bir çalışanının Florya civarına sokulmasının yasaklanması. En azından bir başlangıç olur.

NOT: bence bugün Ahmet Çakar için milattır. TV hayatı daha fazla sürmez.

Bugün ettiği laflardan sonra Ahmet Çakar Tv'ye bir daha çıkmamalı,ettiği laflar yenilir,yutulur laflar değil.Sonradan kıvırmaya çalıştı yok Galatasaray camiasını değil yönetimini kast ettim falan dedi ama kaç kez böyle avrupaya açılan pencerenin içine edeyim dedi.Öyle reyting uğruna şov yapmaya kalkıp,bir camiaya haddin olmayan laflar edersen bunun bedelini çok ağır ödersin,ödemelisin o yüzden bu adam bir daha tv'de görünmemeli.

Beş para etmeyen adamların,ağızlarının suları aka aka Galatasaray'ı eleştirmelerinden nefret ediyorum,,ama suç kesinlikle onlarda değil,onların yaptığı ne bir ilk ne de son olacak, kulübün başında "başkanım" diye oturan şahıs,herhelde o koltukta sadece kendini temsil ettiğini düşünüyor olacak kii,sesini bile çıkaramıyo,çok yanılıyo ,4senedir de bunu ispat etti zaten,orada milyonlarca tafartarı olan bi kulübü temsil ettiğinin artık hatırlatılması lazım.pardon ama kimse yok mu?Ahmet çakar denen şahsiyetsiz adama gereken tepkinin verilmesi lazım,,mümkünse Antalya da taraftar olduklarını zanneden kişiler bi de bu duruma el atsınlar...

Yeni gelecek yönetimin mutlaka serhat ulueren ve ekibine ambargo uygulaması lazım,tesislere sokmaması lazım.Galatasaray için bu kadar karalama kampanyası yapıp,Galatasaray'a bu kadar saldıran bir ekibe bunların yapılması zorunludur.Serhat Ulueren'in 24 saat Galatasaray'ı karıştıracak ne bulabilirim diye düşündüğünü sanıyorum.Şimdi yönetim ibra olmadıya Serhat Ulueren'in istediği bu işinde iyice karışması,kulübün davalık olması,Galatasaray'ın kaos içinde olması.

ahmet çakar, aziz yıldırım'ın paralı silahşörüdür bunu herkes biliyor ancak bugün sınırları zorladı hakeret etti. Galatasaraymızın büyük başkanı nerede?

Zorunlu Açıklama: Kanaltürk Telegol Programı

Pazar gecesi Kanaltürk TV kanalında yayınlanan "Telegol" programında, programı hazırlayan ve sunanların Galatasaray Camiası'na, Galatasaray Spor Kulübü'ne, Galatasaray futbolcularına karşı bilinen ön yargılı tutumları bir kez daha açığa çıkarılarak, rating uğruna bir yayıncılık skandalına yol açılmıştır.

Galatasaray-Eskişehirspor karşılaşması sırasında misafir tribünlerinden atılan bir cisimle yaralanan küçük taraftarımız Batuhan Sağır'ın üzerinden duygusal bir oyun perdelenerek, Camiamıza, kulübümüze ve kaptanımıza ağır ithamlar yapılmıştır.

Eğer sözkonusu olan nesnel ve tarafsız bir gazetecilik olsaydı, bu tek taraflı, gerçeklerden bihaber yayıncılık komedisi gerçekleştirilmeyecekti.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından bugüne kadar Kulübümüz tarafından açıklanmasına gerek duyulmamış olan bazı gerçeklerin artık bilinmesi gerekmektedir.

Küçük taraftarımız Batuhan Sağır'ın yaşanan olay sonrası sağlık ve hastane süreci kulübümüz ve sağlık ekibimiz tarafından yakından takip edilmiştir.

Batuhan'ın ameliyatı sonrasında Medikal Park hastanelerinde tedavisinin ve kontrollerinin devam ettirilmesi önerilerimiz Aile tarafından “kulübümüze dava açma ihtimalleri bulunduğu” açıkça ifade edilerek reddedilmiştir.

Buna rağmen, Batuhan Sağır’ın bundan sonraki yaşamında kullanabileceği sağlık sigortası derhal hazırlanmış, gerekli temaslar yapılarak bundan sonraki bütün eğitim masraflarının Şişli Belediyesi tarafından karşılanacağı aileye bildirilmiştir.

Ancak Batuhan Sağır'ın ailesi, Batuhan'ın sağlık süreci hastane koşullarında devam ederken küçük taraftarımızı uzmanların itirazlarına rağmen hastaneden 1 gün önceden taburcu ettirmiş, bir süre sonra da Kulübümüze bir ev satın alınması ve nakit para verilmesi taleplerini Kulübümüz Avukatına bildirmişlerdir.

Kulübümüz, başından itibaren her türlü katkıyı yapmış, yaşanan olayın faillerinin bulunması için kamera kayıtları güvenlik birimlerine teslim edilmiş, Batuhan Sağır'ın geleceğine ilişkin gerekli işlemleri de yapmış olmasına rağmen, Aile tarafından iletilen adeta şantaj niteliğindeki bu aşırı talepler, gelecekte sadece Galatasaray Spor Kulübü'nün değil, bütün spor kulüplerinin de önünde bir şantaj nesnesi olarak kullanılabileceği müteaalası ile reddedilmiştir.

Nitekim, bu kararımızda ne kadar haklı olduğumuz, Pazar gecesi televizyon kanalında yaşanan adeta danışıklı döğüş niteliğindeki yayın ile ortaya çıkmıştır.

Galatasaray Spor Kulübü, camiası, oyuncusu ve sevenleri ile birlikte, bir talihsiz olayı fırsat bilerek kullanmaya çalışanları da, bunu rating için, kulübümüze ve oyuncumuza saldırmak için bir fırsat kabul ederek sömürenleri de farkında olarak izlemektedir.

Bu yayın, yayında kullanılan ağır hakaretler ve ithamlar ile ilgili hukuki çalışmalar derhal başlatılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Şu açıklama son derece doğru ve güzel.

Benim anladığım bu çocuğun ailesine birileri akıl veriyor,bakın bu kulübü mahkemeye verebilirsiniz,büyük paralar kazanabilirsiniz,asla verilen yardımları kabul etmeyin gibisinden,bu akılı verenlerde emin değilim ama telegol ekibi olabilir,çünkü ahmet çakar defalarca kulübün size ev vermesi ve nakit para vermesi gerekir dedi.Bunlar kendilerini kurnaz sanıyor ama hiçte öyle değiller,çok şükür kimin iyi,kimin kötü niyetli olduğunu çok rahat anlayabiliyoruz.

Sonuç olarak bana göre Telegol ekibi bu aileye gaz vererek,Galatasaray kulübünü zor durumda bırakmak,rezil etmek istiyor.

İnşallah bu çirkin emelleri,bu kötü niyetleri fazlasıyla kendilerine döner,İlahi adalet diye birşey var,zamanı gelince onlarında ne kadar zor durumda kaldığını göreceğiz.

Bu aciklama once Ahmet Cakar'a sonrada tum Telegol ekibine kayar!
Bir ailenin cocugunun uzerinden bu sekildecrant elde etme cabasi bana cok igrenc geliyor yazik ne diyimki.
Ben yardimda bulunacak uyemizin yerinde olsam bu teklifimi kesinlikle geri ceker ve bu şark kurnazliğına meze olmazdım, iyi valla stadta cuzdanini kaybeden nakitini , anahtarinida kaybeden yine bir araba icin cocugunu kaybeden stad buyuk diye, sesi fazla bulan akustik sahane kulaklarim gitti diye kulube dava acip şantaj yapsin!

yeni gelecek yönetim mi Haddini bildirecek?

Bizim camiamızın ağabeyi değilmiydi bu programa sizi sevdiğim her hafta izlediğim ve güvendiğim için bağlandım diyen..Demek ki yukarıdan bi sıkıntı yok herkes memnun..Bizde var bir sorun(!)

Bir şeyi gerçekten merak ediyorum. İbra ve imza toplama konusunda Galatasaraylılık dersi veren Özdenak batıya açılan pencerenin içine edilirken ne yapıyordu acaba...

Başımızda yönetim yokya bol keseden sallayın anasını satim. Ah Polat ah itin köpeğin diline düşürdün bizi... Bari dillerine düşürdün; itin .ötüne sokup çıkarsaydın öyle konuşan malları..

ahmet çakar yine Galatasar'a sallamaya başaldı bakalım kim dur diyecek buna.
bu küçük Batuhan'ın ailesi nasıl bir aileymiş ev para vs bir kucak şey istemişler ne için??? ayıp ya ayıp bu şekilde çıkıp Galatasaray kulübüne sallanılmaz

Cemal Özgörkey de o kanala bağlanıyor.Kulubünün içine edenlerle konuşuyor.Ve bu adamda GS başkanlığına aday.Koskoca Gs nin hali bak işte.

ya boşversenize bir çocuğun kafası çatlamış ne olmuş ki ne istiyorlarmış koca galatasarayımızdan bir ev istiyorlarmış ,utanmadan birde maddi yardım bekliyorlarmış,ölmüş mü ki hayır ölmemiş aslan gibi ben gördüm eyüp sultana götürsünler bi okutsunlar birşeyleri kalmaz,bak sen rezalete bir de mahkemeye vermişler ama benim canım ülkemde bu gibi ayak oyunları söker mi hayır tabiiki ,zamanında kanına aids bulaştırdığı vatandaşına yerli otomobil parası tazminat veren bir ülkenin büyük insanları bunu yer mi? hayır!

İnönü stadında patlayan silahlar ve ölen genç çabuk unutulmuş..Bu işler böyle..Cemal ağa telegolde kur yaparken bunu dile getirseymiş..Sonrada ben başkan adayıyım diye çıkar ortaya baştan koktun ve kaybettin..